Ay baya bereketli geçmiş daha ne olsun kuzumOldu oldu arka arkaya 4 günün sonuçları neler olacak bakalımEbru hanım(birgebeningünlüğü) çatlama sonrası da ilişki diyodu ama bizde takat kalmadı artık sahayı size bıraktım ben köşeme çekiliyorum
8 kasimBat belli mi canım buyur gel bekleriz
Selam kızlar hepinizi ekledim her gün giremiyorum siteye kusura bakmayıninşallah hepimize uğur getirsin bu liste
Attığımız gol olsun o zamanAy baya bereketli geçmiş daha ne olsun kuzum
Bizim maçlar da büyük ihtimalle haftaya tamamlanırsonra bat beklemece artık
Amınnnnn hepimizeeeAy aminnn inşallah
Dediğin gibi çocuğun karakteri çok önemli biz istersek kitabı okumayalim yutalim direk çocuk karakteri ile doğuyor, ikisi de senden doğsa da kardeşler bile birbirinden farklı oluyor nihayetinde
Bize de çok tatlı uyumlu çocuklar nasip olur inşallah
Olabilir valla kasik ağrısı bel ağrısı nasıl canimm
Kızlar eşim erken boşalıyor yani çok derine gitmiyor spermler bu gebe kalmaya engel mi bir de kaç dk uzanmak gerekli
Öyle gözüküyorBence bu çatlamadırNe dersiniz kızlar??
Kanka henüz bişey yok seninkinde devam et yapmayaGünaydın kızlar akşam test yaptım ama fırsat olmadı atmaya şimdi anca ama sabahki ile hemen hemen aynı gibi hatta bunda t çizgisi daha soluk gibiEki Görüntüle 3146959
Yumurtlama testi yapiykr musunŞimdi wc ye gittim de yumurta akı kıvamında koooccaman bı akıntı geldi uupuzun10. Günümde mi yumurtluyorum acaba bu ay iki gündür de kocamı hayal edip duruyorum nadiren başıma gelir bu
evet ya devam edecez senin testlerde durum nasılKanka henüz bişey yok seninkinde devam et yapmaya
Teşekkürler canooo ararım buldum hahahhaha geziyoruz ay ay bakalım hangi aya kadarBende senı etıketlıcektımmm
Kasımda aşk başkadır içimde umut etmemekle birlikte bu ay sonunu hızlıca gecemsını beklıyorum bat ne zmanTeşekkürler canooo ararım buldum hahahhaha geziyoruz ay ay bakalım hangi aya kadar
Ben yumurtlama akıntıma göre batımı kestiriyorum canım ancak o zaman net bilgi verebilirim Şuan için 13-14 Kasım gibi. Normal seyrinde olursaKasımda aşk başkadır içimde umut etmemekle birlikte bu ay sonunu hızlıca gecemsını beklıyorum bat ne zman
evet ya devam edecez senin testlerde durum na
Yapıyorum ama hep tek çizgi çıkıyor bakalım artık,normalde takip ettiğim kadarıyla ikinci çizgi silik de olsa çıkıyor sanki başkalarındaevet ya devam edecez senin testlerde durum nasıl
Adet ne zaman bitti kanki? Bir de her gün ayni saatte yapıyor musun belki biraz geç yumurtlama olabilir mesela benim 17-20 gün arasiYapıyorum ama hep tek çizgi çıkıyor bakalım artık,normalde takip ettiğim kadarıyla ikinci çizgi silik de olsa çıkıyor sanki başkalarında
idrarını tutuyor musun. Ben idrara sıkışıkken yaptığım testler hep ya çok silik çıktı ya da hiç çıkmadı o yüzden sıkışıkken tuvalete girip bi yarım saat daha bekleyip ondan sonra tekrar gelen beklememiş idrarla yaptım onlarda net göründü. Aklında bulunsunYapıyorum ama hep tek çizgi çıkıyor bakalım artık,normalde takip ettiğim kadarıyla ikinci çizgi silik de olsa çıkıyor sanki başkalarında
Adet ne zaman bitti kanki? Bir de her gün ayni saatte yapıyor musun belki biraz geç yumurtlama olabilir mesela benim 17-20 gün arasi
Regl biteli 2gun oldu bilmiyorum tuhat sanki veya biz travmatize olmuşuz artık herşeye panikliyoruzevet ya devam edecez senin testlerde durum nasıl
Bunu denicemidrarını tutuyor musun. Ben idrara sıkışıkken yaptığım testler hep ya çok silik çıktı ya da hiç çıkmadı o yüzden sıkışıkken tuvalete girip bi yarım saat daha bekleyip ondan sonra tekrar gelen beklememiş idrarla yaptım onlarda net göründü. Aklında bulunsun
Dur daha yeni başladın o zaman azcik sabır dikkatli yapınca göreceksin iki cizikiiiRegl biteli 2gun oldu bilmiyorum tuhat sanki veya biz travmatize olmuşuz artık herşeye panikliyoruz
Haklısın çok sabırsızlık,ama sanki geçen ay ilk başlarda bile vardı ikinci çizgiDur daha yeni başladın o zaman azcik sabır dikkatli yapınca göreceksin iki cizikiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?