• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yani canim sonuna kadar katılıyorum bende . Olacaksa her turlu oluyor . Şimdi sen hele onu bunu boşver de yumurtlama pik oldu ya kaç gün oldu iliski nasıl devam edekk de hele💃🕺🥰
O iş çok karıştı işte benim😂😂 biz keyfimize göre gün aşırı gidiyorduk cuma birliktelik oldu cumartesi gece pik gördüm kaçmasın dedik yine birliktelik oldu dün pik devam ediyordu aslında boş geçeriz diyodum boş geçemedik🙈🙈🤪🤪 bugün sabah hafif silik göründü akşam çatlar herhalde yarını değerlendiririm bu günü atlarız gibi geliyor. Birgebeningünlüğü de testleri atınca pik olan gün ve ardından iki gün daha devam edin dedi yani 16-17-18 ilişki olsun dedi

O iş çok karıştı işte benim😂😂 biz keyfimize göre gün aşırı gidiyorduk cuma birliktelik oldu cumartesi gece pik gördüm kaçmasın dedik yine birliktelik oldu dün pik devam ediyordu aslında boş geçeriz diyodum boş geçemedik🙈🙈🤪🤪 bugün sabah hafif silik göründü akşam çatlar herhalde yarını değerlendiririm bu günü atlarız gibi geliyor. Birgebeningünlüğü de testleri atınca pik olan gün ve ardından iki gün daha devam edin dedi yani 16-17-18 ilişki olsun dedi
Bence tutacak bebeğim sen merak etme ❤️😘

ne güzel kacırmamışsın bak seninki tutacak inşallah ben akşam tekrar test yapacam bakalım ne cıkacak :)

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
@Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
beyons beyons
2 KASIM​
@ZumraNil
4 EKİM​
3 KASIM​
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
@pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
@Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
silencee07 silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
Bearhug Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
P Pozitiflerceee
11 EKİM​
6 KASIM​
Papatyamaviss Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
@trueliving_
8 KASIM​
@hanzade_87
12 EKİM​
8 KASIM​
@Minicikfzt
10 KASIM​
@dream231114 EKİM11 KASIM
@mmelekkkk11 KASIM:KK60:
@melek07614 EKİM11 KASIM:KK60:
@ozlemem12 EKİM12 KASIM:KK60:
@Feyzacim14 EKİM13 KASIM:KK60:
@Aden202313 KASIM:KK60:
@Giraffiee
16 KASIM​
@destinesiaa
17 KASIM​
@
@
@
@
@

💜
Yine düştük buralara 🤣 yaz bacım yaz 15 kasım 🥲

Cevap verıyor mu o sekılde

kaka, çiş, gözyaşı!!! :KK70: :KK70: Mis koku, gülücük, şapşallık... :KK200:
Zor psikopatça ama güzel bir süreç. Seninle dertleştiğimiz başlığımdaki soru işaretlerinin hepsi duruyor ama ben bütün soru işaretlerine rağmen bunu istediğime emin oldum. Pişman olan pek yok gibi sanki :KK70:
Ay o da var maalesef ya benim bir arkadaşım evet kızını çok seviyor gerçekten de iyi bir anne ama hep der ben anne olmamaliymisim duygusal yükü ağır geliyor tasiyamiyorum pişmanım ve şimdi geri donsem asla anne olmak istemezdim bana göre değilmiş diyor 😐😐😐
İnşallah öyle demem ben de 😄

Ilk bir sene çok kastım dedıgın gıbı sonra baktım kendıme ezıyet saldım sonra ister sallansın ıster uyusun oster uyumasın sonra. Bır rahatlık geldı yenı annelere tavsıyem kıtap çocuk yetıstırmeye çalışmayın çocuk yatkın degılse hele kendınıze ezıyet , sonrasında iş güç es hayat tantanası derken sadece çocuğa yormak çok yanlış olur tabıkı
Niye öyle dedin kız 🤣🤣 ben çok kitap okuyorum hatta daha evli değilken üniversiteye giderken sırf meraklı olduğum için çocuk psikolojisi kitapları okurdum piyasadaki bütün çocuk eğitimi kitaplarını okumuş olabilirim 😄 sadece çocuk değil tabi genel olarak insan psikolojisine ilgim var ondan okuyorum

İşte o kitap çocuk yetiştirmeye çalışan anne ben olurum kesin yani aha demek ki yandım.
Topluca psikolojimin arkasından dua etmeye başlayalım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Niye öyle dedin kız 🤣🤣 ben çok kitap okuyorum hatta daha evli değilken üniversiteye giderken sırf meraklı olduğum için çocuk psikolojisi kitapları okurdum piyasadaki bütün çocuk eğitimi kitaplarını okumuş olabilirim 😄 sadece çocuk değil tabi genel olarak insan psikolojisine ilgim var ondan okuyorum

İşte o kitap çocuk yetiştirmeye çalışan anne ben olurum kesin yani aha demek ki yandım.
Bence kitap çocuk derken onu demek istemedi,harfiyen kurallara göre demek istedi😅🌸

