- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Ayy hadi bakalım pazartesi başla inşallah sen deAldım bakalım yaaa çok heyecanlı
Benim ortalama 6 gün sürüyorpazar günü biter büyük ihtimalle pazartesiden itibaren yapmaya başlarım canım, tabii hemencik gelirse kargom elimde hiç ovu testim kalmadı çünkü
Amin inşallah canım. Kuzum hemen uzmanlık sorusu sorabilir miyim sanaHerkeste bir heyecan aslında güzel heyecanlar bunlar ya, sonunun da güzel olması dileğiyle kızlar
Aile hekimi bakılabileceğini söylemişti. Geçen ay adet olmayınca bakmıştı benim kadın doğum doktorumAdet dönemi dışında bakiyolar mi
Rüzgar yüzünden başım da felaket ağrıyo ama dayanacak o zaman teşekkürler kuzummevet canım eşimin kardeşi asistan hkim onla konuştuk içme dedi
Ben çiğ kabak çekirdeği yiyorum yediriyorum bakalım etkisi olacak mıŞimdi incir iyi mi değil mi onu tam anlamadım, gebeliğe yardımcı diye aldım ben de ama kullanmayayim mi yani, eşime de yedirdim zararliysa keselim,bir de çiğ kabak çekirdeği duyan var mi
Kaynak aradım ama pek bişey yok faydası konusundaBen çiğ kabak çekirdeği yiyorum yediriyorum bakalım etkisi olacak mı
Benimkisinin haberi yok biseyden geçen adetten beş gün geçmiş hamilemisin diyinhe dedim bizimki iki günde oluyorEvet yabekle regl bitsin sonra bekle yumurtlama gelsin... O ara da kocanın peşinden koş ki vitaminini keçiboynuzunu içmeyi unutmasın her ay aynı döngü
İlk zamanlar eşim ben demeden her şeyi düzenli yapıyordu hatta hevesli hevesli yaptım diye rapor veriyordu
dün azıcık sitem ettim niye unutmaya başladın sen diye, ya ne bileyim öyle hemen olmayınca birazcık saldım galiba diyo
Elimde pekmezle koşuyorum peşinden bana ne ya icmicem bizim çocuk vitaminsiz olsun çağırınca gelmedi küstüm ben ona diyoevde deli birdi (ben) iki oldu şimdi
Ben de başladım ona valla her gün bir avuçBen çiğ kabak çekirdeği yiyorum yediriyorum bakalım etkisi olacak mı
Bende bu ay klomen aldım doktorsuz tamamen hür irademle adetin üçüncü günü başladım beş gün icicem bakalım bizimde ikinci ay İlk ay çok bodoslama geçti bu ay bakalimmmResmiyete gerek yok kuzu yaşöyle ki birkaç aydır Yasmin tablet kullanıyordum bıraktım ve geçen ay yumurtlama olmadı (testte görmedim yani ovulasyon testinde) bu da ikinci deneyeceğim ay, geçen ay zaten yumurtlama olmadığı için boş geçmiş oldu bu aya bakacaz artık ,muayene olduğum iki kadın hekimi de hiç bı sorun yok dedi ama tabi tetkik falan baktırmadim zaten yeni deniyoruz diye ,hapın etkisi ancak geçer ama iki hekim de ilk 3ay gebelik şansı düşük dedi haptan dolayı yani yaşım da 33 o yüzden acele ediyorum
Valla bilmiyorum ama bişey yapıyosa ben yandım
Mesela ovulasyon da çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti bu çatlamış anlamına geliyormuş klomene yine de gerek var mıBende bu ay klomen aldım doktorsuz tamamen hür irademle adetin üçüncü günü başladım beş gün icicem bakalım bizimde ikinci ay İlk ay çok bodoslama geçti bu ay bakalimmm
Ovulasyon aşamasında ,yani yumurtlama zamanı için hazır güzel bı yumurtaAmin inşallah canım. Kuzum hemen uzmanlık sorusu sorabilir miyim sanadrdan çıktım periovulatuar fazda yumurta gördüm gibi bi şey dedi dolu da olabilir boş da dedi. Meali nedir biliyor musun
Herkes aynı yabenimde pazartesi gelir ovu testlerim cok heyecan yapıyorum sizde de oluyormu biran önce ay sonu gelsin istiyorum
İnşallah o ay bu aydır ya ben kasım doğumluyum kasımı çok severim inşallah bu ay ikimiz de mucizemize kavuşuruzYa seni görünce sanki ikimiz aynı ay hamile kalacakmışız gibi hissediyorum niye bilmiyorum ama öyle bir his işte
Ovulasyon testi kullanıyor musunBende bu ay klomen aldım doktorsuz tamamen hür irademle adetin üçüncü günü başladım beş gün icicem bakalım bizimde ikinci ay İlk ay çok bodoslama geçti bu ay bakalimmm
Ben de Kasım doğumluyum , oğlum daİnşallah o ay bu aydır ya ben kasım doğumluyum kasımı çok severim inşallah bu ay ikimiz de mucizemize kavuşuruz
Ya sizinkiler kaç kasım benimki 7Ben de Kasım doğumluyum , oğlum da
Klomen işte o yumurtayı geliştiren o çift kırmızı çizgi için yani aslinda güzel kaliteli yumurta elde etmek için , senin dediğin doğru , ama klomenin de riskkleri var alın kullanın demem asla ben ilkinda kullandığım ay hamile kaldım oyuzden tekrar denemek istedimMesela ovulasyon da çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti bu çatlamış anlamına geliyormuş klomene yine de gerek var mı
Geçen ay almıştım ama az almışım oyuzden net bı aonuc alamadım bu ay taam 30 tane varreOvulasyon testi kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?