KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Şimdi biz ovülasyondan önce 2 saat sıvı tüketmeden mi yapmalıyız ovülasyon testini ben de salı günü başlayacağım :) şimdiden bilgileri toplayayım

Slm kızlar ben yazmıştım ama listede yokum sanırım gözden kaçmış Rosebelle benide ekler misin 11 kasıma , yeni ovülasyon testleri sipariş ettim bakalım teşekkürler herkese bol şans bu ay

Ayyy benim testlerim de geldi şimdi
Nasıl bir heyecan ve umut
Hangi test bebişimin yumurta halini gösterecek o hangi şanslı test acaba diye düşünüyorum şu an testlere bakarak

hangisini aldın çiçeğğiimm
Ben de bir gebenin günlüğü aldım kuzum
Bu zamana kadar hep laboquick kullandım bu markayı ilk defa kullanacağım diğer testlerden daha hassas diyorlar o yüzden heyecan yaptım

Ayyy benim testlerim de geldi şimdi
Nasıl bir heyecan ve umut
Hangi test bebişimin yumurta halini gösterecek o hangi şanslı test acaba diye düşünüyorum şu an testlere bakarak

Bu zamana kadar hep laboquick kullandım bu markayı ilk defa kullanacağım diğer testlerden daha hassas diyorlar o yüzden heyecan yaptım
Gel ablaa gel ovulasyon testlerine çeşit çeşit gebelik testlerine gellll

Eklentiler

• IMG20221015125521.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 45
Ayy hadi bakalımm gelsin pikler çatlamalar
Ben de bugün saati kaçırdım geç saatte yapacağım mecburen inşallah çok sıkıntı olmaz. Sabahtan beri dışardayım eve gidemedim hala yumurtlama kaçar mı böyle ya

Yaaa bende mi alsamonlardan hassasmis. İnmovita aldım o kâğıtlardan Trendyol dan

Bir şey olmaz kuzum öyle bir günden hemen kaçmaz merak etme pik sürüyor en az bir sekiz on saat en kısa sürenlerde bile...
İlla ki yakalarsın
Bu aralar bedenini de iyi dinle bakalım yumurtlama dönemi yaklaştıkça bir şeyler hissediyormusun

Yaaa bende mi alsamonlardan hassasmis. İnmovita aldım o kâğıtlardan Trendyol dan
Evet bu konuda ödül almışlar hatta ben de o yüzden aldım
Eğer bu testleri kullanırken bebişi tutturursam keramet var diyeceğim gerçekten bakalım
Bence şans verebilirsin canım, en fazla denemiş olursun, bebişine vesile olursa zaten ne ala ama olmazsa da sonra kullanırsın yine innovitaları nasılsa son kullanma tarihleri çok uzun oluyor genelde testlerin

Bakalım bu saatte yaptım neler olcak Bu testler bağımlılık gibiymiş şimdi anlıyorum seni

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz. Sat 12 Ekim, bat 12 Kasım muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…