• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım benim 2 tane var ellerinden öper kız ilkokulu başladığında oğlan 40 günlüktü 7 yaş var aralarında oğlan şimdi 4 ü bitirdi hamile kaldım oldu diyene kadar 5 olur.
Bence sağlıksal bir engel yoksa geç kalınmış diye bir şey yoktur. Kısmet bu bebenin vakti de buymuş. Mesela bana kalsa oğlan 2. değilde 3. Olurdu ben şimdi 4. Çalışıyor olurdum 🙈🙈ama her şey bizim isteğimiz doğrultusunda olmuyor. Rabbim hayırlısını hayırlı vakitlerde nasip etsin. Hiç kafanı bulandırma, bebe olsa da olmasa da biz o işi yapıyor muyuz, eee o zaman zevk almaya bakalım tadını çıkaralım anın 🤪😍🤪
Bulundugum şehirde ailem yok oğlum çok yanlız eve misafir gelsin diye agliyor okula verdik kardesi yok hep tek diye okuldada uyum problemi yaşıyor gecmi kaldim diye kendime kızıyorum okulda ki çocukların çoğunun kardesi abisi ablasi var tek çocuk bi kac öğrenci ve hepsiyle sorun yasiyolar yada tesadüf sonra diyorum ki ikinci cocuk olursa oğluma hic yetemezsem malum şu an hamile kalsam bile oğlum ilk okula başladığında ya yeni doğan yada 1 yas bir bebek olacak daha mı çok etkilenir kötü olur onun için çok üzülüyorum cocuk misafir diye agliyor hergun şaka gibi 😔

Benim de oğlum 39 aylık canım. Aslında ben çocuklar arasında Maksimum 3 yaş olması taraftarı bir insandım ama pandemi şu bu derken süreç uzadı. Ben yapı itibariyle sabırlı ve toleranslı biri değilim. O yüzden birlikte büyüsünler sil baştan sürekli başa sarmayayım dedim hep
Bende işte kendimi suçluyorum gecmi kaldim diye sonrada ya ikinci olursa dahami kötü olur diyorum suan zaten bu ay hamile kalsam bile 5 yas olacak acaba tamamen bu fikri erteleyip ilk okul dönemi bittikten sonramı olsa diyorum ama cocuk yalnızlıktan da kafayı yiyecek bu ikinci cocugu yapmak çok zormuş :KK14:

Aynen oyüzden 14 gün gecikme bekliycem zor ama sanırsam hayel kırıklığı yaşamamak için en iyisi beklemek 😐
Canım beklemek daha garanti geliyor ama riskli bir yanı da var. Dış gebelik gibi bir durum ancak beta takibi ile anlaşılıyor ve geç kalınma durumunda annenin hayatı için dahi risk oluşturuyor. Yani reglin birkaç gün geçmesine okeyim ama o kadar uzun süre beklemeni tavsiye etmem

Bende işte kendimi suçluyorum gecmi kaldim diye sonrada ya ikinci olursa dahami kötü olur diyorum suan zaten bu ay hamile kalsam bile 5 yas olacak acaba tamamen bu fikri erteleyip ilk okul dönemi bittikten sonramı olsa diyorum ama cocuk yalnızlıktan da kafayı yiyecek bu ikinci cocugu yapmak çok zormuş :KK14:
Geç kalma ya da erken davranma diye birşey yok canım. Herkesin aile dinamikleri farklı, yapısal olarak da aynı değiliz. Bazısı var ben çocuğum büyümeden ikinciyi yapamam der bazıları da benim gibi düşünür. Sen sevgini esirgemediğin müddetçe her daim sorunlar hallolur. İçini ferah tut ❤️

Kızlar 2 bebegi isteyenler ilk çocuklarınız kac yasinda ya bugün moralim cok bozuk butun gun kendimi suçladım durdum acaba kardes için gcmi kaldim yoksa daha erkenmi diye hic boyle saçma bir ikilemde kalabilir mi bir insan ya bendeki problem :KK43:
Kızım iki yaşında canım ikinciyi istiyorm inşallah seninki 😊💛

