- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bulundugum şehirde ailem yok oğlum çok yanlız eve misafir gelsin diye agliyor okula verdik kardesi yok hep tek diye okuldada uyum problemi yaşıyor gecmi kaldim diye kendime kızıyorum okulda ki çocukların çoğunun kardesi abisi ablasi var tek çocuk bi kac öğrenci ve hepsiyle sorun yasiyolar yada tesadüf sonra diyorum ki ikinci cocuk olursa oğluma hic yetemezsem malum şu an hamile kalsam bile oğlum ilk okula başladığında ya yeni doğan yada 1 yas bir bebek olacak daha mı çok etkilenir kötü olur onun için çok üzülüyorum cocuk misafir diye agliyor hergun şaka gibiCanım benim 2 tane var ellerinden öper kız ilkokulu başladığında oğlan 40 günlüktü 7 yaş var aralarında oğlan şimdi 4 ü bitirdi hamile kaldım oldu diyene kadar 5 olur.
Bence sağlıksal bir engel yoksa geç kalınmış diye bir şey yoktur. Kısmet bu bebenin vakti de buymuş. Mesela bana kalsa oğlan 2. değilde 3. Olurdu ben şimdi 4. Çalışıyor olurdum ama her şey bizim isteğimiz doğrultusunda olmuyor. Rabbim hayırlısını hayırlı vakitlerde nasip etsin. Hiç kafanı bulandırma, bebe olsa da olmasa da biz o işi yapıyor muyuz, eee o zaman zevk almaya bakalım tadını çıkaralım anın