KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Valla bilsem
Ama iç dünyaları bence bizden daha minnoş ama işte klasik irrrrkekkklik ve taş fırınlılık müessesine zeval getirtmemeye çalışıyorlar galiba
Bir de işte dediğin gibi biz zaten yeterince delirdigimiz için bir de biz strese sokmayalim içimizde yaşayalım diyorlar sanırım

amin burdaki çocuk isteyen herkese nasip etsin biran önce :)

Merhabaaa ben de ekim ayından geldim arkadaşlar , kasım 11 e ekler misiniz beni de

hadi yaa şaşırdım vallahii. yani büyüklük yeterli değilse hiç piki göstermiyor mu o testler

hadi yaa şaşırdım vallahii. yani büyüklük yeterli değilse hiç piki göstermiyor mu o testler
Öyleymiş sözde hatta doktorda yumurta takibi yapan bi kadın terslemiş sahibini dr yumurtlama var dedi sizin testleriniz pik göstermedi hatalı test satıyorsunuz diye. Aynı kadın bi kaç gün sonra tekrar mesaj atmış dr yumurtanın yeterli olgunlukta bi yumurta olmadığını söyledi sizin testlerinizde sorun yokmuş özür dilerim şeklinde.

Doğumda düşecek maskeleri ayyy bunlar bu şapşallıkla çok güzel baba olurlar ya

Ovulasyon testini yapanlar reglden hemen sonra mi başlıyorsunuz,bazı kadınlar reglden hemen sonra yumurtluyormuş

Rosebelle canım beni de yazar mısın bat 11 Kasım
Denediğimiz 11.Ay
İnşallah bu topiğin herkese uğurlu gelir ve bol hamişli geçer
Bu arada sat bugün yani 14.10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…