• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bende benimkiyle konuştum 🤭 yine kaçacak misin dedim güldü, neyi bekliyorsun bir söylesen dedim.kafamın rahat olmasını istiyorum dedi. İlk oglumuzdaki gibi bir mutlu huzurlu rahat bir kafayla yapmak istiyorum dedi. Yani benim düşüncem doğru çıktı. Düşündüğümüz ev olursa kafa olarak da cep olarak da aşırı rahatlayacagiz kızlar benim için de dua edin olur mu 🥰
Kız fnd_50 fnd_50 ben de senin adına heyecanlıyım sabah olsa da test yapsan 🤭

Kizlar bide cok alakasız ama okul öncesi öğretmeni vardi sanirim aranızda ona bisey danışmak istiyorum kimdi acaba

Bende benimkiyle konuştum 🤭 yine kaçacak misin dedim güldü, neyi bekliyorsun bir söylesen dedim.kafamın rahat olmasını istiyorum dedi. İlk oglumuzdaki gibi bir mutlu huzurlu rahat bir kafayla yapmak istiyorum dedi. Yani benim düşüncem doğru çıktı. Düşündüğümüz ev olursa kafa olarak da cep olarak da aşırı rahatlayacagiz kızlar benim için de dua edin olur mu 🥰
Kız fnd_50 fnd_50 ben de senin adına heyecanlıyım sabah olsa da test yapsan 🤭
Ay hadi inşallah senin de gönlüne göre olur canım benim konuşmana ve orta yolu da bulmanıza sevindim sonuçta ikinizin gönüllü olması çok önemli. Ya hiç sorma deli gibi heyecanlıyım hem yarınki ateşi çok merak ediyorum hem testi. Ya neden hamile olabilme ihtimalime hiç inanmıyorum. Sıfır inanç hiç inanma yok ya

Amin canım İnşAllah çatlar tutar sağlıklıca çatlatma iğnesini nerden vurundun koldan mı
Evet koldan verdi doktor
hemşire kıza sordum farkedermi göbekten diye duydum deyince yok farketmez yumuşak doku olsun yeterki gibi bişey söyledi. Ptesi vuruldum ama karnım aşırı şiş hiç tuvalete gidemedim açım ama karnımda yiyecek yer yok şikinlikten 😔😔

Hamileyken sivilce çıkar mı? Adetten önce her ay böyle çıkartırım zaten
Ben eşime diyorum ki, kız annenin güzelliğinden alır derler kesin kız bu 😂
Oğluma hamileyken cildim ışıldardı, saçlarım çok parlaktı. Şu an o kadar kötü haldeyim ki. Yani demem o ki hamileyken herşey olabilir 😂

Ben eşime diyorum ki, kız annenin güzelliğinden alır derler kesin kız bu 😂
Oğluma hamileyken cildim ışıldardı, saçlarım çok parlaktı. Şu an o kadar kötü haldeyim ki. Yani demem o ki hamileyken herşey olabilir 😂
4-5 tane sivilce cenemden firtladi ben adet olcam bacım bu ay eleniyorum sanırım 🙄☺️

Back