• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Şimdi biz ovülasyondan önce 2 saat sıvı tüketmeden mi yapmalıyız ovülasyon testini ben de salı günü başlayacağım :) şimdiden bilgileri toplayayım

Slm kızlar ben yazmıştım ama listede yokum sanırım gözden kaçmış Rosebelle Rosebelle benide ekler misin 11 kasıma , yeni ovülasyon testleri sipariş ettim bakalım 🙏 teşekkürler herkese bol şans bu ay 🥰

Ayyy benim testlerim de geldi şimdi 😍😍😍💃💃💙🙏
Nasıl bir heyecan ve umut 🤣🤣🍀🍀🍀🍀
Hangi test bebişimin yumurta halini gösterecek o hangi şanslı test acaba diye düşünüyorum şu an testlere bakarak 🤣🤣🤣🤪🤪

hangisini aldın çiçeğğiimm :KK68:
Ben de bir gebenin günlüğü aldım kuzum 😍😍
Bu zamana kadar hep laboquick kullandım bu markayı ilk defa kullanacağım diğer testlerden daha hassas diyorlar o yüzden heyecan yaptım 🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈

Ayyy benim testlerim de geldi şimdi 😍😍😍💃💃💙🙏
Nasıl bir heyecan ve umut 🤣🤣🍀🍀🍀🍀
Hangi test bebişimin yumurta halini gösterecek o hangi şanslı test acaba diye düşünüyorum şu an testlere bakarak 🤣🤣🤣🤪🤪

Bu zamana kadar hep laboquick kullandım bu markayı ilk defa kullanacağım diğer testlerden daha hassas diyorlar o yüzden heyecan yaptım 🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈
Gel ablaa gel ovulasyon testlerine çeşit çeşit gebelik testlerine gellll

Eklentiler

• IMG20221015125521.jpg
    IMG20221015125521.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 45
Ayy hadi bakalımm gelsin pikler çatlamalar💃🏼💃🏼
Ben de bugün saati kaçırdım geç saatte yapacağım mecburen inşallah çok sıkıntı olmaz. Sabahtan beri dışardayım eve gidemedim hala🥺🥺 yumurtlama kaçar mı böyle ya

Yaaa bende mi alsamonlardan hassasmis. İnmovita aldım o kâğıtlardan Trendyol dan

Ayy hadi bakalımm gelsin pikler çatlamalar💃🏼💃🏼
Ben de bugün saati kaçırdım geç saatte yapacağım mecburen inşallah çok sıkıntı olmaz. Sabahtan beri dışardayım eve gidemedim hala🥺🥺 yumurtlama kaçar mı böyle ya
Bir şey olmaz kuzum öyle bir günden hemen kaçmaz merak etme pik sürüyor en az bir sekiz on saat en kısa sürenlerde bile...
İlla ki yakalarsın 😍
Bu aralar bedenini de iyi dinle bakalım yumurtlama dönemi yaklaştıkça bir şeyler hissediyormusun

Yaaa bende mi alsamonlardan hassasmis. İnmovita aldım o kâğıtlardan Trendyol dan
Evet bu konuda ödül almışlar hatta ben de o yüzden aldım 😄😄
Eğer bu testleri kullanırken bebişi tutturursam keramet var diyeceğim gerçekten bakalım 😍
Bence şans verebilirsin canım, en fazla denemiş olursun, bebişine vesile olursa zaten ne ala ama olmazsa da sonra kullanırsın yine innovitaları nasılsa son kullanma tarihleri çok uzun oluyor genelde testlerin

Bir şey olmaz kuzum öyle bir günden hemen kaçmaz merak etme pik sürüyor en az bir sekiz on saat en kısa sürenlerde bile...
İlla ki yakalarsın 😍
Bu aralar bedenini de iyi dinle bakalım yumurtlama dönemi yaklaştıkça bir şeyler hissediyormusun
Bakalım bu saatte yaptım neler olcak💃🏼💃🏼 Bu testler bağımlılık gibiymiş şimdi anlıyorum seni🙈🙈

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​