• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

akşam 9 gibi yaptım sabahta tekrar yaptım sabahki de aynı cıktı c ve t yine baya koyu bide karnım da baya şişlik hissi var dokununca bile agrıyor neden olabilir
Şişlik yumurtlamadan dolayı olabilir diye düşünüyorum, ağrı da aynı şekilde,

olabilir sanki 9 aylık hamileyim :) öyle şiş hissediyorum sende testler nasıl gidiyor çift cizgiyi görebildinmi
Yani hayalî bir çift diyelim var ile yok arası gibi bakalım artık artacak mı geçen ay ilk kez başladım bu testlere ama yumurtlama olmadı , doğum kontrol hapının etkisi diye düşündüm bir de doğalinda da bazı aylarda yumurtlama olmuyormuş zaten

Yani hayalî bir çift diyelim var ile yok arası gibi bakalım artık artacak mı geçen ay ilk kez başladım bu testlere ama yumurtlama olmadı , doğum kontrol hapının etkisi diye düşündüm bir de doğalinda da bazı aylarda yumurtlama olmuyormuş zaten
olur daha zamanı var benim tam 13 ve 14 gün çift cizgi cıktı akşam bi daha aynı saat te tekrar yapacam bakalım ne olmuş senin bence 2 güne netleşir çizgi

olur daha zamanı var benim tam 13 ve 14 gün çift cizgi cıktı akşam bi daha aynı saat te tekrar yapacam bakalım ne olmuş senin bence 2 güne netleşir çizgi
Hadi inşallah, geçen ay da olmadı ya insan bir tedirgin oluyor

kist mi var sende normalde düzenli adet görüyorsan yumurtlamada sıkıntı olmaması lazım

Hayır yok kist başka bir şey de yok ama bazı aylar olmaması normal diye biliyorum
bende cok bilmiyorum bu konuları ilk defa bu ay deniyorum bu testleri olmazsa yapmam bi daha oluruna bırakırım ama biran önce ay sonu gelse diye bekliyorum :)

O da olabilir çok düzenli vde yapmadım aslında ama yumurtlama gününe yakın günlerde düzenli yaptim
Benim yumurtlama günümden 3 gün önce oldu mesela ama adet bitimi yumurtlama görenler bile varmış o yüzden adet bitimiyle başlamak en iyisi diyorlar genelde canım aklında olsun

Back