- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
anlatırım ama her doktorun süreci farklı kimisi iğne kimisi iğne ilaç veriyor kafan karısabılır canoiyilikperisi92 canim asilama sürecini anlatır mısın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlatırım ama her doktorun süreci farklı kimisi iğne kimisi iğne ilaç veriyor kafan karısabılır canoiyilikperisi92 canim asilama sürecini anlatır mısın ?
Kızlar merhaba Cuma günü test verdim şu bi silik bi belirgin testlerim için doktor ultrason baktı herhangi bi sorun yok dedi kist vs pazartesi sonuca bakıp negatif çıkarsa söktürücü verip adetin 3. Günü gel bakayım gecikme sebebi ne diye dedi ve bana yumurtlama çatlama tembelliği olabilir dedi yani sanırım yumurtalar oluşuyor büyüyor ama kendiliğinden biraz zor çatlıyor bunun için yaptığınız bir şeyler var mı öneriler yumurta kalitesini artıran ve zamanı gelince çatlatan şeyler
destinesiaa
@TASUU @Safransari M mucizeOldu @Feyzacim Cey1an @pozitifbiri ve diğer tüm güzel sevgili kızlar
Canım onlar için erken dedi doktor işte çatlatma iğnesi falan vermedi çatlatma iğnesi yoluyla hamilelik oluyor mu acaba
Benım hamıs emojısını sılebılırsın koymuştun en sonSelam arkadaşlar gelişmeler var mı? Beni etiketlemiyorsunuz listede düzenleme yapmam için. Ben de herkesin profiline tek tek girip en son ne yazmış oradan anlamaya çalışıyorum gelişmeleri inşallah her şey yolundadır
Çok çok açık renk açık kahveKızlaar ya iki saat önce yemek yerken sağ kasığıma birden bıçak saplar gibi kramplar girdi 5-10 dakika. Hiç böyle bir şey yaşamadım o kadar canım yandıki şimdi de lavaboya gittim hafif bi kahverengi akıntı geldi peçeteye çok çok az. Çatlama olalı tam 10. Gün bugün yerleşme kanaması olabilir mi ?
Yok canım yarın sabah yapıcamNasılsın canım test yaptın mı bugün
24Yaşınız kaç 30 altiysa 1 sene deneme süresi veriyor doktorlar
Olabilir valla canım bilemedimÇok çok açık renk açık kahve
Beyaz akıntı belirti mi? Adetten önce hep gelirdi şimdide geliyor. Bu belirtiler illa yaşanacak şeyler değil canım benim aslında her ay belki bir ara akıntım duruyordu ama sen hissetmiyordum belki şimdi bakınca fark ediyorsa olabilirsin ya da tam tersi belirtidir olabilir.Ben şuan hiç belirti aramıyorum kendimdeHanımlar benim de size bir sorum var. Daha önceleri adete yakın akıntım olurdu hatta aeet olacağımı ordan anlardım. Şimdi ise sıfır akıntı çok ilginç hiç akıntım yok kupkuruyum. Böyle bir durum gebelik belirtisi sayılabilir mi? Biliyorum hep beyaz ya da şeffaf akıntı oluyor gebelik öncesi belirti ama bu durumda olabilir mi sizce?
Canım merhaba senle paylasmak istedim bana doktorum öyle dedi yumurtlama günlerimde bir gün arayla iliski oldu gece ama iliski sonrasi sirt üsttü uzanik bekledim Yarım saat ve hiç kalkmadim sabaha kadar öyle uyudum bat a kadar böyle birgün arayla ve hiç kalkmadan Fikir olur sanada Canım benim bat da 21Herkese merhaba aranızda baya yeniyim.
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım
Meme kanseri geçirip tedavimin 3.senesi sonunda bebek için izin alanlardan biriyim 36 yaşındayım. Çok şükür reglim geri döndü ve 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Dilerim bu ay herşey yolunda gider.
