- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
Canım yeni gördüm maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yeni gördüm maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
Canım yeni gördüm maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah canım inşallah çok heyecanlı ve tedirginim umarım sağlıkla ilerlerCanım yeni gördüm maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Hadi inşallah canım benimBeklemedeyim bikaç gün sonra tekrar test yapıcam canım şimdilik gelen giden yok
Yaaaa amin inşallah çok teşekkür ederim bitanem inşallah sana be isteyen herkese nasip olsunfnd_50 yaa inanamıyorum Çok sevindim bebeğim annesine sıkıcana tutunsun
Amin amin amin inşallahKorkma Allah’a emanet olsun
İnşallah canım benim hala inanamıyorum ya rüyada gibiyim günlerdir düşünmekten rüyamda görür oldum dedim artık dayanamıcam varsa var yoksa yok yaptım testiCanım sakın ve pozitif kalmaya çalış lütfen ,her hücremiz bizi duyuyor ve algılıyor,olumlu enerji gönder herşey yolunda Allah'ın izniyle
Ne güzel hisseetin keşke bende hissetsemAmin amin amin inşallah
Kız herkese tek tek cevap vermıssın bana vermedın mesajımı mı begenmedın doğruyu soyle fnd_50Bırlıkte Temmuz anası olacaktık goya ya senı ugurlayım askom ben
Ben de Ağustosta doğum yapacak şekilde gebe kalırsam bu grup ermişlere koşuyor diycem artık herkese bı işaretler geliyorİnşallah canım benim hala inanamıyorum ya rüyada gibiyim günlerdir düşünmekten rüyamda görür oldum dedim artık dayanamıcam varsa var yoksa yok yaptım testi
Kız görmedim vallahi atlamışım herhalde nerede dur bir daha bakayım bir tanesine cevap verdim sana hatırlıyorumKız herkese tek tek cevap vermıssın bana vermedın mesajımı mı begenmedın doğruyu soyle fnd_50
Aha buldum ya inşallah ama ben de çok korkuyorum geçen ay aynısını yaşadım bu ay da aynısı olur mu korkusu var Allah ikimize de hayırlıca sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bebeğimBırlıkte Temmuz anası olacaktık goya ya senı ugurlayım askom ben
Hahahahha güldürdün beni ama öyle önce AllahtanBen de Ağustosta doğum yapacak şekilde gebe kalırsam bu grup ermişlere koşuyor diycem artık herkese bı işaretler geliyor
Kuzum ya nasılsın?Ben de kuvvetle muhtemel gelirim bikaç güne
Canım benim de arada migrenim tutuyor da maden suyu iyi gelmişti. Mineral eksikliğim de oluyor genelde zaten. Bir de benimki progesteron seviyemin oynamasından oluyor galiba çünkü adet öncesi ve yumurtlama öncesi daha çok oluyor. MFK nın minerasını kullanıyorum ben o baya azalttı sanki.İnşallah canım arveles/majezik sonrası parol etki etmedi, sakin kalmaya çalışıyorum tekrar atak yaşamamak için. meditasyon yaptım akşam inşallah transfer sonrası yaşamam ve bebiş sımsıkı tutunur
Yok kuzum benim 3. istiyorum ben Allah nasip ederse :) Biraz zamanım var sanırım ama siteyi de bırakamıyorum bağımlılık yaptı :) Çok şükür iyiyim sende durumlar nasıl :)Kuzum ya nasılsın?
Bir Kaç kez senle karşılaştık topiklerde, selam vereyim dedim.
Ikinci mi olacaktı senin?
testin varsa elinde devam et kuzucum nsaılkı koyulastı o zaman kan ver :) kimyasal sonrası cabuk gebe kalınıyor dıyolardı bence sende bu tez doğrulandı :)Aha buldum ya inşallah ama ben de çok korkuyorum geçen ay aynısını yaşadım bu ay da aynısı olur mu korkusu var Allah ikimize de hayırlıca sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bebeğim
testin varsa elinde devam et kuzucum nsaılkı koyulastı o zaman kan ver :) kimyasal sonrası cabuk gebe kalınıyor dıyolardı bence sende bu tez doğrulandı :)
amanın inşallah bebeğimm , adetim suan cok yogun sabahta ateşim36.7 adet ateşime düşmedim daha bı sorun varmıdır sence yadarısı sende de doğrulanmasına Ayşem
Benimde öyle senin gibi,olursa inşCanım benim de arada migrenim tutuyor da maden suyu iyi gelmişti. Mineral eksikliğim de oluyor genelde zaten. Bir de benimki progesteron seviyemin oynamasından oluyor galiba çünkü adet öncesi ve yumurtlama öncesi daha çok oluyor. MFK nın minerasını kullanıyorum ben o baya azalttı sanki.
Yok kuzum benim 3. istiyorum ben Allah nasip ederse :) Biraz zamanım var sanırım ama siteyi de bırakamıyorum bağımlılık yaptı :) Çok şükür iyiyim sende durumlar nasıl :)