• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kız maşallah aynı ay doğuracak gibiyiz dediniz iyi denk geldi 😂😂😂 fnd_50 fnd_50
Hamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı 🥳

Kiiiizzzz ateş de düşmemiş e bu çok iyi, test de bariz görünüyor. Bak ama napiyoruz sakin sakin bekliyoruz 🥰. Allah kotusunden korusun ama her ihtimal var sakin olalım ki hayal kırıklığı yaşamayalım 🥰 🧿💯 çok sevindim devamı gelsin inşallah 🥰🥰 Ateşi takibe devam bebişim
Ay inşallah Allahım o kadar rüya boşa olmasın nolur🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canim ben görmüyorum ama sen görüyorsan vardır, hayırlı olsun 🤩
Kan verecek misin bugün ?

Güne 3 güzel haberle başlamak ne guzel
Vermeicem gün geçince vericem bariz görüyorum ama fotoyu net çekmesem hiçbir açıdan. Hatta Şuan daha da net

Eklentiler

• C24F795C-DA66-4B5E-9A68-3385420236BF.jpeg
    C24F795C-DA66-4B5E-9A68-3385420236BF.jpeg
    159,9 KB · Görüntüleme: 75
Ateş tablom da bu şekilde adete son iki kala testimi de bırakıyorum oha ya inanamıyorum ne olur geçen ay gibi olmasın pozitifbiri pozitifbiri @Papatyamaviss @TASUU heyecandan kimi etiketleyeceğim unuttum
Ayy o kadar sevindim ki 😍Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Ay tüylerim diken diken oldu niye böyle sevindim ya 😂😂 kendi testim sanki 💃🏼💃🏼💃🏼

Kız aklıma ne geldi sen böyle yazınca. Yumurta Çatlasın diye havuç kemiriyodum katır kutur o sırada da eve servisten gelmişlerdi eşimle açtık kapıyı hala katır kutur yiyorum farkında da değilim eşim döndü bana bi bakış attı hahaha o an anladım sonradan da diyo ki adamların yanında katır kutur sesli havuç yiyosun madem yicen içeri gitsene 😂😂😂
Ben ben değilim ki ben döllenmeyi bekleyen bir yumurtayim deseydin😅😅

Back