• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hanımlar göğüslerimdeki damarlar çok belli oluyor adetle hamilelikle alakası yok sürekli böyle bı ben de mi var bu durum beyaz tenliyim ondan mıdır

deniycez bu ay bakalım senin cocuk varmı yoksa ilk mı olacak
İlk olacak benim olursa eğer 😍
Senin var mı başka? 🐣🐣

Avokado da hiç yiyemiyorum ben yaa
Ben de ama alerjim var diye maalesef mideme dokunuyor hemen. Sade halini yiyemem tadı ağır geliyor, normalde alerjim çıkmadan önce peynir, limon suyu karabiberle karıştırıp tuzlu şekilde,
Muz, erimiş bitter çikolata ve fındıkla rondoda çekip tatlı şekilde yemeyi severdim 😍😍😍

Senin var mı başka? 🐣🐣

Ben de ama alerjim var diye maalesef mideme dokunuyor hemen. Sade halini yiyemem tadı ağır geliyor, normalde alerjim çıkmadan önce peynir, limon suyu karabiberle karıştırıp tuzlu şekilde,
Muz, erimiş bitter çikolata ve fındıkla rondoda çekip tatlı şekilde yemeyi severdim 😍😍😍
benimde ilk olacak kuru incir iyimi geliyor

Benim çocukların ikiside kasım doğumlular bende birşey farkettim ikisinede mart ayında hamıle kaldıgımı öğrendim onlarda da 6 ay deneme sonucu olmuştu başka ayda hamile kalamıyormuyum acaba kediler gibi sadece marttamı hamile kalabiliyorum aklıma biran o geldi🤣🤣🤣

benimde ilk olacak kuru incir iyimi geliyor
Bu bahsettiğimiz kuru incir değil avokado
Evet tutunma aşamasında özellikle çok faydalı diyorlar.
İncir için aksine prolaktin yükselttiği için tüketilmesini tavsiye etmeyen de eden kadar çok, biraz şaibeli incir konusu yani 😄

Senin var mı başka? 🐣🐣

Bende bı kaç kez tost la yemiştim anca o zaman peki faydası neymiş alayım olmadı onuda yeriz

Bende bı kaç kez tost la yemiştim anca o zaman peki faydası neymiş alayım olmadı onuda yeriz
Çatlamadan sonraki döllenme ve tutunma aşamalarında bebiskonun rahme tutunmasını kolaylaştırdığı söyleniyor canım 🐣🙏

Çookk teşekkür ederim kuzumm😍😍Dünkü testte çıkmadı bakalım bugün testte de görürüm inşallah. Birgebeningünlüğünün testleri döllenebilecek yumurtayı gösteriyormuş sözde. Ben çalışmaları hızlandırayım o zaman🤪🤪🤪🤪
Alla alla bunu kim söyledi ben hiç duymadım ,ben de ordan aldım test

1 avuç mu ölçüsü fazla da yemiyelim diye soruyorum 😅
Hayatım valla netten baktığım kadarıyla yapıyorum. Bir avuç yeter sanırım her gün bir de çok takviye alıyoruz biz eşimle ondan bu kadar kullanıyorum. Her gün sabah keçiboynuzu özü bir tatlı kaşığı yiyoruz. Akşam d3 k2 vitamini bir yemek kaşığı zeytinyağına 3 damla damlatıp içiyoruz. Folik asiti eşim de kullanıyor ben de kullanıyorum multivitamin kullanıyoruz gün aşırı şekilde. ek olarak omega 3 ve bal propolis arı sütü karışımı birer kaşık. Bir de her akşam ben aslan pençesi çayı eşim de hayıt otu çayı içiyor. Daha da olmazsa bişe diyemicem😂😂

Sanırım 😄
Dışarıdan bakınca takmıyor gibi duruyor ama ufaktan takmaya başladı sanırım, şakaya vurarak hala olmadı geyiği yapıyor sürekli gören de senelerdir deniyoruz olmuyor sanacak 😄
Bunlar neden böyleler ya 😂😂 seninki takıyo da seni strese sokmasın diye ses etmiyor belli oldu😅😅😅benimki de bana stres yapma diyip duruyordu bugün doktordan çıktım ne dedi ne varmış olur muymuş sıkıntı var mıymış sorguya çekti peş peşe

Alla alla bunu kim söyledi ben hiç duymadım ,ben de ordan aldım test
Ya o kadar çok yerde okudum ki. Belli bir büyüklükte olan yumurta da pil gösteriyormuş yumurta döllenmeye uygun değilse göstermiyormuş. Hassasiyet oranı farklıymış. Hatta başka testlerde pik görüp onda göremeyenler doktora gidince yumurtanın yeterli olmadığını falan öğreniyorlarmış

Hanımlar göğüslerimdeki damarlar çok belli oluyor adetle hamilelikle alakası yok sürekli böyle bı ben de mi var bu durum beyaz tenliyim ondan mıdır
Ten rengiyle alakalı bence, sonradan degsitigiyse bir hekime gözük , açık tenli gebelerimizde vardı damarlı meme ,yani damarlar daha net gözüküyor yüzeyde gibi yani görseli

Hayatım valla netten baktığım kadarıyla yapıyorum. Bir avuç yeter sanırım her gün bir de çok takviye alıyoruz biz eşimle ondan bu kadar kullanıyorum. Her gün sabah keçiboynuzu özü bir tatlı kaşığı yiyoruz. Akşam d3 k2 vitamini bir yemek kaşığı zeytinyağına 3 damla damlatıp içiyoruz. Folik asiti eşim de kullanıyor ben de kullanıyorum multivitamin kullanıyoruz gün aşırı şekilde. ek olarak omega 3 ve bal propolis arı sütü karışımı birer kaşık. Bir de her akşam ben aslan pençesi çayı eşim de hayıt otu çayı içiyor. Daha da olmazsa bişe diyemicembunlarin

Hayatım valla netten baktığım kadarıyla yapıyorum. Bir avuç yeter sanırım her gün bir de çok takviye alıyoruz biz eşimle ondan bu kadar kullanıyorum. Her gün sabah keçiboynuzu özü bir tatlı kaşığı yiyoruz. Akşam d3 k2 vitamini bir yemek kaşığı zeytinyağına 3 damla damlatıp içiyoruz. Folik asiti eşim de kullanıyor ben de kullanıyorum multivitamin kullanıyoruz gün aşırı şekilde. ek olarak omega 3 ve bal propolis arı sütü karışımı birer kaşık. Bir de her akşam ben aslan pençesi çayı eşim de hayıt otu çayı içiyor. Daha da olmazsa bişe diyemicem😂😂
Bunlar üçüz falan olmasın kanka sonra😅😅

Back