• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bunlar neden böyleler ya 😂😂 seninki takıyo da seni strese sokmasın diye ses etmiyor belli oldu😅😅😅benimki de bana stres yapma diyip duruyordu bugün doktordan çıktım ne dedi ne varmış olur muymuş sıkıntı var mıymış sorguya çekti peş peşe

Valla bilsem 🤣🤣🤣
Ama iç dünyaları bence bizden daha minnoş ama işte klasik irrrrkekkklik ve taş fırınlılık müessesine zeval getirtmemeye çalışıyorlar galiba 😄😄😄
Bir de işte dediğin gibi biz zaten yeterince delirdigimiz için bir de biz strese sokmayalim içimizde yaşayalım diyorlar sanırım 😄😄

Selam kızlar napiyosunuz :) Benim çarşamba akşamı saat 12 de arkadaşımın suyu geldi doğurdu gece yanında refakat ettim ah nasıl güzeldi nasıl anlatamam... mis gibi de kokuyordu hepinize versin allah gerçekten çok dua ettim :)
amin burdaki çocuk isteyen herkese nasip etsin biran önce :)

Merhabaaa ben de ekim ayından geldim arkadaşlar , kasım 11 e ekler misiniz beni de 🫣🤗

Ya o kadar çok yerde okudum ki. Belli bir büyüklükte olan yumurta da pil gösteriyormuş yumurta döllenmeye uygun değilse göstermiyormuş. Hassasiyet oranı farklıymış. Hatta başka testlerde pik görüp onda göremeyenler doktora gidince yumurtanın yeterli olmadığını falan öğreniyorlarmış
hadi yaa şaşırdım vallahii. yani büyüklük yeterli değilse hiç piki göstermiyor mu o testler

hadi yaa şaşırdım vallahii. yani büyüklük yeterli değilse hiç piki göstermiyor mu o testler
Öyleymiş sözde hatta doktorda yumurta takibi yapan bi kadın terslemiş sahibini dr yumurtlama var dedi sizin testleriniz pik göstermedi hatalı test satıyorsunuz diye. Aynı kadın bi kaç gün sonra tekrar mesaj atmış dr yumurtanın yeterli olgunlukta bi yumurta olmadığını söyledi sizin testlerinizde sorun yokmuş özür dilerim şeklinde.

Valla bilsem 🤣🤣🤣
Ama iç dünyaları bence bizden daha minnoş ama işte klasik irrrrkekkklik ve taş fırınlılık müessesine zeval getirtmemeye çalışıyorlar galiba 😄😄😄
Bir de işte dediğin gibi biz zaten yeterince delirdigimiz için bir de biz strese sokmayalim içimizde yaşayalım diyorlar sanırım 😄😄
Doğumda düşecek maskeleri😍😍 ayyy bunlar bu şapşallıkla çok güzel baba olurlar ya🤪🤪

Ovulasyon testini yapanlar reglden hemen sonra mi başlıyorsunuz,bazı kadınlar reglden hemen sonra yumurtluyormuş🌸

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​