• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım benim de arada migrenim tutuyor da maden suyu iyi gelmişti. Mineral eksikliğim de oluyor genelde zaten. Bir de benimki progesteron seviyemin oynamasından oluyor galiba çünkü adet öncesi ve yumurtlama öncesi daha çok oluyor. MFK nın minerasını kullanıyorum ben o baya azalttı sanki.

Yok kuzum benim 3. istiyorum ben Allah nasip ederse :) Biraz zamanım var sanırım ama siteyi de bırakamıyorum bağımlılık yaptı :) Çok şükür iyiyim sende durumlar nasıl :)
Bende de Progesteron kaynaklı olabilir çünkü fitile başladıktan sonra ataklar başladı, MKF mineradan sipariş geçeyim belki bana da şifa olur 🤲

Boşa umutlandırmak istemem ama ben seninle ilgili de büyük hissediyorum 🙈
Test kuruyunca ikinci çizgi baya gözle görülür oldu Allah'ım nolur yalnış olmasın diye dua ediyorum tabi oncelikle saglikla inşallah.

Eklentiler

• 6AC45AE4-6425-48AE-82A6-DDBEC340840B.png
    6AC45AE4-6425-48AE-82A6-DDBEC340840B.png
    139,4 KB · Görüntüleme: 34
Eşimde bende 6 aydir deniyoruz aslinda sanırım ama ben 3 aydir falan baya istiyorum sonra hep acaba oğluma yetebilirmiyim bebege ve ikisine yetişirmiyim klasik anne sorunu bu sanırım bu 🤭
Herkes bence düşünüyor bunu bazen bende kendi kendime öyle soruyorum üstesinden geliriz inşallah canım içini ferah tut❤️

Hamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı 🥳
Tebrik ederim canım maşallah iyi dayanmışsın nasıl belirgin çıkmış öyle maşallah sağ salim büyüsün inşallah 😍❤️

Bat 3 gün geçmişti valla belirti adına pek bir şey yoktu biraz akıntı artışım vardı biraz kasık ağrısı ve göğüs ağrısı ama bunlar zaten bende her ay olan şeylerdi son bir iki gündür de hafif halsizlik hissediyodum hiç beklemedigim bı ayda oldu pazartesi infertilite doktoruna randevu almıştım o derece umutsuz olduğum bir aydı
Ne zamandir deniyorsun canım, hayırlı olsun 🥰

Back