KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ay baya bereketli geçmiş daha ne olsun kuzum

Bizim maçlar da büyük ihtimalle haftaya tamamlanır sonra bat beklemece artık

Amınnnnn hepimizeee

Günaydın kızlar akşam test yaptım ama fırsat olmadı atmaya şimdi anca ama sabahki ile hemen hemen aynı gibi hatta bunda t çizgisi daha soluk gibi

yok valla ağrım ama dün çok yorgundum bayılıp uyumuşum :)
Olabilir valla kasik ağrısı bel ağrısı nasıl canimm

Yok bebeğim benim aynı sorunla 2 oğlum oldu korkma alakası yok onun :) uzanma işini bilmem, hatırlamıyorum en son olalı 7 yıl olmuş
Kızlar eşim erken boşalıyor yani çok derine gitmiyor spermler bu gebe kalmaya engel mi bir de kaç dk uzanmak gerekli

Yapıyorum ama hep tek çizgi çıkıyor bakalım artık,normalde takip ettiğim kadarıyla ikinci çizgi silik de olsa çıkıyor sanki başkalarında
Adet ne zaman bitti kanki? Bir de her gün ayni saatte yapıyor musun belki biraz geç yumurtlama olabilir mesela benim 17-20 gün arasi

Yapıyorum ama hep tek çizgi çıkıyor bakalım artık,normalde takip ettiğim kadarıyla ikinci çizgi silik de olsa çıkıyor sanki başkalarında
idrarını tutuyor musun. Ben idrara sıkışıkken yaptığım testler hep ya çok silik çıktı ya da hiç çıkmadı o yüzden sıkışıkken tuvalete girip bi yarım saat daha bekleyip ondan sonra tekrar gelen beklememiş idrarla yaptım onlarda net göründü. Aklında bulunsun

Bunu denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…