Bunlar neden böyleler yaseninki takıyo da seni strese sokmasın diye ses etmiyor belli oldu benimki de bana stres yapma diyip duruyordu bugün doktordan çıktım ne dedi ne varmış olur muymuş sıkıntı var mıymış sorguya çekti peş peşe
amin burdaki çocuk isteyen herkese nasip etsin biran önce :)Selam kızlar napiyosunuz :) Benim çarşamba akşamı saat 12 de arkadaşımın suyu geldi doğurdu gece yanında refakat ettim ah nasıl güzeldi nasıl anlatamam... mis gibi de kokuyordu hepinize versin allah gerçekten çok dua ettim :)
amiiinnn yüreğine sağlıkkkSelam kızlar napiyosunuz :) Benim çarşamba akşamı saat 12 de arkadaşımın suyu geldi doğurdu gece yanında refakat ettim ah nasıl güzeldi nasıl anlatamam... mis gibi de kokuyordu hepinize versin allah gerçekten çok dua ettim :)
kuzum kasetin içinde de strip varmış zaten oyle diyolarKızlar sipariş vereceğim sizce kaset test mi daha kullanışlı strip test mi?
hadi yaa şaşırdım vallahii. yani büyüklük yeterli değilse hiç piki göstermiyor mu o testlerYa o kadar çok yerde okudum ki. Belli bir büyüklükte olan yumurta da pil gösteriyormuş yumurta döllenmeye uygun değilse göstermiyormuş. Hassasiyet oranı farklıymış. Hatta başka testlerde pik görüp onda göremeyenler doktora gidince yumurtanın yeterli olmadığını falan öğreniyorlarmış
biri kasete damlatmalı biri de bardağın içine sokup beklemeli işte hangisi, birinden birini seçin dedilerkuzum kasetin içinde de strip varmış zaten oyle diyolar
Öyleymiş sözde hatta doktorda yumurta takibi yapan bi kadın terslemiş sahibini dr yumurtlama var dedi sizin testleriniz pik göstermedi hatalı test satıyorsunuz diye. Aynı kadın bi kaç gün sonra tekrar mesaj atmış dr yumurtanın yeterli olgunlukta bi yumurta olmadığını söyledi sizin testlerinizde sorun yokmuş özür dilerim şeklinde.hadi yaa şaşırdım vallahii. yani büyüklük yeterli değilse hiç piki göstermiyor mu o testler
Doğumda düşecek maskeleriValla bilsem
Ama iç dünyaları bence bizden daha minnoş ama işte klasik irrrrkekkklik ve taş fırınlılık müessesine zeval getirtmemeye çalışıyorlar galiba
Bir de işte dediğin gibi biz zaten yeterince delirdigimiz için bir de biz strese sokmayalim içimizde yaşayalım diyorlar sanırım
ShhshshshhsDoğumda düşecek maskeleriayyy bunlar bu şapşallıkla çok güzel baba olurlar ya
evet ben hemen sınra başladım sende başla canım benim.. hayırlısıylaOvulasyon testini yapanlar reglden hemen sonra mi başlıyorsunuz,bazı kadınlar reglden hemen sonra yumurtluyormuş
Öyle bi heyecanlıyız ki benimki de bugün bitti hemen bugün başladımevet ben hemen sınra başladım sende başla canım benim.. hayırlısıyla
Yaaa bence deDoğumda düşecek maskeleriayyy bunlar bu şapşallıkla çok güzel baba olurlar ya
aynı saatlerde hep takip yapÖyle bi heyecanlıyız ki benimki de bugün bitti hemen bugün başladım
Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM beyons 2 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM P Pozitiflerceee 11 EKİM 6 KASIM @Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @ @ @ @ @
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?