• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Şimdi incir iyi mi değil mi onu tam anlamadım, gebeliğe yardımcı diye aldım ben de ama kullanmayayim mi yani, eşime de yedirdim zararliysa keselim,bir de çiğ kabak çekirdeği duyan var mi

Şimdi incir iyi mi değil mi onu tam anlamadım, gebeliğe yardımcı diye aldım ben de ama kullanmayayim mi yani, eşime de yedirdim zararliysa keselim,bir de çiğ kabak çekirdeği duyan var mi
Neden iyi değilmis ki

Eklentiler

• 16657337883205315315430733401508.jpg
    16657337883205315315430733401508.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 19
Eyvallahhj bacım bu ay başı süreci bana okdar uzun geliyor kii
Evet ya 😄 bekle regl bitsin sonra bekle yumurtlama gelsin... O ara da kocanın peşinden koş ki vitaminini keçiboynuzunu içmeyi unutmasın 🤪🤪 her ay aynı döngü 😄

İlk zamanlar eşim ben demeden her şeyi düzenli yapıyordu hatta hevesli hevesli yaptım diye rapor veriyordu
dün azıcık sitem ettim niye unutmaya başladın sen diye, ya ne bileyim öyle hemen olmayınca birazcık saldım galiba diyo 🤣🤣
Elimde pekmezle koşuyorum peşinden bana ne ya icmicem bizim çocuk vitaminsiz olsun çağırınca gelmedi küstüm ben ona diyo 🤣🤣🤣 evde deli birdi (ben) iki oldu şimdi 💃💃💃

Szin ilk ayiniz mi acaba ? Böyle ebe falan yazınca bak istemeden resmiyet oluyo normalde şöyle olmalıydı ee canım siz ne zamandir deniyorsunuz 🤣🤣
Resmiyete gerek yok kuzu ya😅 şöyle ki birkaç aydır Yasmin tablet kullanıyordum bıraktım ve geçen ay yumurtlama olmadı (testte görmedim yani ovulasyon testinde) bu da ikinci deneyeceğim ay, geçen ay zaten yumurtlama olmadığı için boş geçmiş oldu bu aya bakacaz artık ,muayene olduğum iki kadın hekimi de hiç bı sorun yok dedi ama tabi tetkik falan baktırmadim zaten yeni deniyoruz diye ,hapın etkisi ancak geçer ama iki hekim de ilk 3ay gebelik şansı düşük dedi haptan dolayı yani yaşım da 33 o yüzden acele ediyorum🥰

Back