- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.259
- 133
Son fotoda baya baya gözüküyor ama hemen kaptırma kendini olur mu.Benim böyle çıkıp adet olduğum testler oldu.Biraz daha bakAyy gercekten mi hangi fotoda daha net canım filtresiz olanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son fotoda baya baya gözüküyor ama hemen kaptırma kendini olur mu.Benim böyle çıkıp adet olduğum testler oldu.Biraz daha bakAyy gercekten mi hangi fotoda daha net canım filtresiz olanda
Tmm canımSon fotoda baya baya gözüküyor ama hemen kaptırma kendini olur mu.Benim böyle çıkıp adet olduğum testler oldu.Biraz daha bak
Ben çizgi göremedim canim.Eki Görüntüle 3160116
Kizlar yapar yapmaz çıktı resimde tam çıkmıyor ama gozle bakar bakmaz görünen ikinci çizgi var... Ama dünkü testte hiç bişey yoktu bu nedemek testler mı bozuk.
Göremedin mi gercekten mi.Ben görmeyi istediğim için mi görüyorum acabaBen çizgi göremedim canim.
Ama sen gorduysen vardır, tebrik ederim hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al
Adetine kaç gün var canım? Ben gördüm ama aşırı silik dikkat etmek lazım belki foto diye öyledir çıplak gözle farklı görünüyordurEki Görüntüle 3160116
Kizlar yapar yapmaz çıktı resimde tam çıkmıyor ama gozle bakar bakmaz görünen ikinci çizgi var... Ama dünkü testte hiç bişey yoktu bu nedemek testler mı bozuk.
Çokkkk teşekkür ederimYaaa teşekkür ederim canım benim
Genelde hep bunu duyuyorum beklemedikleri zamanda olan çok böyle yaa ne güzel maşallah darısıda tüm isteyenlere inşallah sağlıkla büyüsün inşallah miniğin çok sevindim senin adına
5 gün kaldı canım gözle direk görülüyor o kadar da silik degilAdetine
Adetine kaç gün var canım? Ben gördüm ama aşırı silik dikkat etmek lazım belki foto diye öyledir çıplak gözle farklı görünüyordur
Kaç gün var bugun ıtıbarı ıle bata,5 varmış KESK’e elındekı testlerı azcık bıraksaydın bu günlerde çıkma olasılığı çok dusuk zaten ıkı günde bır yapsaydın en azından bende çok bısey goremedımfotıgraf çok yakınbelkıde ondan uc gün kalayap hazır testın bıtmıs bekle bıle derım bu aşamada ıse bence kan verme umarımguzel sonuçlar çıkarGöremedin mi gercekten mi.Ben görmeyi istediğim için mi görüyorum acaba
O zaman tamam 5 gün kaldığı için böyle görünüyordur tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah5 gün kaldı canım gözle direk görülüyor o kadar da silik degil
Bata kaç gün var ?Eki Görüntüle 3160116
Var gibi evet ama bekle. Ben geçen ay elimde bi tane strip testlerden vardı senin gibi çıktı ama regli oldum. Şimdi asla yapmayacağım günümü bekleyip gecikme olunca kan testi vereceğim . Gün öncesi yapıp moral bozukluğu olsun istemiyorum, testlere de çok güvenmiyorum açıkçası.korkuyorum bozuk olmasındanGunaydın kızlar catlamadan sonra 8. Gün bugün, sizce var mı bir seyEki Görüntüle 3160131
İnşallah canım inşallahİnşallah bakar bakmaz görülüyor çok mutlu oldum İnşallah sağlıklı bı şekilde kalbinin attığınıda duyarim
Bak geçen ayki testim gördün mü çizgiyi. Ama regli oldum. Bekle arkadaşım zor biliyorum ama bekle.Var gibi evet ama bekle. Ben geçen ay elimde bi tane strip testlerden vardı senin gibi çıktı ama regli oldum. Şimdi asla yapmayacağım günümü bekleyip gecikme olunca kan testi vereceğim . Gün öncesi yapıp moral bozukluğu olsun istemiyorum, testlere de çok güvenmiyorum açıkçası.korkuyorum bozuk olmasından
YaKaç gün var bugun ıtıbarı ıle bata,5 varmış KESK’e elındekı testlerı azcık bıraksaydın bu günlerde çıkma olasılığı çok dusuk zaten ıkı günde bır yapsaydın en azından bende çok bısey goremedımfotıgraf çok yakınbelkıde ondan uc gün kalayap hazır testın bıtmıs bekle bıle derım bu aşamada ıse bence kan verme umarımguzel sonuçlar çıkar
5 gün kaldıBata kaç gün var ?
Kimyasal miydi acaba baya çıkmış cunkuEki Görüntüle 3160228 Bak geçen ayki testim gördün mü çizgiyi. Ama regli oldum. Bekle arkadaşım zor biliyorum ama bekle.Eki Görüntüle 3160229 Eki Görüntüle 3160228 Eki Görüntüle 3160229 Eki Görüntüle 3160228
Gölgeli çıktı tam günümde de regli oldum.Kimyasal miydi acaba baya çıkmış cunku
Alakası yok regl günümden 2 gün sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm sonra kan verdim 350ydi. 700lere çıkıp düştü bi anda ama yavaş yavaş yükselip yavaş yavaş inende var bence o vucuda ve rahme göre değişiyorMerhaba Hanımlar,ben dün kan testi vermistim 1.48 çıkmıştı.Bugun iki farklı marka yaptım.Silik çizgi gördüm.Tahmini yumurtlamanin 12.gunu bugun.Bir arkadaş kimyasal olabilir,daha yüksek çıkması gerekiyormuş.Kimyasal olunca beta kanda daha geç mi yükselmeye başlıyor?