Bence kitap çocuk derken onu demek istemedi,harfiyen kurallara göre demek istedi😅🌸
Ay tamam işte ben de öyle olurum kesin 🤣
Kitapta böyle yazıyordu amaa böyle yapmam gerek diye düşünürüm gibime geliyor ahahahahha🤣🤣🤣

söyleki bende neer neler okudum oncesınde sonra cocuk dogdu elımde kıtap altını cıze cıze hım evet ıkı saatte bır beslenmesı gererkıyor yanı 2 saatten once acıkmaz bı gunu denedım 40.dkda cocuk aglamaktan krıze gırdı , sallamayın alısmasın kendı kendıne uyusun 4-5 ay kucagımda hıc sallamadım emzır bırak mayıssın bla bla ana cocugun diş seruenı bı basladı 4.bucuk aylık hersey degıstı 6 ay lık yanımdan ayırdım anneyle yatmaz cocuk ayrı odası olsun alıssın nasıl olduysa ben onun odasına tasındım ayakta sallamam asla asla kımseye ızın vermem dedım 9 oldumu yatacak gunde 4 uykuysa 4 olacak 3 olmaz 4 olmalı cunku kıtapta 4 yazıyor... kendı kendıe uyucak besıgınde bırak uyku egıtımı vermeye calıs olmaz ... en soon 1 yasında korona cıkmadan 20 gun once falan domuz grıbıne yakalandı oglum 40.5 atesle uc gun gezdı 5 gun atesı dınmedı gozunu dahı acmadı ayaktada salladım batttanıyede de salladım koynumada aldım bırakmadım.. ogunden sonra yatagıma aldım sarıldım sarıldım uyudum ayagımda da salladım kacta uyudugunu da takmadım ve bana cok ıyı geldı .. şöyle bişey var cocuk karakterı dıye bırsey o kararkter kıtap cocuk olmaya uyuyorsa hersey okdr guzel tıkırında gıdıyorkı soyle oluoyr ya nasıl olmazmıs bak ben yaptım olduu :D bır arkadasım var oglumun grubundan yıne burda tanıstık 5 senedır gorusuyoruz 21 kısıyız , ilk kızı tamamen bır kıtap bebek herseyıyle ama ıkıncısınde hıcbırını oğluna uygulayamadı denedı ettı ama cocuk ve cocuk huyu faktoru cok onemlı :D kıtaplar okunmasın tamamen kenara aatılsın da asla demem ben cok fazla okuyan ve cokta arastıran bırıyımdır faydasını gordugum cokca noktada oldu

Çok yıpratan bir durum kanımca 😅
ben sağlık ocagındakı ebeye aglamıstım ıkı haftalık falan oğlum bana dıyolarkı bu cocuk cok sık emıyo ıkı saatte bır emmesı lazımmıs ama benım oglum 10 dk da bır emıyor dıye honkurmustum oda bana demıstı kı , anne sutumu alıyor beslenmesı evet , o zaman tum bunları bosver bebegın ne zman istiyorsa ver bebek annenın yaka iğnesidir dedı sonra ben o olayıda saldım :D bir ebe olarak sanada benım gibi hönküren denk geldimi hiççç

ben sağlık ocagındakı ebeye aglamıstım ıkı haftalık falan oğlum bana dıyolarkı bu cocuk cok sık emıyo ıkı saatte bır emmesı lazımmıs ama benım oglum 10 dk da bır emıyor dıye honkurmustum oda bana demıstı kı , anne sutumu alıyor beslenmesı evet , o zaman tum bunları bosver bebegın ne zman istiyorsa ver bebek annenın yaka iğnesidir dedı sonra ben o olayıda saldım :KK70: bir ebe olarak sanada benım gibi hönküren denk geldimi hiççç
Valla çok farklı durumlar oluyor tabi,o bebek doymamıştir ondan o kadar sık emiyordur😅😅

Bence tutacak bebeğim sen merak etme ❤️😘
Amin inşallah kuzumm😍😍
Ay o da var maalesef ya benim bir arkadaşım evet kızını çok seviyor gerçekten de iyi bir anne ama hep der ben anne olmamaliymisim duygusal yükü ağır geliyor tasiyamiyorum pişmanım ve şimdi geri donsem asla anne olmak istemezdim bana göre değilmiş diyor 😐😐😐
İnşallah öyle demem ben de 😄
Ayy ya herkes olduğundan iyi göstermek için abartıyorsa ve aslında kimsenin söylemediği gerçeği söyleyen kişi bu arkadaşınsa😱😱

Gebeliğe hazırlık başlığı amacını aşacak😂😂 hepimiz gruptan kaçıcaz böyle gidersek😅😅😅

Amin inşallah kuzumm😍😍

Ayy ya herkes olduğundan iyi göstermek için abartıyorsa ve aslında kimsenin söylemediği gerçeği söyleyen kişi bu arkadaşınsa😱😱

Gebeliğe hazırlık başlığı amacını aşacak😂😂 hepimiz gruptan kaçıcaz böyle gidersek😅😅😅
Olumlama yapmaya devam edelim bence annelik herseye ama herseeeye rağmen çok güzel bısey ben gencken enıstem bana demıstıki ben halanı çok seviyorum çok asgım hıcbısey üstüne geçemez sanırdım ama evlat askı bambaşka bıseymıs çok ötede dıye anne olunca anladım

Back