Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo süper çok güzel değeri sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah. Kaç gün geçince çıktı canım bu değerDeğerim 800 çıktı kızlar
Son adet gününü vs bildiğin herşeyi anlat birkaç güne kese görünürDeğerim 800 çıktı kızlar
Nerelerdesin sen ?Aferin hepinize cok gıZel bişeymiş gibi benı de Gaza getireceksiniz yakında
Bu resimde bende gördüm canimVermeicem gün geçince vericem bariz görüyorum ama fotoyu net çekmesem hiçbir açıdan. Hatta Şuan daha da net
Bu resimde bende gördümVermeicem gün geçince vericem bariz görüyorum ama fotoyu net çekmesem hiçbir açıdan. Hatta Şuan daha da net
Hayırlı olsun Kuzum :)Değerim 800 çıktı kızlar
tebrikler :)Değerim 800 çıktı kızlar
Belirtilerin nelerdi canım. Kaç gün vardı bata ?Değerim 800 çıktı kızlar
Benimde öyle senin gibi,olursa inş
Bende bekleme sürecindeyim,
Inş daha çok bekletmezler.
Ilk ikisi kaç ayda oldu?
Benim ilki 2,3 ay sonra, 2.8/9 ay sonraydı.
Adetin 21.günü progesteron tahlili yaptırmış mıydın?
amanın inşallah bebeğimm , adetim suan cok yogun sabahta ateşim36.7 adet ateşime düşmedim daha bı sorun varmıdır sence ya
Bat 3 gün geçmişti valla belirti adına pek bir şey yoktu biraz akıntı artışım vardı biraz kasık ağrısı ve göğüs ağrısı ama bunlar zaten bende her ay olan şeylerdi son bir iki gündür de hafif halsizlik hissediyodum hiç beklemedigim bı ayda oldu pazartesi infertilite doktoruna randevu almıştım o derece umutsuz olduğum bir aydıBelirtilerin nelerdi canım. Kaç gün vardı bata ?
Bat 3 gün geçmişti sat 11 Ekim. Belirtim asla yoktu kasik ağrısı göğüs hassasiyeti o kadar. Normalde regl olunca çok ağrım olur ama ağrım öyle çok değildi hafifti test yapmaya da korkuyordum ya o kadar çok negatif gördüm ki şimdiye kadar şimdi hala inanmak zor geliyoSon adet gününü vs bildiğin herşeyi anlat birkaç güne kese görünür
İnsallahhhhPat diye hamile kalsam da ev işimiz de arkasına gelse ne efsane olurdu Allahım
Yukarıııı daha yukarıııı :) HAdi inşallah Güzel gidiyor.Ateş uzmanları :) bata 5 kaldı. Eki Görüntüle 3159772
of özlem benım bebek hayallerı ertelenebılır yada cok üstüne düşmeyebilirim eşim ısten ayrılmıs bizi zor zamanlar beklıyorAteşin hormonaldir. Bikaç güne normale dönmezsen gidersin doktora kuzum korkma
Görüyorummmmmm tazecikk bebiş var orada saklanıyorAteş tablom da bu şekilde adete son iki kala testimi de bırakıyorum oha ya inanamıyorum ne olur geçen ay gibi olmasın pozitifbiri Papatyamaviss @TASUU heyecandan kimi etiketleyeceğim unuttum