Geç kalma ya da erken davranma diye birşey yok canım. Herkesin aile dinamikleri farklı, yapısal olarak da aynı değiliz. Bazısı var ben çocuğum büyümeden ikinciyi yapamam der bazıları da benim gibi düşünür. Sen sevgini esirgemediğin müddetçe her daim sorunlar hallolur. İçini ferah tut ❤️
Insallah canım zaten o kadar büyükte konuştum ki herhalde zamanında rabbim bekletiyor bekledikçe de güzelleşiyor sevgisi işliyo zor olan güzel geliyor 🥰 iyiki varsınız kızlar inanın insan annesiyle yakın arkadaşıyla konuşamadıklarini konusuyor burda 🥲

Canım beklemek daha garanti geliyor ama riskli bir yanı da var. Dış gebelik gibi bir durum ancak beta takibi ile anlaşılıyor ve geç kalınma durumunda annenin hayatı için dahi risk oluşturuyor. Yani reglin birkaç gün geçmesine okeyim ama o kadar uzun süre beklemeni tavsiye etmem
Haklisin canım bide dis gebelik var tabi ben iki ay üst üstte böyle kalip tutunmaya gelip düsünce bide esimede söylüyordum onca heycan bir anda gidiyordu doktor 14 gün mutlaka bekle dedi ilaç Verdi bakalım nasip artık bugün testlere baktım ve yok yok Alma dedim😅😅

Benimki 4 yas 4 aylik canım
Ne erken ne geç canım gayet iyi bir yaş kendini hazır hissediyorsan kendine göre karar vericeksin çocuk alışıyor seviyor kardeşini tmm biraz başlarda zor oluyor diye duydum hep ama hepsi geçici sen kendi hazır hissediyorsun üstesinden gelirsin canım 💛

Eklentiler

• 2E9571CA-7284-4CCA-95D1-9EC8B4DC7DD3.jpeg
    2E9571CA-7284-4CCA-95D1-9EC8B4DC7DD3.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 44
Ne erken ne geç canım gayet iyi bir yaş kendini hazır hissediyorsan kendine göre karar vericeksin çocuk alışıyor seviyor kardeşini tmm biraz başlarda zor oluyor diye duydum hep ama hepsi geçici sen kendi hazır hissediyorsun üstesinden gelirsin canım 💛
Eşimde bende 6 aydir deniyoruz aslinda sanırım ama ben 3 aydir falan baya istiyorum sonra hep acaba oğluma yetebilirmiyim bebege ve ikisine yetişirmiyim klasik anne sorunu bu sanırım bu 🤭

