• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Gerçekten öyle ya keşke olsa da inanasım gelmese ama artık doğal yoldan olacağına inancımı yitirmeye başladım diyebilirim
İlk gebeliğimde ben de öyle olmuştum canım 15 ay sebepsiz olmadı. Olduğu ay inanamadım şoka girdim hadi ya yanlıştır falan dedim sana hak veriyorum ama bugünler geride kalacak inan bana

Sorabilirsin tabii canım ☺️🙏
Sma taşıyıcısı olup olmadığınıza bakılıyor bu testle, sadece eşin vermesi yetiyor ilk etapta onun sonucu pozitif gelirse kadına da bakılıyor ama eşlerden birinin negatif olması yeterli oluyor. Kendi isteğinle yaptırıyorsun evet sağlık ocakları yapıyor sma testi olmak istiyoruz deyince ücretsiz şekilde
Ama en son biz yaptırırken ya yeni evleniyor ya da evli ama hiç çocuğu olmaması şartı vardı. Daha önce çocuğu olan çiftlere sanırım yapmıyor sağlık ocağı eğer düzenleme sonradan değişmedi ise.
Anladim canım çok teşekkür ederim 🥰

Sağol canım Allah razı olsun tüm isteyenlere inşallah
Ailede ikiz yok dıdısının dıdısı uzaklığında var
Ben sağlam bir yumurta çatlar diye biliyorum doktor ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere deyince garipsedim sıvı aradı sıvısıda var iyi dedi sonra bu ikisi için de ctesi dedi sınra 14 gün bekleme
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Amin canım İnşAllah çatlar tutar sağlıklıca çatlatma iğnesini nerden vurundun koldan mı

Back