• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bat günü 16kasım olanlar test ne zaman yapıyorsunuz hep birlikte yapalım ben pazartesi günü yapmayı düşünüyorum inşallah veya pazartesi günü yapan var mı 😍
Sana eşlik etmeyi çok isterdim ama benim adet oldu sana ayın 20si😂 bu ay geç yumurtladım. Neyse ümitliyim ben hamile olduğumu hissediyorum o yüzden kendimi rahatlatarak adete 2 gün kala yapıcam 18i gibi. Sen de 14ü yap bence de 😍

Sana eşlik etmeyi çok isterdim ama benim adet oldu sana ayın 20si😂 bu ay geç yumurtladım. Neyse ümitliyim ben hamile olduğumu hissediyorum o yüzden kendimi rahatlatarak adete 2 gün kala yapıcam 18i gibi. Sen de 14ü yap bence de 😍
Yaa bende hissediyorum var gibi bakalım hayırlısı canım bende aslında erken yumurtladım ama yinede pazartesi günü yapıcam iki gün önce 😍😍😍

Kuzummmmmmm buralardayımmmm
Karısık kendım de başlık felan açtım
Sen nerdesın 😍😍 asko asılama geçti işte beklıyorum 9 cü gün deyim sen naptın
İyiyim canim bende
Benim de yumurtlama yeni geçti, bekleyecez bakalım.
Stres oluyorum diye biraz uzak kalmak istiyorum ama dayanamıyorum yine gidiyorum buraya hergun

Valla hepimize umut oldun 😻 battan tam bir hafta önce 0.7 idi benim beta. Şimdi pazartesi adet günüm. Yükselir mi acaba diyorum, ama akıntıdan başka hiç belirti yokkk 😐 Dokrorum Kaset test yapma ve adet gününü bekle diyor inatla 🥴
Çok erken bakılmış ama canım ya 10 gün önce tabi ki çıkmaz battan. Bence de sen test yapma bekle bak ben 3 gün geçti onu bile yapmıcaktim

P Pearlgirl canım senin daha 6 günün yok muydu, adet için çok erken değil mi 🤔 normalde de böyle erken gelir mi?
Canım geçen sene ki kürtajdan sonra böyle aşırı düzensizlik yaptığı oluyor.Eskisi gibi günü gününe değil ama leke gelip gitti anlayamadım

İyiyim canim bende
Benim de yumurtlama yeni geçti, bekleyecez bakalım.
Stres oluyorum diye biraz uzak kalmak istiyorum ama dayanamıyorum yine gidiyorum buraya hergun
İns olcak be kuuzm bak aklıma gelır mıydı asılama olacağım sabırlı ol dua et hep
Elimizden geleni yapmaya devam edicez

Bu da inş hiç beklemediginde surpriz olarak gelir🤲
AY ağzın bal yesin :) bi mukabele :)
Avokadoyu nasıl yiyorsun limon ve tuzlamama rağmen öğürdüm resmen şansıma kötü mü denk geldi yoksa
Canım iyice olgunlaşmış avokado daha rahat yenir , salatalarına minik minik dograyabilirsin. Ezip ekmek arası yaparken ekmek içine sürebilir yanına peynir falan ekleyebilirsin zamanla alışırsın :) Hiç yiyemezdim başlarda.Ben şimdi aşığıyım 💖

Aaaa çok üzüldüm canım neden sorunlarımı vardı işte 😞

Canım Allah bı kapıyı kapatırken daha güzel bereketli kapiyida açar.Kendini böyle üzme hiç bişey belli olmaz bebegin öyle güzel kismetlerle bereketle gelirli sizi rahatlatır.

Yaaa canım noldu çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Papatyamaviss Papatyamaviss canım hakkınızda hayırlısı, şer bildiklerimiz hayır vardır. Rızkı veren Allah, hiç tasa etme. Her şey yoluna girer 🤲🤲

Kuzum hayırlı zamanda olsun, Ölümden başka herşeyin çaresi var hiç üzülme. Bakarsın biz de beraber hamile kalırız, bu topicte yeni moda bu trend bu :KK70:

Gayet güzel bat a kaç gün var cnm ?
Teşekkürler kızlar sağolun nasıpte ne var gorecezğız artık :)

AY ağzın bal yesin :) bi mukabele :)

Canım iyice olgunlaşmış avokado daha rahat yenir , salatalarına minik minik dograyabilirsin. Ezip ekmek arası yaparken ekmek içine sürebilir yanına peynir falan ekleyebilirsin zamanla alışırsın :) Hiç yiyemezdim başlarda.Ben şimdi aşığıyım 💖
Olgunlaştığını nerden anlıycam 😳 aşırı plastik gibiydi tadı , ben acı çirkin ne olursa olsun ilaç niyetine der yiyip geçerim ama bu hiç geçmedi boğazımdan kestim bide hepsi duruyor öyle

Back