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
❣️
@Beyazmelek11
1 EKİM​
1 KASIM​
❣️
@LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
🤰
@Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
❣️
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
🤰
@beyons
2 KASIM​
❣️
@babylovev
3 KASIM​
❣️
@ZumraNil
4 EKİM​
3 KASIM​
❣️
@Papatyaa614 EKİM3 KASIM🤰
@canimms5 EKİM3 KASIM❣️
@Mervenur277
6 EKİM​
3 KASIM​
❣️
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
❣️
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
❣️
@pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
❣️
@Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
❣️
@cizgilibirblog
9 EKİM​
4 KASIM​
❣️
@Deepblues4 KASIM❣️
@melegim can
5 KASIM​
❣️
@trkn07098 EKİM
5 KASIM​
❣️
@Eymen01
6 EKİM​
5 KASIM​
:KK60:
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
@yagmursulari
8 EKİM​
5 KASIM​
@silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
@smgsmgsmg10 EKİM5 KASIM❣️
@Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
❣️
@1ebe
11 EKİM​
6 KASIM​
@darwali7 KASIM:KK60:
@Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
❣️
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
trueliving_ trueliving_
8 KASIM​
@hanzade_87
12 EKİM​
8 KASIM​
❣️
@BuDunyaninMukafatiOlmali
8 KASIM​
@Simgeklcc
13 EKİM​
8 KASIM​
@September Wind
12 EKİM​
9 KASIM​
❣️
@Narekilic
12 Ekim​
9 KASIM​
@neslihamje12 EKİM9 KASIM:KK60:
M Minicikfzt
10 KASIM​
@dream2311
14 EKİM​
11 KASIM​
@mmelekkkk
11 KASIM​
@melek076
14 EKİM​
11 KASIM​
Nuhra2 Nuhra2
14 EKİM​
11 KASIM​
🤰
@ozlemem
12 EKİM​
12 KASIM​
@Feyzacim
14 EKİM​
11 KASIM​
@Aden2023
13 KASIM​
@mssmaya0713 KASIM:KK60:
@sila182513 KASIM:KK60:
@zorunlualanlar13 EKİM14 KASIM:KK60:
@Devakus
14 KASIM​
@fnd_50
14 KASIM​
@Hic9814 EKİM14 KASIM:KK60:
@Eozlemtsn15 KASIM:KK60:
@Kaktushane
14 EKİM​
15 KASIM​
@Wanda Maximoff
15 KASIM​
@Giraffiee
16 KASIM​
@Cesmedeva16 KASIM:KK60:
@iyilikperisi9216 KASIM🤰
@destinesiaa
17 KASIM​
@Ncct
19 EKİM​
15 KASIM​
Cey1an Cey1an
17 EKİM​
16 KASIM​
@lavinya-
20 EKİM​
17 KASIM​
@mavilihayat00
21 EKİM​
17 KASIM​
@Gezenlady
21 EKİM​
18 KASIM​
Safransari Safransari
22 EKİM​
18 KASIM​
@-Arwen-24 EKİM18 KASIM:KK60:
@Kadermelisa18 KASIM:KK60:
@marythebaby19 KASIM:KK60:
Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk 22 EKİM20 KASIM:KK60:
@jetese26 EKİM21 KASIM:KK60:
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 21 KASIM:KK60:
@kubuss
23 EKİM​
22 KASIM​
@deniizzzzz26 EKİM23 KASIM:KK60:
@Nypmha25 KASIM:KK60:
@pozitifbiri1 KASIM25 KASIM:KK60:
@didom65:KK60:
@babylovev
28 KASIM​
@TASUU28 EKİM24 KASIM:KK60:
@sevayd28 EKİM24 KASIM:KK60:
@melegim can30 EKİM25 KASIM:KK60:
@Mervenur2771 KASIM28 KASIM:KK60:
@Pimpirikli1031 EKİM29 KASIM:KK60:
@beyons3 KASIM29 KASIM:KK60:
@Deepblues29 KASIM:KK60:
@Beyazmelek1130 KASIM:KK60:
@hasgrl30 KASIM:KK60:

💜
Merhaba hep görüyordum ama hiç katılmadım belki bu ay nasip olur 10 aydır hamile kalamıyorum🙏🏼 Beni de ekler misiniz
Sat 28 ekim bat 26 kasım 🥰

İlk gebeliğimde ben de öyle olmuştum canım 15 ay sebepsiz olmadı. Olduğu ay inanamadım şoka girdim hadi ya yanlıştır falan dedim sana hak veriyorum ama bugünler geride kalacak inan bana
Hamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı 🥳

Eklentiler

• IMG_20221111_060836.jpg
    IMG_20221111_060836.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar ben dün test yapmıştım bugün baktım hafıf bir cızgı var yarın bat günü ama umutlanmak istemiyorum kuruma cızgısıdır dıye öyledir demi
Canım hevesini kır.ak istemem ama o kuruma çizgisi pozitif olacak yer kuruyunca öyle beyazımsı bı çizgi olusturuyor

Hamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı 🥳
Hayırlı uğurlu olsunnn🎊🎉☺️🎉🎊 sağlıkla al kucağına

Back