• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Olumlama yapmaya devam edelim bence annelik herseye ama herseeeye rağmen çok güzel bısey ben gencken enıstem bana demıstıki ben halanı çok seviyorum çok asgım hıcbısey üstüne geçemez sanırdım ama evlat askı bambaşka bıseymıs çok ötede dıye anne olunca anladım
Kim olduğunu hatırlamıyorum ama yabancı bir aktör anlatıyordu. “Kızım doğana kadar karım benim için bu dünyadaki en değerli şeydi onun için vurulmayı bile göze alırdım, şimdi ise eğer kızıma karşı bi saldırı olursa karımı kalkan olarak kullanırım “ diye. Galiba böyle yaşamadan anlaması imkansız bir duygu

Bence bu çatlamadır💃🏼💃🏼 Ne dersiniz kızlar??

Eklentiler

• D2DFDC08-9FDA-472B-8108-F524AB8CDB3E.jpeg
    D2DFDC08-9FDA-472B-8108-F524AB8CDB3E.jpeg
    158,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?

Eklentiler

• 08C424CA-2F81-42BC-ABDE-6FC8AC60F2B4.jpeg
    08C424CA-2F81-42BC-ABDE-6FC8AC60F2B4.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar eşim erken boşalıyor yani çok derine gitmiyor spermler bu gebe kalmaya engel mi bir de kaç dk uzanmak gerekli

Geçmiş olsun bacım ammaa belkıde oyle guzel bır mınnos gelırkı annesını üzmez hiçç :KK70:
Ay aminnn inşallah
Dediğin gibi çocuğun karakteri çok önemli biz istersek kitabı okumayalim yutalim direk çocuk karakteri ile doğuyor, ikisi de senden doğsa da kardeşler bile birbirinden farklı oluyor nihayetinde
Bize de çok tatlı uyumlu çocuklar nasip olur inşallah 😍🙏

Ay hem de nasıl 😍
Değerlendirme olmuştur diye düşünüyorum 😌🙈🙈🙈🙈
Oldu oldu arka arkaya 4 günün sonuçları neler olacak bakalım😅😅😅 Ebru hanım(birgebeningünlüğü) çatlama sonrası da ilişki diyodu ama bizde takat kalmadı🥲🥲🥲 artık sahayı size bıraktım ben köşeme çekiliyorum 😂😂🌸🌸

Back