• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Asko herseyi yaz heryerim hprmon 😂😂😂
asılama gülüyüm
Ben gebeyim
Yarı Hormonlu 2 geldi selamlar canlar😍😄 Rosebelle Rosebelle klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum Salı günü, normalde bat 26 sıydı ama çatlamadan hesaplayınca 21 Kasım bat oluyor canım ben size 19-20 si gibi test atmaya başlarım😄 Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🌸

Yarı Hormonlu 2 geldi selamlar canlar😍😄 Rosebelle Rosebelle klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum Salı günü, normalde bat 26 sıydı ama çatlamadan hesaplayınca 21 Kasım bat oluyor canım ben size 19-20 si gibi test atmaya başlarım😄 Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🌸
Biz test cok atarız ona göre yeni gelenler alışsın 😂😂

Kızlar çatlamanın 8 gunundeyim çok bel ağrım var ara ara da kasık ağrısı oluyor biraz temizlik yaptım ondan mı acaba anlamadim hiç bu kadar belim agrimazdi aranızda çok bel ağrısı çeken var mi

Merhaba valla bu ay benim yumurtadan sonra o kadar çok bel ve kasık ağrım oldu ki hemde bu ay ilk defa oldu bu ayda ilk defa bebek düşününce hep acaba mi dedim ama maalesef negatif çıktı umarım sizinki bebektendir 🤲🤲🤲

Kızlar 2 bebegi isteyenler ilk çocuklarınız kac yasinda ya bugün moralim cok bozuk butun gun kendimi suçladım durdum acaba kardes için gcmi kaldim yoksa daha erkenmi diye hic boyle saçma bir ikilemde kalabilir mi bir insan ya bendeki problem :KK43:

Merhaba valla bu ay benim yumurtadan sonra o kadar çok bel ve kasık ağrım oldu ki hemde bu ay ilk defa oldu bu ayda ilk defa bebek düşününce hep acaba mi dedim ama maalesef negatif çıktı umarım sizinki bebektendir 🤲🤲🤲
Aslında pek umudum yok ama iki düşük yaptım onlarda bel ağrım pek olmamıştı şimdi bu kadar bel ağrısı olunca şaşırdım bacağıma vuruyor ağrı stres yapıyoruz bundan da olabilir belki. En kısa zamanda pozitif testler diliyorum size 🤍

Aslında pek umudum yok ama iki düşük yaptım onlarda bel ağrım pek olmamıştı şimdi bu kadar bel ağrısı olunca şaşırdım bacağıma vuruyor ağrı stres yapıyoruz bundan da olabilir belki. En kısa zamanda pozitif testler diliyorum size 🤍

İsteyen herkes için canım 🥰🙌

Kızlar 2 bebegi isteyenler ilk çocuklarınız kac yasinda ya bugün moralim cok bozuk butun gun kendimi suçladım durdum acaba kardes için gcmi kaldim yoksa daha erkenmi diye hic boyle saçma bir ikilemde kalabilir mi bir insan ya bendeki problem :KK43:
Canım benim 2 tane var ellerinden öper kız ilkokulu başladığında oğlan 40 günlüktü 7 yaş var aralarında oğlan şimdi 4 ü bitirdi hamile kaldım oldu diyene kadar 5 olur.
Bence sağlıksal bir engel yoksa geç kalınmış diye bir şey yoktur. Kısmet bu bebenin vakti de buymuş. Mesela bana kalsa oğlan 2. değilde 3. Olurdu ben şimdi 4. Çalışıyor olurdum 🙈🙈ama her şey bizim isteğimiz doğrultusunda olmuyor. Rabbim hayırlısını hayırlı vakitlerde nasip etsin. Hiç kafanı bulandırma, bebe olsa da olmasa da biz o işi yapıyor muyuz, eee o zaman zevk almaya bakalım tadını çıkaralım anın 🤪😍🤪

Benim de oğlum 39 aylık canım. Aslında ben çocuklar arasında Maksimum 3 yaş olması taraftarı bir insandım ama pandemi şu bu derken süreç uzadı. Ben yapı itibariyle sabırlı ve toleranslı biri değilim. O yüzden birlikte büyüsünler sil baştan sürekli başa sarmayayım dedim hep

Back