How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Alakası yok regl günümden 2 gün sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm sonra kan verdim 350ydi. 700lere çıkıp düştü bi anda ama yavaş yavaş yükselip yavaş yavaş inende var bence o vucuda ve rahme göre değişiyor
Ben de daha önce yaşadım.Regl geçince test yaptım.Pozitifti.Iki gün sonra kanama olunca beta vermistim.47 çıkmıştı.Aklina insanın bir kere şüphe düşünce uğraşıp duruyor.Kimyasalsa da yapacak bir şey yok tabiki.

Ben de daha önce yaşadım.Regl geçince test yaptım.Pozitifti.Iki gün sonra kanama olunca beta vermistim.47 çıkmıştı.Aklina insanın bir kere şüphe düşünce uğraşıp duruyor.Kimyasalsa da yapacak bir şey yok tabiki.
Pozitif düşünmem lazım. Kendi kendini insan çok etkiliyor. Kimyasal her kadının başına gelen bir durum aslında. Bu durumla barıştım kabullendim. Allah bir daha ben de dahil kimseye göstermesin. Zor bir durum. Özellikle isteyenler bekleyenler için. Erken test yapma azizliği ama işte. 10. Gün gecikmesine kadar yapmamak lazım aslında ama ben de dahil duramıyoruz yapıyoruz :) Hayırlısı Allahtan

Kızlar merhaba Cuma günü test verdim şu bi silik bi belirgin testlerim için doktor ultrason baktı herhangi bi sorun yok dedi kist vs pazartesi sonuca bakıp negatif çıkarsa söktürücü verip adetin 3. Günü gel bakayım gecikme sebebi ne diye dedi ve bana yumurtlama çatlama tembelliği olabilir dedi yani sanırım yumurtalar oluşuyor büyüyor ama kendiliğinden biraz zor çatlıyor bunun için yaptığınız bir şeyler var mı öneriler yumurta kalitesini artıran ve zamanı gelince çatlatan şeyler 😂😂🧸
destinesiaa destinesiaa
T TASUU Safransari Safransari M mucizeOldu F Feyzacim Cey1an Cey1an pozitifbiri pozitifbiri ve diğer tüm güzel sevgili kızlar 🫶🏻🫶🏻❤️💯

Kızlar merhaba Cuma günü test verdim şu bi silik bi belirgin testlerim için doktor ultrason baktı herhangi bi sorun yok dedi kist vs pazartesi sonuca bakıp negatif çıkarsa söktürücü verip adetin 3. Günü gel bakayım gecikme sebebi ne diye dedi ve bana yumurtlama çatlama tembelliği olabilir dedi yani sanırım yumurtalar oluşuyor büyüyor ama kendiliğinden biraz zor çatlıyor bunun için yaptığınız bir şeyler var mı öneriler yumurta kalitesini artıran ve zamanı gelince çatlatan şeyler 😂😂🧸
destinesiaa destinesiaa
T TASUU Safransari Safransari M mucizeOldu F Feyzacim Cey1an Cey1an pozitifbiri pozitifbiri ve diğer tüm güzel sevgili kızlar 🫶🏻🫶🏻❤️💯
Klomen ve çatlatma iğnesini denediniz mi

Canım onlar için erken dedi doktor işte çatlatma iğnesi falan vermedi çatlatma iğnesi yoluyla hamilelik oluyor mu acaba
Catlatma iğnesini yumurtayı catlatmak için kullanıyorlar.Siz daha 4 aydır deniyormussunuz.Bence bitkisel şeyler deneyip dengenizi hic bozmayın.Folik asit kullanın,b12 ve d vitaminize baktırin yeter bence

Catlatma iğnesini yumurtayı catlatmak için kullanıyorlar.Siz daha 4 aydır deniyormussunuz.Bence bitkisel şeyler deneyip dengenizi hic bozmayın.Folik asit kullanın,b12 ve d vitaminize baktırin yeter bence
Teşekkür ederim cevabınız için 🤲🏻🥰

Merhaba Hanımlar,ben dün kan testi vermistim 1.48 çıkmıştı.Bugun iki farklı marka yaptım.Silik çizgi gördüm.Tahmini yumurtlamanin 12.gunu bugun.Bir arkadaş kimyasal olabilir,daha yüksek çıkması gerekiyormuş.Kimyasal olunca beta kanda daha geç mi yükselmeye başlıyor?
Bu prodoctor mu? Ben bidaha bunla yapmayacağım bugün benimkinde böyle

Yok daha vermedim biraz daha bekleyecegim
Ben dün vermek zorunda kaldım.Afedersin kabızlık sorunum var da bitki çayı içeyim artık dedim.Firsat bulunca verdim.1.48 beta çıkınca beklemek istedim.Bugunde hemen silik çizgiler belirdi.Dune göre 5 in üstüne çıkmıştır diye düşünüyorum.Iki test de yanıltmaz umarım.

Kızlar merhaba daha önce artımed kaset testte kuruma çizgisi gördünüz mü acaba ?. Ben bir kaç gün önce yaptım ertesi gün bile kuruma çizgisi yoktu. Ama bugün ilk yaptığımda hayali bir çizgi görür gibi oldum kenara koydum bir kaç saat sonra baktığımda çizgi koyulaşmıştı. Başına gelen var mı ?

Canım ben Türkiye de yaşıyordum almanya ya taşındık tedirginliğim ondan burda doktorumda daha yok yoğuk oldukları için randevuyu kaç ay sonraya verdiler hastalığımı anlattım öğrenir öğrenmez başlamam lazım diye iğneye pda öğrendiğinde ara yardım ederiz dedi doktorum değiştiği için çok tedirginim Türkiyedeki doktorum hastalığımı buldum hem önlem aldı korkuyorum o yüzden şimdi burda sırf bunun yüzüne çocuk istemedim ama nereye kadar eni sonu kardeş isticektik keşke dün tesr yapsaydım görseydim hemen arardım giderdim şimdide hafta sonu girdi artık araya ne yapıcam bilmiyorum o yüzden
Şu an yedekte iğne var mı? Yani idrarda görsen bile başlama şansın olacak mı?

Ben dün vermek zorunda kaldım.Afedersin kabızlık sorunum var da bitki çayı içeyim artık dedim.Firsat bulunca verdim.1.48 beta çıkınca beklemek istedim.Bugunde hemen silik çizgiler belirdi.Dune göre 5 in üstüne çıkmıştır diye düşünüyorum.Iki test de yanıltmaz umarım.
Kaç gündür yapıyorum ama hep böyle silikti ama bugün ki gözle direk görülüyor.Bu kadar yanıltıcı olmaz inşallah 😔

Kızlar merhaba daha önce artımed kaset testte kuruma çizgisi gördünüz mü acaba ?. Ben bir kaç gün önce yaptım ertesi gün bile kuruma çizgisi yoktu. Ama bugün ilk yaptığımda hayali bir çizgi görür gibi oldum kenara koydum bir kaç saat sonra baktığımda çizgi koyulaşmıştı. Başına gelen var mı ?
Evet bundan 5 gün önce ilk testi yaptığımda kuruma çizgisi olmuştu

Back