- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk olacak benim olursa eğerdeniycez bu ay bakalım senin cocuk varmı yoksa ilk mı olacak
Ben de ama alerjim var diye maalesef mideme dokunuyor hemen. Sade halini yiyemem tadı ağır geliyor, normalde alerjim çıkmadan önce peynir, limon suyu karabiberle karıştırıp tuzlu şekilde,Avokado da hiç yiyemiyorum ben yaa
benimde ilk olacak kuru incir iyimi geliyorİlk olacak benim olursa eğer
Senin var mı başka?
Ben de ama alerjim var diye maalesef mideme dokunuyor hemen. Sade halini yiyemem tadı ağır geliyor, normalde alerjim çıkmadan önce peynir, limon suyu karabiberle karıştırıp tuzlu şekilde,
Muz, erimiş bitter çikolata ve fındıkla rondoda çekip tatlı şekilde yemeyi severdim
Bu bahsettiğimiz kuru incir değil avokadobenimde ilk olacak kuru incir iyimi geliyor
Bende bı kaç kez tost la yemiştim anca o zaman peki faydası neymiş alayım olmadı onuda yerizİlk olacak benim olursa eğer
Senin var mı başka?
Ben de ama alerjim var diye maalesef mideme dokunuyor hemen. Sade halini yiyemem tadı ağır geliyor, normalde alerjim çıkmadan önce peynir, limon suyu karabiberle karıştırıp tuzlu şekilde,
Muz, erimiş bitter çikolata ve fındıkla rondoda çekip tatlı şekilde yemeyi severdim
Çatlamadan sonraki döllenme ve tutunma aşamalarında bebiskonun rahme tutunmasını kolaylaştırdığı söyleniyor canımBende bı kaç kez tost la yemiştim anca o zaman peki faydası neymiş alayım olmadı onuda yeriz
Hadi bakalım onuda yiyelimmmÇatlamadan sonraki döllenme ve tutunma aşamalarında bebiskonun rahme tutunmasını kolaylaştırdığı söyleniyor canım
Ben ovüde yumurtlama görmedim ama bugün başladım yemeye 1 hafta kadar düzenli yerim diye düşünüyorum sonrası için bakcazKizlar avokadonun en dogru tüketim zamanı yumurtlamadan önce mi , pik gördükten itibaren mi ?
1 avuç mu ölçüsü fazla da yemiyelim diye soruyorumBen de başladım ona valla her gün bir avuç
Alla alla bunu kim söyledi ben hiç duymadım ,ben de ordan aldım testÇookk teşekkür ederim kuzummDünkü testte çıkmadı bakalım bugün testte de görürüm inşallah. Birgebeningünlüğünün testleri döllenebilecek yumurtayı gösteriyormuş sözde. Ben çalışmaları hızlandırayım o zaman
Hayatım valla netten baktığım kadarıyla yapıyorum. Bir avuç yeter sanırım her gün bir de çok takviye alıyoruz biz eşimle ondan bu kadar kullanıyorum. Her gün sabah keçiboynuzu özü bir tatlı kaşığı yiyoruz. Akşam d3 k2 vitamini bir yemek kaşığı zeytinyağına 3 damla damlatıp içiyoruz. Folik asiti eşim de kullanıyor ben de kullanıyorum multivitamin kullanıyoruz gün aşırı şekilde. ek olarak omega 3 ve bal propolis arı sütü karışımı birer kaşık. Bir de her akşam ben aslan pençesi çayı eşim de hayıt otu çayı içiyor. Daha da olmazsa bişe diyemicem1 avuç mu ölçüsü fazla da yemiyelim diye soruyorum
Bunlar neden böyleler ya seninki takıyo da seni strese sokmasın diye ses etmiyor belli oldubenimki de bana stres yapma diyip duruyordu bugün doktordan çıktım ne dedi ne varmış olur muymuş sıkıntı var mıymış sorguya çekti peş peşeSanırım
Dışarıdan bakınca takmıyor gibi duruyor ama ufaktan takmaya başladı sanırım, şakaya vurarak hala olmadı geyiği yapıyor sürekli gören de senelerdir deniyoruz olmuyor sanacak
Ya o kadar çok yerde okudum ki. Belli bir büyüklükte olan yumurta da pil gösteriyormuş yumurta döllenmeye uygun değilse göstermiyormuş. Hassasiyet oranı farklıymış. Hatta başka testlerde pik görüp onda göremeyenler doktora gidince yumurtanın yeterli olmadığını falan öğreniyorlarmışAlla alla bunu kim söyledi ben hiç duymadım ,ben de ordan aldım test
Ten rengiyle alakalı bence, sonradan degsitigiyse bir hekime gözük , açık tenli gebelerimizde vardı damarlı meme ,yani damarlar daha net gözüküyor yüzeyde gibi yani görseliHanımlar göğüslerimdeki damarlar çok belli oluyor adetle hamilelikle alakası yok sürekli böyle bı ben de mi var bu durum beyaz tenliyim ondan mıdır
Hayatım valla netten baktığım kadarıyla yapıyorum. Bir avuç yeter sanırım her gün bir de çok takviye alıyoruz biz eşimle ondan bu kadar kullanıyorum. Her gün sabah keçiboynuzu özü bir tatlı kaşığı yiyoruz. Akşam d3 k2 vitamini bir yemek kaşığı zeytinyağına 3 damla damlatıp içiyoruz. Folik asiti eşim de kullanıyor ben de kullanıyorum multivitamin kullanıyoruz gün aşırı şekilde. ek olarak omega 3 ve bal propolis arı sütü karışımı birer kaşık. Bir de her akşam ben aslan pençesi çayı eşim de hayıt otu çayı içiyor. Daha da olmazsa bişe diyemicembunlarin
Bunlar üçüz falan olmasın kanka sonraHayatım valla netten baktığım kadarıyla yapıyorum. Bir avuç yeter sanırım her gün bir de çok takviye alıyoruz biz eşimle ondan bu kadar kullanıyorum. Her gün sabah keçiboynuzu özü bir tatlı kaşığı yiyoruz. Akşam d3 k2 vitamini bir yemek kaşığı zeytinyağına 3 damla damlatıp içiyoruz. Folik asiti eşim de kullanıyor ben de kullanıyorum multivitamin kullanıyoruz gün aşırı şekilde. ek olarak omega 3 ve bal propolis arı sütü karışımı birer kaşık. Bir de her akşam ben aslan pençesi çayı eşim de hayıt otu çayı içiyor. Daha da olmazsa bişe diyemicem
Valla ailede ikiz var da onu bilemem ne olursa başım üstüne artıkBunlar üçüz falan olmasın kanka sonra
Afiyet olsun ve inşallah bebiş olsun canımHadi bakalım onuda yiyelimmm