• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
@Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
beyons beyons
2 KASIM​
@ZumraNil
4 EKİM​
3 KASIM​
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
pozitifbiri pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
@Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
silencee07 silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
@Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
P Pozitiflerceee
11 EKİM​
6 KASIM​
@Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
@trueliving_
8 KASIM​
@hanzade_87
12 EKİM​
8 KASIM​
@Minicikfzt
10 KASIM​
Miss2311 Miss2311 14 EKİM11 KASIM
@mmelekkkk11 KASIM:KK60:
@melek07614 EKİM11 KASIM:KK60:
@ozlemem12 EKİM12 KASIM:KK60:
@Feyzacim14 EKİM13 KASIM:KK60:
@Aden202313 KASIM:KK60:
@Kaktushane14 EKİM15 KASIM:KK60:
@Wanda Maximoff15 KASIM:KK60:
@Giraffiee
16 KASIM​
destinesiaa destinesiaa
17 KASIM​
@
@
@
@
@

💜
Canım benide ekler misin bat 16 kasım tarihden pek emin değilim bu aralar baya düzensiz 16 - 18 kasım sen 16 kasıma eklersen lütfen teşekkür ederim sat 17 ekim 💛
İki gün sadece bir defa günde kahverengi akıntım oldu silince 17 ekimde tam kanamalı oldu o gün sat günü mi olur yoksa o kahverengi akıntım olduğu gün mü olur sadece bir defa oldu o akıntı ertesi günüde bir sefer oldu 3. günde kanamalı tam başladı

Kızlar göğüsümü sıkınca süt gelmişti bir kaç gün önce diğer grup ta sorduğumda prolaktin değerin yükselmiştir dediler ve adetim baya düzensiz olmaya başladı eskiden hiç böyle değildi . Almanyada yaşıyorum doktor lar taa kaç ay sonraya veriyor randevuyu ilaç alıp kullanamıyorum o yüzden randevu aldım ama taa diğer ay evde ben kendim ne yapabilirim düşmesi için doğal yollarla düşüp hamile kalan duydunuz mu hiç ilaçsız?

Kızlar göğüsümü sıkınca süt gelmişti bir kaç gün önce diğer grup ta sorduğumda prolaktin değerin yükselmiştir dediler ve adetim baya düzensiz olmaya başladı eskiden hiç böyle değildi . Almanyada yaşıyorum doktor lar taa kaç ay sonraya veriyor randevuyu ilaç alıp kullanamıyorum o yüzden randevu aldım ama taa diğer ay evde ben kendim ne yapabilirim düşmesi için doğal yollarla düşüp hamile kalan duydunuz mu hiç ilaçsız?
Canım ben aslanpençesi çayı yapıyorum içiyorum iyi geldiğini söylüyorlar ve adetim geçen ay 10 gün geç gelmişti bu ay gününden 2 gün önce oldum. Bence iyi geldi. Sen de dene

Haklısın çok sabırsızlık,ama sanki geçen ay ilk başlarda bile vardı ikinci çizgi 😅 fazla takviye alınca ters mi tepti acaba
ya cok sabırsızız ha bire test yapma hevesi içinde oluyorum akşam olsada gitsem test yapsam bi turlü aklımıda işe veremiyorum :)

kızlar ben bugün kadın doğuma gittim sarı akıntım için yara olduğunu söyledi ilaç tedavisi göreceğim yumurtalıkların ve rahmin iyi kist falan yok dedi ama bu ay korun dedi ben elendim maalesef inş aralık ayına bu ay inş hepiniz çift çizgiyi görürsünüz :KK36:

kızlar ben bugün kadın doğuma gittim sarı akıntım için yara olduğunu söyledi ilaç tedavisi göreceğim yumurtalıkların ve rahmin iyi kist falan yok dedi ama bu ay korun dedi ben elendim maalesef inş aralık ayına bu ay inş hepiniz çift çizgiyi görürsünüz :KK36:
Geçen ay aynısı bana da demişti fitil verdi vajinal ,🌸

Merhaba arkadaşlar benim de sat 17ekimdi bat 13kasım
3yıla yakın istiyoruz ama maalesef 2defa hsg çekildi tüplerin biri kapalı çıktı E2 değerimde 11.5 çıktı diğerleri normal ama bu düşük değilmi sizce doktor bana normal çıktı dedi ama bana göre düşük sanki neden olmuyor bir türlü anlamadım

Kızlar bu akşamki testim sanırım tam yumurtlama gorunuyor6
20221018_211353.jpg

Canım ben aslanpençesi çayı yapıyorum içiyorum iyi geldiğini söylüyorlar ve adetim geçen ay 10 gün geç gelmişti bu ay gününden 2 gün önce oldum. Bence iyi geldi. Sen de dene
Çok sağol canım bugün aldım. Almanyadayım ben burda bir yerde karışımın içinde var ondan tek onu bulamadım bide eczaneye sorucam tek var mı diye günde kaç sefer içiyorsun sık içilse bir zararı var mı?

Çok sağol canım bugün aldım. Almanyadayım ben burda bir yerde karışımın içinde var ondan tek onu bulamadım bide eczaneye sorucam tek var mı diye günde kaç sefer içiyorsun sık içilse bir zararı var mı?
Yumurtalıklara iyi geldiği yazıyor. İdrar yolu enfeksiyonu için de kullanılıyormuş bence yumurtlamayı gördüğün an bırak canım. Ne olur ne olmaz

Merhaba kızlar bende 5 ekimde düşük yaptım kürtaj olmama gerek kalmadı burdan çok pozitif bir enerji aldım inşllah kasımda hamile olarak dönerim aranıza inşallah hepimiz güzel ve saglıklı hamilelikler geçiririz 🤗🤗

Back