- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Kim olduğunu hatırlamıyorum ama yabancı bir aktör anlatıyordu. “Kızım doğana kadar karım benim için bu dünyadaki en değerli şeydi onun için vurulmayı bile göze alırdım, şimdi ise eğer kızıma karşı bi saldırı olursa karımı kalkan olarak kullanırım “ diye. Galiba böyle yaşamadan anlaması imkansız bir duyguOlumlama yapmaya devam edelim bence annelik herseye ama herseeeye rağmen çok güzel bısey ben gencken enıstem bana demıstıki ben halanı çok seviyorum çok asgım hıcbısey üstüne geçemez sanırdım ama evlat askı bambaşka bıseymıs çok ötede dıye anne olunca anladım
Evet kesinlikle. Değerlendir burda durmaKızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?
Hala şokun etkisinden çıkamadım ki gideyimEvet kesinlikle. Değerlendir burda durma
Pik görünüyor canımKızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?
Reglden sonra kaçıncı günün bugün?Hala şokun etkisinden çıkamadım ki gideyim
Regl başlangıcını 1 sayarsak 10. GünümReglden sonra kaçıncı günün bugün?
Reglden sonra kaçıncı günün bugün?
Bazılarımız erken yumurtlama görebiliyor. İkinci defa yumurtlama yaşayabilirsin ilerleyen zamanlarda mutlaka teste devam etReglden sonra kaçıncı günün bugün?
Bildiğin bomba catlamasiiii çok iyiBence bu çatlamadırNe dersiniz kızlar??
Olabilir valla kasik ağrısı bel ağrısı nasıl canimmŞimdi wc ye gittim de yumurta akı kıvamında koooccaman bı akıntı geldi uupuzun10. Günümde mi yumurtluyorum acaba bu ay iki gündür de kocamı hayal edip duruyorum nadiren başıma gelir bu
Hoşgeldin meslektaşımmmm inşallah burdan zaferle ayrılacağızBen geldim canlar
Bende senı etıketlıcektımmmBen geldim canlar
Ay aminnn inşallahGeçmiş olsun bacım ammaa belkıde oyle guzel bır mınnos gelırkı annesını üzmez hiçç
Ay hem de nasılBence bu çatlamadırNe dersiniz kızlar??
Oldu oldu arka arkaya 4 günün sonuçları neler olacak bakalımAy hem de nasıl
Değerlendirme olmuştur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?