• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bizimki çok net tadını sevmiyor 🤣 ilaç gibi ya valla çok kötü diyor 🤦 bazen kahveyle kakalıyorum arada tadını çok almasın diye ama her zaman da kahve saatine denk gelmiyor o zaman da unuttum ayağına yatıyor içmemek için sanırım 🤣🤣🤣🤣 sorma ya aynen öyle diyorum yarın öbür gün çocuğa böyle mi örnek olacaksın yani çocuk şurup falan içmek istemezse hiç laf söyleme sen daha betersin diyorum 🤣🤣🤣
Aaa nutraxin i hiç duymadım ama baktım şimdi içeriği çok güzel onun da 😍 ikimize de vesile olur inşallah bu ayki vitaminler 💙🙏
Avokado ve incir hariç diğerlerini biz de hep tüketiyoruz kuzum avokoadoya alerjim var benim yiyemiyorum inciri de prolaktin yükseltiyor dediler diye korktum bir ara ben de denesem mi diyordum ama 🙈🙈🙈
Ben de prolaktinden dolayı devam etmeyeceğim hiç riske atmayayım dedim bırakacağım yemeyi.
Ayy amin inşallah canım artık anne gruplarında buluşmamızın vakti geldi bence😍😍😍

Kızlar daha yumurtlama olmadı biliyorum ama regl bitiminden beri ovü bu şekilde gidiyo, sizce normal mi?? İlk defa yapıyorum böyle mi oluyo bilemedim

Eklentiler

• 7E8D7103-8820-48A9-B4EA-6AB744774CA1.jpeg
    7E8D7103-8820-48A9-B4EA-6AB744774CA1.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 50
Kesinlikle bence dee bu kacinci ayin kuzucummm
Buradaki pek çok arkadaşa göre çok yeni aslında 3. Ayımız oldu ama Sma sonucudur başka sebeplerdir derken isteyip deneyemediğimiZ aylar da eklenince çok uzun zaman oldu gibi geliyor bana. Sizin kaçıncı ay??

Buradaki pek çok arkadaşa göre çok yeni aslında 3. Ayımız oldu ama Sma sonucudur başka sebeplerdir derken isteyip deneyemediğimiZ aylar da eklenince çok uzun zaman oldu gibi geliyor bana. Sizin kaçıncı ay??
bizim de resmi olarak 3 . yani bazı sıkıntılar vardı maddi ve ev ile ilgili o aralar tam randımanlo bişey yoktu. 3 olacak kuzum işte.. evet ben de sen gibi düşünüyorum çok çok uzun gibi

Kusandim geldim kim sormuştu ya böyle geliyo kargo istediğin yere şöyle

Eklentiler

• IMG20221013210838.jpg
    IMG20221013210838.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG20221013205915.jpg
    IMG20221013205915.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar daha yumurtlama olmadı biliyorum ama regl bitiminden beri ovü bu şekilde gidiyo, sizce normal mi?? İlk defa yapıyorum böyle mi oluyo bilemedim
Normal kuzum bana bazen bu ay olmayacak heralde dediritiyordu yapıyorum yapıyorum silik ama sonra bir anda bir gün içinde kopkoyu oluyor... 💃🍀
Sen strip almışsın 😍
Ben hep kaset test aldım ya bu sefer strip mi alsam daha sipariş vermedim bir gebenin günlüğünden birazdan vereceğim ama kaset mi alsam strip mi sence kasete göre daha mı kolay uygulamak, kaset gebelik testlerinden bilirsin kasetleri 😄

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
@Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
@pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
@Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
silencee07 silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
Bearhug Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
@1ebe
11 EKİM​
6 KASIM​
Papatyamaviss Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
@trueliving_
8 KASIM​
@hanzade_87
12 EKİM​
8 KASIM​
@Minicikfzt
10 KASIM​
@Giraffiee
16 KASIM​
destinesiaa destinesiaa
17 KASIM​
@
@
@
@
@

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
@Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
@pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
@Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
silencee07 silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
Bearhug Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
@1ebe
11 EKİM​
6 KASIM​
Papatyamaviss Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
@trueliving_
8 KASIM​
@hanzade_87
12 EKİM​
8 KASIM​
@Minicikfzt
10 KASIM​
@Giraffiee
16 KASIM​
destinesiaa destinesiaa
17 KASIM​
@
@
@
@
@

💜 :KK60:
Sat 4 Ekim bat 3 Kasım inşallah 🌸🤗

Normal kuzum bana bazen bu ay olmayacak heralde dediritiyordu yapıyorum yapıyorum silik ama sonra bir anda bir gün içinde kopkoyu oluyor... 💃🍀
Sen strip almışsın 😍
Ben hep kaset test aldım ya bu sefer strip mi alsam daha sipariş vermedim bir gebenin günlüğünden birazdan vereceğim ama kaset mi alsam strip mi sence kasete göre daha mı kolay uygulamak, kaset gebelik testlerinden bilirsin kasetleri 😄
Yaa ben açıkçası bu kendi markaları diye bunu aldım. İkisi arasında çok fark yok gibi ama kaset daha kontrollü tabi damlatıyorsun bitiyor bunları 20 saniye idrarın içinde bekletiyorsun az mı beklettim fazla mı diye tereddütte kalıyor insan. Bi tanesini mesela 2 sn fazla bekletmişim kaydı hemen biraz.
Bugün silikleşti gibi geldi ondan kafam karıştı benim de ama iyi tamam o zaman beklemeye devam💃🏼💃🏼💃🏼

Yaa ben açıkçası bu kendi markaları diye bunu aldım. İkisi arasında çok fark yok gibi ama kaset daha kontrollü tabi damlatıyorsun bitiyor bunları 20 saniye idrarın içinde bekletiyorsun az mı beklettim fazla mı diye tereddütte kalıyor insan. Bi tanesini mesela 2 sn fazla bekletmişim kaydı hemen biraz.
Bugün silikleşti gibi geldi ondan kafam karıştı benim de ama iyi tamam o zaman beklemeye devam💃🏼💃🏼💃🏼
Dalgalanma olur canım ona takılma belirginlestigi zaman bir anda kıpkırmızı olacak zaten sen aynen devam et
Kaset alayım o zaman onda da bir gebenin günlüğü yazıyor ama bilemedim umarım bu da aynı markadır 🙈🙏
Gideyim de siparişimi vereyim 💃

Dalgalanma olur canım ona takılma belirginlestigi zaman bir anda kıpkırmızı olacak zaten sen aynen devam et
Kaset alayım o zaman onda da bir gebenin günlüğü yazıyor ama bilemedim umarım bu da aynı markadır 🙈🙏
Gideyim de siparişimi vereyim 💃
Hangisi içine sinecekse canım🥰🥰 hadi ver siparişi da takip başlasın kaç gün kaldı reglinin bitmesine??

Hangisi içine sinecekse canım🥰🥰 hadi ver siparişi da takip başlasın kaç gün kaldı reglinin bitmesine??
Aldım bakalım yaaa çok heyecanlı 😍😍😍
Benim ortalama 6 gün sürüyor 🐣 pazar günü biter büyük ihtimalle pazartesiden itibaren yapmaya başlarım canım, tabii hemencik gelirse kargom 🙈🙈 elimde hiç ovu testim kalmadı çünkü 🥲

Back