• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kız dur olumlu enerji çekelim, testinde de ışık var deme öyle
Ben o testten öyle Cook gördüm senin ki gibi olmadı ki bugün kendimi sevinirken buldum.Yalnis yapıyorum belirtilerimde adete doğru evrildi.Yine elim boş bir ay kabullenmek sevinmek de iyi olur.

Ben o testten öyle Cook gördüm senin ki gibi olmadı ki bugün kendimi sevinirken buldum.Yalnis yapıyorum belirtilerimde adete doğru evrildi.Yine elim boş bir ay kabullenmek sevinmek de iyi olur.
Canım adet olursan da hayırlısı deriz inşallah öbür aya deriz ama daha net olmadan herhangi bir yola kanalize olma

Kızlar tutunma kısmında ya da çatlama zamanı çatlamanın ertesi günleri falan yavaş - orta tempolu yürüyüş iyi olur mu sizce yoksa sıkıntı yaratabilir mi

Kızlar tutunma kısmında ya da çatlama zamanı çatlamanın ertesi günleri falan yavaş - orta tempolu yürüyüş iyi olur mu sizce yoksa sıkıntı yaratabilir mi
Canim çoğu insan bilmeden spora devam ediyor hemde baya ciddi spor.Bu kadar takılma bence yürüyüşden bişey olmaz.

Kızlar ben dün test yapmıştım bugün baktım hafıf bir cızgı var yarın bat günü ama umutlanmak istemiyorum kuruma cızgısıdır dıye öyledir demi

Eklentiler

• IMG_20221110_223003.jpg
    IMG_20221110_223003.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 40
Dün ilk zamanlarda yoktu bugün şimdi baktım ne kadar sonra çıktı bilmiyorum
Görünen bir çizgi var ama ne 🧐 reglin gecikirse tekrar test yap kontrol et canım valla başka ne yapılabilir bilmiyorum. İllaki sabır göstermek gerekiyor 🤲🏻 İnşAllah sonucu seni sevindirir 🥰

Canim çoğu insan bilmeden spora devam ediyor hemde baya ciddi spor.Bu kadar takılma bence yürüyüşden bişey olmaz
Tamam canım sağolasın🌺 bende arıza çok çünkü takılmamak zor oluyor
Bide bu iğneden kaynaklı gazı başka nasıl çıkartçam bilemedim 😂

Görünen bir çizgi var ama ne 🧐 reglin gecikirse tekrar test yap kontrol et canım valla başka ne yapılabilir bilmiyorum. İllaki sabır göstermek gerekiyor 🤲🏻 İnşAllah sonucu seni sevindirir 🥰
İnşallah bakalım yarın olmazsam umut vardır çünkü catlama gunumu bılıyorum üstüne 14 sayınca yarın olmam lazım teşekkür ederim arkadaşım mesajın için

Tesadüfen gördüm sorunuzu hiçbir problem olmaz ben geçen sene kasımda spor salonunda haftada 3 gün spor yapardım ve diyet te yapıyordum o ara hamile kalmıştım

Kızlar ben dün test yapmıştım bugün baktım hafıf bir cızgı var yarın bat günü ama umutlanmak istemiyorum kuruma cızgısıdır dıye öyledir demi
Canım olabilir de olmayabilir de. Yarın sabah bir daha yap bakalım inşallah vardır 🙏

Selam kızlar Beta Hcg sonucum çıktı 🙏🏻
Sat 4 Ekim.
4 Kasım'da ki sonuç = 759,4
10 Kasım'da ki sonuç = 6.896,8
Hadi gözün aydın canım benim 😍çok sevindim sağ Salim kucağına da al inşallah 😍hadi nolur bize de dua et yarın test yapacağım mesela🤲🏻🥰

Back