• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Gerçekten kalbin çok temizmis🥰
Genelde hislerim yanıltmaz bilmiyorum aşırı hissettim Allahım bir de beni bu ay kaç kişi rüyasında gördü em son babam da görünce artık dedim ne oluyor 🥹🥹🥹🥹 halbuki hiiiiiç belirtim yok sıfır belirti ile pozitif gördüm dua edelim sağlıkla tutunsunlar çok korkuyorum

Evet koldan verdi doktor
hemşire kıza sordum farkedermi göbekten diye duydum deyince yok farketmez yumuşak doku olsun yeterki gibi bişey söyledi. Ptesi vuruldum ama karnım aşırı şiş hiç tuvalete gidemedim açım ama karnımda yiyecek yer yok şikinlikten 😔😔
Olsun ye bir şeyler yinede çünkü bağışıklığın güçlensin düşmesin yaa vitaminsiz kalma ❤️

Genelde hislerim yanıltmaz bilmiyorum aşırı hissettim Allahım bir de beni bu ay kaç kişi rüyasında gördü em son babam da görünce artık dedim ne oluyor 🥹🥹🥹🥹 halbuki hiiiiiç belirtim yok sıfır belirti ile pozitif gördüm dua edelim sağlıkla tutunsunlar çok korkuyorum
Cok sevindim kuzum bize de dua et ögretmen misin öyleysen brans ne ben ingilizce 🙃

Korkma Allah’a emanet olsun 🤲😍

Selam kızlar, Adetim 5 gün gecikti. 3 gün gecikince normal test yaptım negatif çıktı. Hiç gecikmezdi. Benimle aynı durumda olan var mı ?

Hamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı 🥳
Test sonucundan haberdar et beni ❤️

Back