• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

fnd_50 fnd_50 yaa maşallah size, 🥳🥳🥳sağlıkla gelsin kuzuu🤲
M Minicikfzt canım gözün aydın, 🥳🥳🥳sağlıkla gelsin kuzu🤲
Ve diğer test yapan arkadaşlar gözleriniz aydın sağlıkla gelsin bebişler 🤲🤲🤲
Bu soğuk sabaha ☀️☀️☀️☀️ güneş gibi doğdu bu haberler, içlerimizi ısıttı 😍😍
Bize de nasip olur inşAllah pozitif görmek 🥰

Çok teşekkür ediyorum canım benim Rabbim isteyen herkese versin sağlıkla inşallah🤲🏻

Çok teşekkür ederiz canım bakalım ben koşa koşa kan verdim bile sonucum kaç çıkacak acaba çok merak ediyorum hala regl olcam hissi geçmedi bende regl bekliyorum niyeyse inanmadım bı turlu

Hadi hayırlısı olsun gönlüne göre olsun inşallah canım. Bende migren var doktorlar parol öneriyor ama geçirirse ne mutlu. Benim biraz fazla şiddetli olduğu için parol çokta işe yaradığı söylenemez ama dayanmak zorundayız yeter ki bebişler bizi seçsin. 🤲
İnşallah canım 🤲 arveles/majezik sonrası parol etki etmedi, sakin kalmaya çalışıyorum tekrar atak yaşamamak için. meditasyon yaptım akşam inşallah transfer sonrası yaşamam ve bebiş sımsıkı tutunur 🤲🤲

Hamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı 🥳
Çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🙏🙏

Back