• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kizlar arkadaşım prodoctorun başka bi testini önerdi onda yanilma olmaz diye gittim 80 TL verdim aldım çünkü manyağım kafayı bunla bozdum artık 😂
IMG_20221111_115534.jpg

of özlem benım bebek hayallerı ertelenebılır yada cok üstüne düşmeyebilirim eşim ısten ayrılmıs bizi zor zamanlar beklıyor
Canım Allah bı kapıyı kapatırken daha güzel bereketli kapiyida açar.Kendini böyle üzme hiç bişey belli olmaz bebegin öyle güzel kismetlerle bereketle gelirli sizi rahatlatır.

Kizlar arkadaşım prodoctorun başka bi testini önerdi onda yanilma olmaz diye gittim 80 TL verdim aldım çünkü manyağım kafayı bunla bozdum artık 😂Eki Görüntüle 3159815
Canım diğerinde daha netti bunda ben pek göremedim ama 6gün var diyorsun daha baya var zaten çıkmaması normal benimde 4 gün kaldı bugüni saymazsak daha yapmadım hiç 😂

Canım diğerinde daha netti bunda ben pek göremedim ama 6gün var diyorsun daha baya var zaten çıkmaması normal benimde 4 gün kaldı bugüni saymazsak daha yapmadım hiç 😂
Evet ya daha belirgindi benim içimde kurt var sanki duramıyorum bir türlü dusunmeden de yapamiyorum

testin varsa elinde devam et kuzucum nsaılkı koyulastı o zaman kan ver :) kimyasal sonrası cabuk gebe kalınıyor dıyolardı bence sende bu tez doğrulandı :)
İnşallah kuzum bu tez sende de doğrulanacak ben inanıyorum Allahım senin de gönlüne göre versin inşallah koyulaşır koyulaştıkça dediğin gibi kan vereceğim 😍

Kızlar tedavide 2. Ayım ilk tedavim doktorum rahim filmi istedi amh 20 diye gerek duydu 2. Aydan rahim filmi istemesi amh 20 olması pcos ya çok mu kötü durum

Back