KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ayy hadi bakalım pazartesi başla inşallah sen de Bu son kutu olcak bak demedi deme
ben de rutin kontrol için dra geldim periovulatuar fazda güzel bi yumurta görünüyor ama dolu mudur boş mudur bilemeyiz tabi dedi bakalım. O faz ne oluyo onu da çözemedim soramadım da

Herkeste bir heyecan aslında güzel heyecanlar bunlar ya, sonunun da güzel olması dileğiyle kızlar
Amin inşallah canım. Kuzum hemen uzmanlık sorusu sorabilir miyim sana drdan çıktım periovulatuar fazda yumurta gördüm gibi bi şey dedi dolu da olabilir boş da dedi. Meali nedir biliyor musun

Benimkisinin haberi yok biseyden geçen adetten beş gün geçmiş hamilemisin diyinhe dedim bizimki iki günde oluyor ilk hamileligimde de sürpriz yaptım fln şey dedi e zaten bız sen hamile kal diye ugrasmiyozmu benimki makara adam bu ay spora başladı diyetisyen eşliğinde 700 800 liralık vitaminler almış multisi d SI c so omegasini diyorum bana faydan dokunur belki bu beslenmenin evet şimdi adet bitcek her gün ise damlat bide benim ki kapıda anne napiyon çocuğun oyun hamurunun kabini feda ettim çiş için ama o benimdi diyor çocuk napiyorsun onla bizde evde tek bı deli var oda benim

Bende bu ay klomen aldım doktorsuz tamamen hür irademle adetin üçüncü günü başladım beş gün icicem bakalım bizimde ikinci ay İlk ay çok bodoslama geçti bu ay bakalimmm

Bende bu ay klomen aldım doktorsuz tamamen hür irademle adetin üçüncü günü başladım beş gün icicem bakalım bizimde ikinci ay İlk ay çok bodoslama geçti bu ay bakalimmm
Mesela ovulasyon da çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti bu çatlamış anlamına geliyormuş klomene yine de gerek var mı

Amin inşallah canım. Kuzum hemen uzmanlık sorusu sorabilir miyim sana drdan çıktım periovulatuar fazda yumurta gördüm gibi bi şey dedi dolu da olabilir boş da dedi. Meali nedir biliyor musun
Ovulasyon aşamasında ,yani yumurtlama zamanı için hazır güzel bı yumurta

Mesela ovulasyon da çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti bu çatlamış anlamına geliyormuş klomene yine de gerek var mı
Klomen işte o yumurtayı geliştiren o çift kırmızı çizgi için yani aslinda güzel kaliteli yumurta elde etmek için , senin dediğin doğru , ama klomenin de riskkleri var alın kullanın demem asla ben ilkinda kullandığım ay hamile kaldım oyuzden tekrar denemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…