• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar adetime 2-3 gün kaldı adet öncesi başlayan karın ağrım başladı. Bu ay da olmadı galiba 🤢🤢
Benimde kasık ağrım vardı kaç gündür şimdi dikkatimi çekti bugün yok ama göğüslerim ağrıyor baya, bende de adet öncesi olan şeyler bunlar

P Pearlgirl canımmsın o kaa para verip testi niye ziyan ettin acaba, sabah ilk idrarla yapsaydın ya keske🤦🤦 filitrelide bir gölge var ama artık gözümüz o kaa test gördü ki ve çoguda gölge testler olduğu için gözüöüz o gölgeyi oraya koyuyor mu acaba diye de düşünmüyor değilim🤪🤪
İnşallah bebiş senledir 🐣🐣🤲 inşallah sağlıkla büyüsün🤰🤰🤰 bizde günde yaptığın 5 testle🥳🤪🤣😅 bunu onaylayalım🤲🤲🤲🤲

P Pearlgirl canımmsın o kaa para verip testi niye ziyan ettin acaba, sabah ilk idrarla yapsaydın ya keske🤦🤦 filitrelide bir gölge var ama artık gözümüz o kaa test gördü ki ve çoguda gölge testler olduğu için gözüöüz o gölgeyi oraya koyuyor mu acaba diye de düşünmüyor değilim🤪🤪
İnşallah bebiş senledir 🐣🐣🤲 inşallah sağlıkla büyüsün🤰🤰🤰 bizde günde yaptığın 5 testle🥳🤪🤣😅 bunu onaylayalım🤲🤲🤲🤲
Canım arkadaşım sağlıkçı o teste bakıp yok negatif dedi öncekiler için de erken gebelik testi bir daha yapma dedi çok yanilticiymis.Bu testler günün her saati yapılıyormus ben bıraktım arkadaslar daha demin leke geldi adetim başlıyor sanırım 😔

Canım arkadaşım sağlıkçı o teste bakıp yok negatif dedi öncekiler için de erken gebelik testi bir daha yapma dedi çok yanilticiymis.Bu testler günün her saati yapılıyormus ben bıraktım arkadaslar daha demin leke geldi adetim başlıyor sanırım 😔
Çok erken yaptın canım en az adete 2gğn kala yapsaydın ama Allahtan ümit kesilmez kırmızulae gelene kadar ümidini kesme lekenme belkide yerleşme kanamasıdır tam o zamanlarda oluyor sıkma canını iyi düşün iyi olsun ❤️

Çok erken yaptın canım en az adete 2gğn kala yapsaydın ama Allahtan ümit kesilmez kırmızulae gelene kadar ümidini kesme lekenme belkide yerleşme kanamasıdır tam o zamanlarda oluyor sıkma canını iyi düşün iyi olsun ❤️
Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim bu kaçıncı ay böyle inan saymayı bıraktım.Aralik ayı konusuna geçiyim yavaştan ☺️

of özlem benım bebek hayallerı ertelenebılır yada cok üstüne düşmeyebilirim eşim ısten ayrılmıs bizi zor zamanlar beklıyor
Kuzum hayırlı zamanda olsun, Ölümden başka herşeyin çaresi var hiç üzülme. Bakarsın biz de beraber hamile kalırız, bu topicte yeni moda bu trend bu :D
benim nasıl sence beybisi bi baksana
Gayet güzel bat a kaç gün var cnm ?

İlki şıp diye tuttu. Evlendikten sonra 1 sene korundu eşim bırakınca hemen tuttu çok şükür. 2. de 3 ay sonra tuttu. Yine eşim korunuyordu. 3. de valla ben 5 senedir Yasminle korundum. 6 ay oldu bırakalı. İlk zamanlar eşim korundu. Şimdi de geri çekiliyor. Üstüne de gitmek istemiyorum. Zaten kaçak ilişkilerde de bişey olmadı. Hayırlısı Allahtan onda varikosel de var. Paşamın yüreğinin biraz zamana ihtiyacı varmış , erteliyor biraz bakalım :) Ben hiçbir test yaptırmadım. Kan değerlerim genelde çok şükür iyi çıkıyor.Hapı yeni bıraktım sayılır kendimce 1 yıla kadar vakti var. Birkaç ay düzenli denersem ve tutmazsa test yaptırırım.

Benim yaşadıklarıma göre çıkarımlarım, 1. de adetin hemen sonrasında 2 güne bir ilişki olmuştu ve kafam aşırı rahattı. Tatil bebeği diyorum ona ben :) Kendi de tam tatil bebeği şeker gibi bişey ilk oğlum adı Yiğit Efe 🧿🧿🧿 2. de çok düzensiz ilişki olmuştu, dikkat ettiğim ay hamile kaldım.Yumurtlama öncesindeki gün tuttu diye düşünüyorum ve düzenli ilişki sebebiyle.
Bu da inş hiç beklemediginde surpriz olarak gelir🤲

Yaaa 😂😂ben hala çok şaşkınım sen dün ben yapcam sen de yap demesen hayatta cesaret edip de yapamazdım bı hafta daha beklerdim kesin😂
Valla hepimize umut oldun 😻 battan tam bir hafta önce 0.7 idi benim beta. Şimdi pazartesi adet günüm. Yükselir mi acaba diyorum, ama akıntıdan başka hiç belirti yokkk 😐 Dokrorum Kaset test yapma ve adet gününü bekle diyor inatla 🥴

Bat günü 16kasım olanlar test ne zaman yapıyorsunuz hep birlikte yapalım ben pazartesi günü yapmayı düşünüyorum inşallah veya pazartesi günü yapan var mı 😍

Back