merhabalar aranıza yeni katıldım bende çocuk istiyorum gecen ay olmadı inşallah bu ay olur ovalasyonu çok duydum bende sipariş verdim gelince uygulayacam bakalım benide eklermisiniz bat 2 kasım
Ekledim sizi deSat 4 Ekim bat 3 Kasım inşallah
Eyvallahhj bacım bu ay başı süreci bana okdar uzun geliyor kiiGazan mübarek olsun canımmm
Beeennn sormuştum, sağolun ya cansınız..Kusandim geldim kim sormuştu ya böyle geliyo kargo istediğin yere şöyle
Neden iyi değilmis kiŞimdi incir iyi mi değil mi onu tam anlamadım, gebeliğe yardımcı diye aldım ben de ama kullanmayayim mi yani, eşime de yedirdim zararliysa keselim,bir de çiğ kabak çekirdeği duyan var mi
Prolaktin seviyesini yükseltiyormuş canımNeden iyi değilmis ki
Yaa ben her gün yarım incir yiyorum bı haftadır okadari da yükseltmez heraldeProlaktin seviyesini yükseltiyormuş canım
Herkeste bir heyecan aslında güzel heyecanlar bunlar ya, sonunun da güzel olması dileğiyle kızlar
Kahve napar sence destinaaaProlaktin seviyesini yükseltiyormuş canım
Evet yaEyvallahhj bacım bu ay başı süreci bana okdar uzun geliyor kii
Resmiyete gerek yok kuzu yaSzin ilk ayiniz mi acaba ? Böyle ebe falan yazınca bak istemeden resmiyet oluyo normalde şöyle olmalıydı ee canım siz ne zamandir deniyorsunuz
Valla bilmiyorum ama bişey yapıyosa ben yandımKahve napar sence destinaaa
evet canım eşimin kardeşi asistan hkim onla konuştuk içme dediBugün 3 saat su içmeden yaptım ama ağrı kesici içmiştim o etkiliyor muymuşş
hoşgeldin canımm dualarım hepimizle olacak inşallahhhRosebelle canım benide ekler misiniz ekim ayından bugün elendim malesef sat 14 ekim bat 13 kasım
Baktırmak lazım benim de geçen ay yüksekti 10 gün geç adet oldum şimdi normal günümde oldum demekki düştü anlamadım baktırcam ama yine deYaa ben her gün yarım incir yiyorum bı haftadır okadari da yükseltmez heralde
Hoşbuldum teşekkür ederim bu ay herkese uğur getirsın inşallahhoşgeldin canımm dualarım hepimizle olacak inşallahhh
Adet dönemi dışında bakiyolar miBaktırmak lazım benim de geçen ay yüksekti 10 gün geç adet oldum şimdi normal günümde oldum demekki düştü anlamadım baktırcam ama yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?