• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hadi gözün aydın canım benim 😍çok sevindim sağ Salim kucağına da al inşallah 😍hadi nolur bize de dua et yarın test yapacağım mesela🤲🏻🥰
Sonucum güzel mi ☺️💁🏻‍♀️ çok teşekkür ederim darısı gönülden isteyen herkese inşallah hepimize dua ediyorum inşallah olur canım benim ❤️ Allah kalbinize göre versin 🌹

Kızlar dün yaptığım testte silik çizgi ama ekran pembeydi bugün böyle çıktı yok hiçbir şey değil mi 🥺 pembe ekranlı olan silik çizgi çıkan diğeri de 1 gün sonrası

Eklentiler

• 8BB76E47-9C6D-4FC5-8907-04937A8FBD88.png
    8BB76E47-9C6D-4FC5-8907-04937A8FBD88.png
    457,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 7FDF248A-BD76-4922-B9D2-330EB1C34DEF.png
    7FDF248A-BD76-4922-B9D2-330EB1C34DEF.png
    441 KB · Görüntüleme: 45
Ben eşime diyorum ki, kız annenin güzelliğinden alır derler kesin kız bu 😂
Oğluma hamileyken cildim ışıldardı, saçlarım çok parlaktı. Şu an o kadar kötü haldeyim ki. Yani demem o ki hamileyken herşey olabilir 😂
Portakalde vitaminken bebeleri testt yakalayan biz, 3 günlük bebede cinsiyette belirleriz 😅😅😭😭😊🤪🤣🤣🤣

Herkese merhaba,
benim de pazartesi günü embriyo transferi olacak.
Dün progestan fitil ve prolutex enjeksiyona başladım, estrofem ve decavit vitamine devam ediyorum.
Bugün migren ataklarım başladığı için parol ve clexane kan sulandırıcı ilave edildi
Sizler bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Benim gibi migren atağı yaşayan oldu mu ?
Hadi hayırlısı olsun gönlüne göre olsun inşallah canım. Bende migren var doktorlar parol öneriyor ama geçirirse ne mutlu. Benim biraz fazla şiddetli olduğu için parol çokta işe yaradığı söylenemez ama dayanmak zorundayız yeter ki bebişler bizi seçsin. 🤲

Kızlar ben dün test yapmıştım bugün baktım hafıf bir cızgı var yarın bat günü ama umutlanmak istemiyorum kuruma cızgısıdır dıye öyledir demi
Canım ben sonradan çıkan cizgi ben çok gördüm böyle bir iki kacak olunca yapardım ve saatler sonra cizgi cıkardı. Onlara pek güvenme derim...

Kızlar çatlamanın 8 gunundeyim çok bel ağrım var ara ara da kasık ağrısı oluyor biraz temizlik yaptım ondan mı acaba anlamadim hiç bu kadar belim agrimazdi aranızda çok bel ağrısı çeken var mi

Back