Sen olmuşsun artık maşallah saglıklı ilerler inşallah ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen olmuşsun artık maşallah saglıklı ilerler inşallah ☺
İncir prolaktin yükseltebilir denilidi arada 1tane yiyorum,kabak çekirdeği yiyoruz eşimle,folik asit ,dekavit ve şuan yumurtlama haftasında günde 1tane avokadoSen neler kullaniyosun bende bende incir ve havuç kürü kullaniyorum
Bize de nasip olur inşAllah pozitif görmekfnd_50 yaa maşallah size, sağlıkla gelsin kuzuu
M Minicikfzt canım gözün aydın, sağlıkla gelsin kuzu
Ve diğer test yapan arkadaşlar gözleriniz aydın sağlıkla gelsin bebişler
Bu soğuk sabaha güneş gibi doğdu bu haberler, içlerimizi ısıttı
Çok teşekkür ediyorum canım benim Rabbim isteyen herkese versin sağlıkla inşallahfnd_50 yaa maşallah size, sağlıkla gelsin kuzuu
Çok teşekkür ederiz canım bakalım ben koşa koşa kan verdim bile sonucum kaç çıkacak acaba çok merak ediyorum hala regl olcam hissi geçmedi bende regl bekliyorum niyeyse inanmadım bı turlufnd_50 yaa maşallah size, sağlıkla gelsin kuzuu
Amin canım benim Allah razı olsunAllah'ım nolur sağlıkla ilerlesin
Ay masallah darısı bana inşallah
İnşallah canım arveles/majezik sonrası parol etki etmedi, sakin kalmaya çalışıyorum tekrar atak yaşamamak için. meditasyon yaptım akşam inşallah transfer sonrası yaşamam ve bebiş sımsıkı tutunurHadi hayırlısı olsun gönlüne göre olsun inşallah canım. Bende migren var doktorlar parol öneriyor ama geçirirse ne mutlu. Benim biraz fazla şiddetli olduğu için parol çokta işe yaradığı söylenemez ama dayanmak zorundayız yeter ki bebişler bizi seçsin.
Aynen rüyalarla geliyor eğer Allahım nasip ederse çok duygusalım ŞuanMaşallah maşallah evet dahada netleşmiş rüyalar boşa degılmiş
İnşallah Rabbim göstersin isteyen herkese gönülden dua ediyorumBize de nasip olur inşAllah pozitif görmek
Gecen basıma geldı malesef kuzu benım deBu testlerde yalnislik olma ihtimali çok korkutucu
Çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinHamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı
Süper hadi bakalım gözün Aydın canım Allah bize de güzel haberler almak nasip etsin inşallahAteş tablom da bu şekilde adete son iki kala testimi de bırakıyorum oha ya inanamıyorum ne olur geçen ay gibi olmasın @pozitifbiri Papatyamaviss T TASUU heyecandan kimi etiketleyeceğim unuttum
Amin amin inşallah canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklaSüper hadi bakalım gözün Aydın canım Allah bize de güzel haberler almak nasip etsin inşallah
Bırlıkte Temmuz anası olacaktık goya ya senı ugurlayım askom benİnşallah Rabbim göstersin isteyen herkese gönülden dua ediyorum
Allah büyük işte Çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAy inşallah Allahım o kadar rüya boşa olmasın nolur
Gerçekten sen her dediginde keşke olsa diye geçirdim ama hiç umudum yoktu benim yaBen dedim çok hissettim çünkü bilmiyorum
Gerçekten kalbin çok temizmisYemin ederim bilmiyorum adını her gördüğümde bu hisse kapıldım