- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde adet bitimi 14.gün yumurtlama günü olur ama sen şimdiden başla takip etmeye ben de öyle yapacağımTşk ederim kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz benim adetimden 3 gün geçti anca testlerim geldi umarım yumurtlamayı kaçırmamışımdır
Kuzu her gün birlikte olduk sonuç alamadık ben de yumurtlama günü farketmeksizin 3-2-3-2 şeklinde ilerleyeceğim bu sefer. Fazla üst üste de iyi değil diyorlar zaten sperm 72 saat yaşayabiliyormuş içerdeUltrapik bugün olmuş anlaşılan 4-5 gün arka arkaya birliktelik sorun olur mu yoksa bu günü boş mu geçsem kafamda deli sorular.
Off plansız hareket sıkıntıya soktu çatlamayı kaçırmak istemiyorum ama yapacak bi şey yokKuzu her gün birlikte olduk sonuç alamadık ben de yumurtlama günü farketmeksizin 3-2-3-2 şeklinde ilerleyeceğim bu sefer. Fazla üst üste de iyi değil diyorlar zaten sperm 72 saat yaşayabiliyormuş içerde
Benim 12. Günüm bugün yumurtladım başından beri takip ediyorumTşk ederim kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz benim adetimden 3 gün geçti anca testlerim geldi umarım yumurtlamayı kaçırmamışımdır
Olsun sen yap olacağı varsa olur herşey kısmet sonuçtaOff plansız hareket sıkıntıya soktu çatlamayı kaçırmak istemiyorum ama yapacak bi şey yok
Yarın çatlama olursa 4 gün arka arkaya olmuş olur bakalım kısmet yaOlsun sen yap olacağı varsa olur herşey kısmet sonuçta
Dedim sana yakın diye o dün ki değildi kuzum. Degerlendirebilirsen olur ama 24 saat de varBenim 12. Günüm bugün yumurtladım başından beri takip ediyorum
Bence bugün dinlendir vucudunu yarın devam edin. Bugün pik görünüyor çatlama olursa yarın devam edin hem 1 gün ara vermiş olursunuz.Yarın çatlama olursa 4 gün arka arkaya olmuş olur bakalım kısmet ya
Kız dün ikinci test görece koyu çıktı benimki de zaten yumurtlama haftasonuna gelcek diye annelerinde kalmaktan vazgeçmişti olacak olan oldu yani bugünkü ruh halimize göre bakalım yaDedim sana yakın diye o dün ki değildi kuzum. Degerlendirebilirsen olur ama 24 saat de var
Öyle olcak ayy hadi sizin pikler de gelsinBence bugün dinlendir vucudunu yarın devam edin. Bugün pik görünüyor çatlama olursa yarın devam edin hem 1 gün ara vermiş olursunuz.
İyiyim çok şükür canım benimm hayat devam işe başladım diyete başladım kafamı toparlıyorum. Devletteki doktorum 3 ay bekle demişti ya ben de o yüzden rahat bıraktım kendimi. korunmuyorum da ama olmazsa da kafama takmıcam 10 kilo vermem gerek onu vermiş olurum bu arada. Keten tohumu aldım yemeklerime bi tatlı kaşığı mutlaka katıyorum o hem rahim toparlanmasını sağlarmış hem yumurtalıklara iyi gelirmiş.. anlıcağın ilk önce kendime bakıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor bir gelişme ne biliym yumurtlamayı değerlendirdin mi kaç gün oldu beliryi bişey var mı
Benim de düşükle sonuçlandı haziran ayında moralini bozma canım. Kadın vucudu o kadar mucizevi ki hemen kendini toparlayıp bir sonraki gebeliğe hazırlayabiliyor. Ben de beklemedeyim. Kendime bakıyorum bu süreçte Allah bizlere sağlıklı bebek nasip etsin en kısa zamandaİyiyim çok şükür canım benimm hayat devam işe başladım diyete başladım kafamı toparlıyorum. Devletteki doktorum 3 ay bekle demişti ya ben de o yüzden rahat bıraktım kendimi. korunmuyorum da ama olmazsa da kafama takmıcam 10 kilo vermem gerek onu vermiş olurum bu arada. Keten tohumu aldım yemeklerime bi tatlı kaşığı mutlaka katıyorum o hem rahim toparlanmasını sağlarmış hem yumurtalıklara iyi gelirmiş.. anlıcağın ilk önce kendime bakıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor bir gelişme ne biliym yumurtlamayı değerlendirdin mi kaç gün oldu beliryi bişey var mı
Bu süreç hem çok heyecanlı hem de çok uzun sabretmek zor ama güzel hadi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızÖyle olcak ayy hadi sizin pikler de gelsin
Kuzum iyi olmana çok sevindim. Tabiki önce biz iyi olacağız. Rahat olmakta fayda var çok iyi yapmışsın. Ben de ovülasyon testiyle denedim bu ay bakalım bekliyorum daha adete 9 gün var. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle dönersin canım dualarım seninleİyiyim çok şükür canım benimm hayat devam işe başladım diyete başladım kafamı toparlıyorum. Devletteki doktorum 3 ay bekle demişti ya ben de o yüzden rahat bıraktım kendimi. korunmuyorum da ama olmazsa da kafama takmıcam 10 kilo vermem gerek onu vermiş olurum bu arada. Keten tohumu aldım yemeklerime bi tatlı kaşığı mutlaka katıyorum o hem rahim toparlanmasını sağlarmış hem yumurtalıklara iyi gelirmiş.. anlıcağın ilk önce kendime bakıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor bir gelişme ne biliym yumurtlamayı değerlendirdin mi kaç gün oldu beliryi bişey var mı
Regl ne zaman bitti bebeğim ? Geçen aydan öne mi attı ovulasyonKız dün ikinci test görece koyu çıktı benimki de zaten yumurtlama haftasonuna gelcek diye annelerinde kalmaktan vazgeçmişti olacak olan oldu yani bugünkü ruh halimize göre bakalım ya
Ahh amiin aminn inşallah bir an önce sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşalım bizdeBenim de düşükle sonuçlandı haziran ayında moralini bozma canım. Kadın vucudu o kadar mucizevi ki hemen kendini toparlayıp bir sonraki gebeliğe hazırlayabiliyor. Ben de beklemedeyim. Kendime bakıyorum bu süreçte Allah bizlere sağlıklı bebek nasip etsin en kısa zamanda
Amin inşallah canım benimAhh amiin aminn inşallah bir an önce sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşalım bizde