Adetim biter bitmez bir ilişki oldu. Bakalım 3 günde bir deneyeceğiz dualarınız benimle de olsun
Yok kasık ağrım var mesela ama belirti olarak görmüyorum her ay ağrıyor yumurtlama sonrası ama bu akıntı meselesi bariz belli bende. Adet öncesi sürekli olan akıntı bu sefer durdu. İnşallah gebelik belirtisidir orası ayrı tabii ama her kişide farklılık gösteriyor da olabilir.Beyaz akıntı belirti mi? Adetten önce hep gelirdi şimdide geliyor. Bu belirtiler illa yaşanacak şeyler değil canım benim aslında her ay belki bir ara akıntım duruyordu ama sen hissetmiyordum belki şimdi bakınca fark ediyorsa olabilirsin ya da tam tersi belirtidir olabilir.Ben şuan hiç belirti aramıyorum kendimde
Canım benim pek bilgim yok ama bence öyle olanlara çatlatma iğnesi vuruyorlar ve doktorun sana ne zaman ilişkiyie giriceğini söylüyor ve burda okuduydum bol bol havuç yiyorlardı çatlaması için. Korkulacak birşey değil bu arada canını sıkma bunun için çözümü varKızlar merhaba Cuma günü test verdim şu bi silik bi belirgin testlerim için doktor ultrason baktı herhangi bi sorun yok dedi kist vs pazartesi sonuca bakıp negatif çıkarsa söktürücü verip adetin 3. Günü gel bakayım gecikme sebebi ne diye dedi ve bana yumurtlama çatlama tembelliği olabilir dedi yani sanırım yumurtalar oluşuyor büyüyor ama kendiliğinden biraz zor çatlıyor bunun için yaptığınız bir şeyler var mı öneriler yumurta kalitesini artıran ve zamanı gelince çatlatan şeyler
destinesiaa
@TASUU @Safransari M mucizeOldu @Feyzacim Cey1an @pozitifbiri ve diğer tüm güzel sevgili kızlar
Yok canım maalesef pazartesi günü hemen sabah yapıcam varsa hemen aricam inşallah sorun çıkarmazlar. Eski vardı ilk hamileliğimden ama tarihleri geçmişti attım bende mecbur. Raporsuz eczanede de vermezler iğneyi bakalım hayırlısı artık varsada birşey olmaz inşallah Allah'a emanet dua ediyorum hepŞu an yedekte iğne var mı? Yani idrarda görsen bile başlama şansın olacak mı?
Hayır canım betan yükselmesi lazım ki idrarda çıksın öncr kana bulaşır sonra idrara. Eğer değerin pozitif çıktıktan sonra düşüyorsa kimyasal oluyor.Merhaba Hanımlar,ben dün kan testi vermistim 1.48 çıkmıştı.Bugun iki farklı marka yaptım.Silik çizgi gördüm.Tahmini yumurtlamanin 12.gunu bugun.Bir arkadaş kimyasal olabilir,daha yüksek çıkması gerekiyormuş.Kimyasal olunca beta kanda daha geç mi yükselmeye başlıyor?
Canım neden kötü hissediyorsun elinde olan birşey değil ki hepimizin başına geliyor maalesef benim durumumuda biliyorsun bende çok korkuyorum dua edicez hep iyi düşünelim iyi olsun sıkma canını maşallah değerin güzel artıyor idrar testlerinden belli iyi düşün hep ce pazartesi artık doktora git bence baksın sen iğneye ne zaman başlaman lazım ona dikkat et o çok önemli bak ben öncesinde kan sulandırıcı hap alıyorum şuan öğrendiğimde de iğneye ek olarak başlicam bi doktora git görün geç kalmadan ilk çocuğun olmicak bu değil mi bu düşükler ondan öncr oldu değil miKızlar birkaç defa yazmıştım, 2 düşük yaptım daha önce. Ve kendimi o kadar kötü hissediyorum ki, hormonal değişimden mi yoksa anksiyetem mi ciddi arttı bilmiyorum. Yine olumsuz olursa diye öyle çok korkuyorum ki. Tevekkül etmeye çalışıyorum, hayırlısı diyorum ama elim ayağım titriyor sürekli. Kalbim ağzımda, uykularımdan sıçrayarak kalkıyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum. Doktora gittiğimde hamilelikte mümkünse sakinleştirici talep edeceğim. Tabi herşey yolunda giderse
İnşallah
Kızlaar ya iki saat önce yemek yerken sağ kasığıma birden bıçak saplar gibi kramplar girdi 5-10 dakika. Hiç böyle bir şey yaşamadım o kadar canım yandıki şimdi de lavaboya gittim hafif bi kahverengi akıntı geldi peçeteye çok çok az. Çatlama olalı tam 10. Gün bugün yerleşme kanaması olabilir mi ?
Olabilir canım inşallah öyledir yerleşme kanaması genelde böyle oluyor diye duydum ve adetten bir kaç gün önce sende olduğu gibi şuan inşallah bebiş senledirÇok çok açık renk açık kahve
İki gun once yaptim bisey cikmadi morelim bozuluyo onu yapinca dedim pazartesi direk kan verimİnşallah heyecanla bekliyorum
Hadi inşallah canım kaset test yaptın mı
İnşallah bebeğin seninle kalır canım sağlıkla ilerler nasıl olacak tekrar kan mı vereceksin ? Betayi takip etmek için? Yoksa direk ultrasona mi gireceksin?