Pazartesi kan testi vericem cnm bat 4 gun gectiSelam canım nasılsın bir gelişme var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi kan testi vericem cnm bat 4 gun gectiSelam canım nasılsın bir gelişme var mı
Ay bize de hemenn yazPazartesi kan testi vericem cnm bat 4 gun gecti
Dün doktora gittim rosebelimm gebelik başlamış kan değerlerinde dedi ama bir şey görmedik kesinlik verdirmedi yaniiSelam canım ne yaptın bir gelişme var mı?
Kaç çıktı değerin? Ben mi kaçırdım yoksa yazmadın mı?Dün doktora gittim rosebelimm gebelik başlamış kan değerlerinde dedi ama bir şey görmedik kesinlik verdirmedi yanii
İnsallhAy bize de hemenn yaz
İnsllh cnm allh gonlunce versin ama sıkınti yapma stres korku bunlar dusugu tetikleyen seyler gonlunu ferah tut allhin izniyle birşey olmazKızlar birkaç defa yazmıştım, 2 düşük yaptım daha önce. Ve kendimi o kadar kötü hissediyorum ki, hormonal değişimden mi yoksa anksiyetem mi ciddi arttı bilmiyorum. Yine olumsuz olursa diye öyle çok korkuyorum ki. Tevekkül etmeye çalışıyorum, hayırlısı diyorum ama elim ayağım titriyor sürekli. Kalbim ağzımda, uykularımdan sıçrayarak kalkıyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum. Doktora gittiğimde hamilelikte mümkünse sakinleştirici talep edeceğim. Tabi herşey yolunda giderse
İnşallah
İnşallah hiçbir şey olmayacak canım ilaç yazması konusunda bilgim yok ama istersen psikolojik destek alabilirsin sana iyi gelir ve gerçekten tevekkül etmek zor görünse de aslında bizim için en doğrusuKızlar birkaç defa yazmıştım, 2 düşük yaptım daha önce. Ve kendimi o kadar kötü hissediyorum ki, hormonal değişimden mi yoksa anksiyetem mi ciddi arttı bilmiyorum. Yine olumsuz olursa diye öyle çok korkuyorum ki. Tevekkül etmeye çalışıyorum, hayırlısı diyorum ama elim ayağım titriyor sürekli. Kalbim ağzımda, uykularımdan sıçrayarak kalkıyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum. Doktora gittiğimde hamilelikte mümkünse sakinleştirici talep edeceğim. Tabi herşey yolunda giderse
İnşallah
Canim incir kürü yumurtanin çatlama kalitesini artırıyor.Kızlar merhaba Cuma günü test verdim şu bi silik bi belirgin testlerim için doktor ultrason baktı herhangi bi sorun yok dedi kist vs pazartesi sonuca bakıp negatif çıkarsa söktürücü verip adetin 3. Günü gel bakayım gecikme sebebi ne diye dedi ve bana yumurtlama çatlama tembelliği olabilir dedi yani sanırım yumurtalar oluşuyor büyüyor ama kendiliğinden biraz zor çatlıyor bunun için yaptığınız bir şeyler var mı öneriler yumurta kalitesini artıran ve zamanı gelince çatlatan şeyler
@destinesiaa
T TASUU Safransari @mucizeOldu @Feyzacim @Cey1an pozitifbiri ve diğer tüm güzel sevgili kızlar
İnşallah heyecanla bekliyorumRosecuğum beklemedeyiz inşallah mutlu haberi verip anneler grubuna geçiş yapacağım
Hadi inşallah canım kaset test yaptın mıPazartesi kan testi vericem cnm bat 4 gun gecti
İnşallah bebeğin seninle kalır canım sağlıkla ilerler nasıl olacak tekrar kan mı vereceksin ? Betayi takip etmek için? Yoksa direk ultrasona mi gireceksin?Dün doktora gittim rosebelimm gebelik başlamış kan değerlerinde dedi ama bir şey görmedik kesinlik verdirmedi yanii
Ay çok sevindimmmm kız niye haber vermiyorsunuz bana listeye hamiş emoji koyayımDeğerim 800 çıktı kızlar
Ay hadi insallah hepimiz görelim pozitiflerimizi Allah nasip ederse önce sağlıklı olsun ama bir kızım olsun çok isterim hayırlısıyla
Olsun canım çok teşekkür ederim havuç yerim bende bilmiyordum bak mesela öğrenmiş oldumYa çatlaması için hiç ilaç kullanmadım. Genelde vitamin takviyesi kullandım yumurtlama zamanı da çatlasın diye havuç yedim bol bol ovulasyonda pozitif sonrası silik görünce de çatladığını düşünüyordum ama umarım çatlıyodur klomen ve çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha garanti olur bence kuzucum
Tamam canım bende yarın alayım başlayayım o zaman direk ac karnına 1 tane kuru incir yiyeyim teşekkür ederimCanim incir kürü yumurtanin çatlama kalitesini artırıyor.
Ben kur olarak yaomadim da, her gün 1 kuru incir yedim.
Fazlası iyi değilmiş ama
İşte aynı gördüğün gibi silik olarak demek istedim silik gölge TAmkıpkırmızı değil ya gördüğün gibi silik çıktı ama olmadı regli olmuştum. güvenme bence gününü bekle burada çok gördüm testlerde değişiklik olduğunu o yüzden demiştim: tabi bu bencesi Hayırlısı olsun hakkında canım. İnş en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorumYok ya benimki gölge değil baya kırmızı ikincide ama silik
pozitifbiri canım inşallah eniştenin vurduğu gol olsun sınavların nasıldı, umarım hepsi AA olur
Beta takibi yap 10 güne gel dedi . Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim herseyin hayırlısı hakkımız da ❣İnşallah heyecanla bekliyorum
Hadi inşallah canım kaset test yaptın mı
İnşallah bebeğin seninle kalır canım sağlıkla ilerler nasıl olacak tekrar kan mı vereceksin ? Betayi takip etmek için? Yoksa direk ultrasona mi gireceksin?
Dediğini anladım güzelim bende böyle görüp adet olduğum oldu.Bekliyorum hepimize güzel haberler inşallahİşte aynı gördüğün gibi silik olarak demek istedim silik gölge TAmkıpkırmızı değil ya gördüğün gibi silik çıktı ama olmadı regli olmuştum. güvenme bence gününü bekle burada çok gördüm testlerde değişiklik olduğunu o yüzden demiştim: tabi bu bencesi Hayırlısı olsun hakkında canım. İnş en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum