KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eklentiler

• 899935BE-510C-41F0-BBB3-C0C7CC99E1D0.jpeg
    116,4 KB · Görüntüleme: 47
Ters bakmadım değil mi sağdaki t çizgisi ise ultra pik olmuş görünüyor yani çatlamaya az kalmış sıkı takip et derim bugün

Kızlar 01.30 yapanla yaptığımda idrar çok seyrelmiş görünüyordu bi kaç saattir tutuyordum öyle olunca su içmeyip 02.00 gibi tekrarladım testi bu sefer kopkoyu çıktı
Ben bir tık daha koyu olacak diye dönüşüyorum öyle demişti o minnakkueabiyeler anan değerlendir risk atma bugün bakalım daha neler koyu olacak mi

Kızlar prefert aldım içinde 8 tane oluyomuş sanırım. Aranızda kullanan var mı hiç?

Ben bir tık daha koyu olacak diye dönüşüyorum öyle demişti o minnakkueabiyeler anan değerlendir risk atma bugün bakalım daha neler koyu olacak mi
Önceki gün keyfe keder oşmuştu bi şeyler dün koyu görünce değerlendirdik bugün de akşamüstü yaparım yine test duruma göre bakarız artık çocuk yapcaz derken balayımızdan daha hareketliyiz

Önceki gün keyfe keder oşmuştu bi şeyler dün koyu görünce değerlendirdik bugün de akşamüstü yaparım yine test duruma göre bakarız artık çocuk yapcaz derken balayımızdan daha hareketliyiz
Ayyy cidden oyle . Bir de çok oldukça korkuyorum diyorum abarttık mi spermlere bir şey olmasın

Kızlar prefert aldım içinde 8 tane oluyomuş sanırım. Aranızda kullanan var mı hiç?
Hiç kullanmadım canım ama çok gördüm buralarda topiklerde her biri tek seferlik oluyor diye biliyorum açıldığı zaman bitirmek gerekiyormuş tüpü.
Ben de bir ara alsam mı dedim ama jel kullananlar topiginde jelle hamile kalıp kimyasal yaşayanlar olmuş bütün spermleri ileri harekere yönlendirdigi için güçsüz spermleri de yumurtaya taşıyor diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum

Tamam o zaman kuzum t c den koyu hatta baya koyu ultra pik olmuş
Bakalım ultra pikten kaç saat sonra çatlama göreceksin
Ayy yine evde değilim evde olsam psikopat gibi test yapardım şimdi piklerimiz çatlamalarımız verimli bereketli olsun Ekimde tohumları ekelim inşallah ya

Mrb kızlar benimde testlerim geldi çok heyecan yaptım ill defa kullanıyorum saat araligj varmı hangi saatlerde yapacam biraz bilgilendirilir misiniz

Mrb kızlar benimde testlerim geldi çok heyecan yaptım ill defa kullanıyorum saat araligj varmı hangi saatlerde yapacam biraz bilgilendirilir misiniz
Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını azalt. Her gün aynı saatte yap ama sabah kalktığında ilk idrarınla değil. Çift çizgiyi net gördüğün ve sonrasında silik gördüğün günleri değerlendir canım. İnşallah olumlu sonuç alırsın

En az 2 saat su içmeden beklemeniz gerekiyor ve tuvalete sıkışık olmamanız gerekiyor testi yapacağınız zaman. Sabah ilk idrarla da yapılmıyor. Gün içinde özellikle bir saati var mı bilmem ama her gün aynı saat olması takip açısından kolaylık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…