- 26 Temmuz 2017
- 4.205
- 8.840
- 158
- 31
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımÇok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımÇok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Genelde hislerim yanıltmaz bilmiyorum aşırı hissettim Allahım bir de beni bu ay kaç kişi rüyasında gördü em son babam da görünce artık dedim ne oluyor halbuki hiiiiiç belirtim yok sıfır belirti ile pozitif gördüm dua edelim sağlıkla tutunsunlar çok korkuyorumGerçekten kalbin çok temizmis
Süperrrr görüyorummGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
Olsun ye bir şeyler yinede çünkü bağışıklığın güçlensin düşmesin yaa vitaminsiz kalmaEvet koldan verdi doktor
hemşire kıza sordum farkedermi göbekten diye duydum deyince yok farketmez yumuşak doku olsun yeterki gibi bişey söyledi. Ptesi vuruldum ama karnım aşırı şiş hiç tuvalete gidemedim açım ama karnımda yiyecek yer yok şikinlikten
Cok sevindim kuzum bize de dua et ögretmen misin öyleysen brans ne ben ingilizceGenelde hislerim yanıltmaz bilmiyorum aşırı hissettim Allahım bir de beni bu ay kaç kişi rüyasında gördü em son babam da görünce artık dedim ne oluyor halbuki hiiiiiç belirtim yok sıfır belirti ile pozitif gördüm dua edelim sağlıkla tutunsunlar çok korkuyorum
Aynen rüyalarla geliyor eğer Allahım nasip ederse çok duygusalım Şuan
Canım tebrik ederimm bence gerçekten hamilesin bu seferÇok teşekkür ediyorum canım benim Rabbim isteyen herkese versin sağlıkla inşallah
Aa ben de ingilizceCok sevindim kuzum bize de dua et ögretmen misin öyleysen brans ne ben ingilizce
Canım sakın ve pozitif kalmaya çalış lütfen ,her hücremiz bizi duyuyor ve algılıyor,olumlu enerji gönder herşey yolunda Allah'ın izniyleAmin amin inşallah canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Korkma Allah’a emanet olsunGenelde hislerim yanıltmaz bilmiyorum aşırı hissettim Allahım bir de beni bu ay kaç kişi rüyasında gördü em son babam da görünce artık dedim ne oluyor halbuki hiiiiiç belirtim yok sıfır belirti ile pozitif gördüm dua edelim sağlıkla tutunsunlar çok korkuyorum
Aynen öyle canım doğru söylüyorsunOlsun ye bir şeyler yinede çünkü bağışıklığın güçlensin düşmesin yaa vitaminsiz kalma
İnsallah zümrecek kalalım hamile canımAa ben de ingilizce
Test sonucundan haberdar et beniHamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı
Boşa umutlandırmak istemem ama ben seninle ilgili de büyük hissediyorumKizlar bugunkini gözümle daha rahat gorebildim umutlanmamaya çalışıyorum ama ...Bilemedim
Eymen01 neredesin? Sesin çıkmadı ne durumdasın canım
İnşallah diğer ay olsun, sağlıklaKızlar ben elendim nasıp dıger aylara artık kırmızı kalbimi alayım Rosebelle