• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ateş uzmanları :) bata 5 kaldı. AF67D1AF-E436-4F42-8A61-F5E8E6DBDEFB.jpeg

İlki şıp diye tuttu. Evlendikten sonra 1 sene korundu eşim bırakınca hemen tuttu çok şükür. 2. de 3 ay sonra tuttu. Yine eşim korunuyordu. 3. de valla ben 5 senedir Yasminle korundum. 6 ay oldu bırakalı. İlk zamanlar eşim korundu. Şimdi de geri çekiliyor. Üstüne de gitmek istemiyorum. Zaten kaçak ilişkilerde de bişey olmadı. Hayırlısı Allahtan onda varikosel de var. Paşamın yüreğinin biraz zamana ihtiyacı varmış , erteliyor biraz bakalım :) Ben hiçbir test yaptırmadım. Kan değerlerim genelde çok şükür iyi çıkıyor.Hapı yeni bıraktım sayılır kendimce 1 yıla kadar vakti var. Birkaç ay düzenli denersem ve tutmazsa test yaptırırım.

Benim yaşadıklarıma göre çıkarımlarım, 1. de adetin hemen sonrasında 2 güne bir ilişki olmuştu ve kafam aşırı rahattı. Tatil bebeği diyorum ona ben :) Kendi de tam tatil bebeği şeker gibi bişey ilk oğlum adı Yiğit Efe 🧿🧿🧿 2. de çok düzensiz ilişki olmuştu, dikkat ettiğim ay hamile kaldım.Yumurtlama öncesindeki gün tuttu diye düşünüyorum ve düzenli ilişki sebebiyle.
Benimde öyle senin gibi,olursa inş🤲
Bende bekleme sürecindeyim,
Inş daha çok bekletmezler.
Ilk ikisi kaç ayda oldu?
Benim ilki 2,3 ay sonra, 2.8/9 ay sonraydı.

Adetin 21.günü progesteron tahlili yaptırmış mıydın?

Belirtilerin nelerdi canım. Kaç gün vardı bata ?
Bat 3 gün geçmişti valla belirti adına pek bir şey yoktu biraz akıntı artışım vardı biraz kasık ağrısı ve göğüs ağrısı ama bunlar zaten bende her ay olan şeylerdi son bir iki gündür de hafif halsizlik hissediyodum hiç beklemedigim bı ayda oldu pazartesi infertilite doktoruna randevu almıştım o derece umutsuz olduğum bir aydı

Son adet gününü vs bildiğin herşeyi anlat 😂 birkaç güne kese görünür ❤️
Bat 3 gün geçmişti sat 11 Ekim. Belirtim asla yoktu kasik ağrısı göğüs hassasiyeti o kadar. Normalde regl olunca çok ağrım olur ama ağrım öyle çok değildi hafifti test yapmaya da korkuyordum ya o kadar çok negatif gördüm ki şimdiye kadar şimdi hala inanmak zor geliyo

Back