- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
Yok yok hiç biseycik olmaz her ay ayni olmuyor zaten sen kendini takip et bakalım nasıl olacak :)Haklısın çok sabırsızlık,ama sanki geçen ay ilk başlarda bile vardı ikinci çizgifazla takviye alınca ters mi tepti acaba
Aynen öyle yapcam bakalım çok heyecanlıYok yok hiç biseycik olmaz her ay ayni olmuyor zaten sen kendini takip et bakalım nasıl olacak :)
Canım benide ekler misin bat 16 kasım tarihden pek emin değilim bu aralar baya düzensiz 16 - 18 kasım sen 16 kasıma eklersen lütfen teşekkür ederim sat 17 ekimSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM beyons 2 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM P Pozitiflerceee 11 EKİM 6 KASIM @Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM Miss2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 13 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM destinesiaa 17 KASIM @ @ @ @ @
Canım ben aslanpençesi çayı yapıyorum içiyorum iyi geldiğini söylüyorlar ve adetim geçen ay 10 gün geç gelmişti bu ay gününden 2 gün önce oldum. Bence iyi geldi. Sen de deneKızlar göğüsümü sıkınca süt gelmişti bir kaç gün önce diğer grup ta sorduğumda prolaktin değerin yükselmiştir dediler ve adetim baya düzensiz olmaya başladı eskiden hiç böyle değildi . Almanyada yaşıyorum doktor lar taa kaç ay sonraya veriyor randevuyu ilaç alıp kullanamıyorum o yüzden randevu aldım ama taa diğer ay evde ben kendim ne yapabilirim düşmesi için doğal yollarla düşüp hamile kalan duydunuz mu hiç ilaçsız?
ya cok sabırsızız ha bire test yapma hevesi içinde oluyorum akşam olsada gitsem test yapsam bi turlü aklımıda işe veremiyorum :)Haklısın çok sabırsızlık,ama sanki geçen ay ilk başlarda bile vardı ikinci çizgifazla takviye alınca ters mi tepti acaba
Yumurtlama testi yapiykr musun
Geçen ay aynısı bana da demişti fitil verdi vajinal ,kızlar ben bugün kadın doğuma gittim sarı akıntım için yara olduğunu söyledi ilaç tedavisi göreceğim yumurtalıkların ve rahmin iyi kist falan yok dedi ama bu ay korun dedi ben elendim maalesef inş aralık ayına bu ay inş hepiniz çift çizgiyi görürsünüz
Şimdi nasıl peki geçti mi banada fitil verecekmiş smear testi sonucundan sonraGeçen ay aynısı bana da demişti fitil verdi vajinal ,
Bana direk verdi fitil,smeari ben kendim aldırdım arkadaşaŞimdi nasıl peki geçti mi banada fitil verecekmiş smear testi sonucundan sonra
3yıla yakın istiyoruz ama maalesef 2defa hsg çekildi tüplerin biri kapalı çıktı E2 değerimde 11.5 çıktı diğerleri normal ama bu düşük değilmi sizce doktor bana normal çıktı dedi ama bana göre düşük sanki neden olmuyor bir türlü anlamadımMerhaba arkadaşlar benim de sat 17ekimdi bat 13kasım
Çok sağol canım bugün aldım. Almanyadayım ben burda bir yerde karışımın içinde var ondan tek onu bulamadım bide eczaneye sorucam tek var mı diye günde kaç sefer içiyorsun sık içilse bir zararı var mı?Canım ben aslanpençesi çayı yapıyorum içiyorum iyi geldiğini söylüyorlar ve adetim geçen ay 10 gün geç gelmişti bu ay gününden 2 gün önce oldum. Bence iyi geldi. Sen de dene
Bugün ve devamındaki 3 günü değerlendirin canım. Yarın çatlama görürsün büyük ihtimalle yapabilirsen gün içinde de test yapmaya çalışKızlar bu akşamki testim sanırım tam yumurtlama gorunuyor6Eki Görüntüle 3147505
Yani 18,19 ve 20si önemli öyle biliyorumBugün ve devamındaki 3 günü değerlendirin canım. Yarın çatlama görürsün büyük ihtimalle yapabilirsen gün içinde de test yapmaya çalış
Yumurtalıklara iyi geldiği yazıyor. İdrar yolu enfeksiyonu için de kullanılıyormuş bence yumurtlamayı gördüğün an bırak canım. Ne olur ne olmazÇok sağol canım bugün aldım. Almanyadayım ben burda bir yerde karışımın içinde var ondan tek onu bulamadım bide eczaneye sorucam tek var mı diye günde kaç sefer içiyorsun sık içilse bir zararı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?