Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 saat hiçbir bir sivi alma. Sonra başla hepayni saatŞimdi biz ovülasyondan önce 2 saat sıvı tüketmeden mi yapmalıyız ovülasyon testini ben de salı günü başlayacağım :) şimdiden bilgileri toplayayım
Evet heralde girmedi , etiket yapmamışım oyüzden tekrarladım listede olursam daha motive olurum diye düşünüyorumBende eklenmemişim bende dün yazmıştım heralde daha giriş yapmadı Rosebelle
hangisini aldın çiçeğğiimmAyyy benim testlerim de geldi şimdi
Nasıl bir heyecan ve umut
Hangi test bebişimin yumurta halini gösterecek o hangi şanslı test acaba diye düşünüyorum şu an testlere bakarak
Ben de bir gebenin günlüğü aldım kuzumhangisini aldın çiçeğğiimm
Ayyy benim testlerim de geldi şimdi
Nasıl bir heyecan ve umut
Hangi test bebişimin yumurta halini gösterecek o hangi şanslı test acaba diye düşünüyorum şu an testlere bakarak
Gel ablaa gel ovulasyon testlerine çeşit çeşit gebelik testlerine gellllBen de bir gebenin günlüğü aldım kuzum
Bu zamana kadar hep laboquick kullandım bu markayı ilk defa kullanacağım diğer testlerden daha hassas diyorlar o yüzden heyecan yaptım
Ayy hadi bakalımm gelsin pikler çatlamalarBen de bir gebenin günlüğü aldım kuzum
Bu zamana kadar hep laboquick kullandım bu markayı ilk defa kullanacağım diğer testlerden daha hassas diyorlar o yüzden heyecan yaptım
At çantaya bir iki kizAyy hadi bakalımm gelsin pikler çatlamalar
Ben de bugün saati kaçırdım geç saatte yapacağım mecburen inşallah çok sıkıntı olmaz. Sabahtan beri dışardayım eve gidemedim hala yumurtlama kaçar mı böyle ya
Yaaa bende mi alsamonlardan hassasmis. İnmovita aldım o kâğıtlardan Trendyol danBen de bir gebenin günlüğü aldım kuzum
Çok fark yok para olarak aslindaYaaa bende mi alsamonlardan hassasmis. İnmovita aldım o kâğıtlardan Trendyol dan
Ohh ne güzel bayram şekeri gibi hahaha hangisi bebise vesile olacak acaabaaaGel ablaa gel ovulasyon testlerine çeşit çeşit gebelik testlerine gellll
Bir şey olmaz kuzum öyle bir günden hemen kaçmaz merak etme pik sürüyor en az bir sekiz on saat en kısa sürenlerde bile...Ayy hadi bakalımm gelsin pikler çatlamalar
Ben de bugün saati kaçırdım geç saatte yapacağım mecburen inşallah çok sıkıntı olmaz. Sabahtan beri dışardayım eve gidemedim hala yumurtlama kaçar mı böyle ya
Evet bu konuda ödül almışlar hatta ben de o yüzden aldımYaaa bende mi alsamonlardan hassasmis. İnmovita aldım o kâğıtlardan Trendyol dan
Atardım da kvye gidiyordum o yüzden atmadım bi de nerde kap bulup da içine işicemAt çantaya bir iki kiz
Bakalım bu saatte yaptım neler olcak Bu testler bağımlılık gibiymiş şimdi anlıyorum seniBir şey olmaz kuzum öyle bir günden hemen kaçmaz merak etme pik sürüyor en az bir sekiz on saat en kısa sürenlerde bile...
İlla ki yakalarsın
Bu aralar bedenini de iyi dinle bakalım yumurtlama dönemi yaklaştıkça bir şeyler hissediyormusun
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz. Sat 12 Ekim, bat 12 Kasım muhtemelenSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @ @ @ @ @