• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aldım bakalım yaaa çok heyecanlı 😍😍😍
Benim ortalama 6 gün sürüyor 🐣 pazar günü biter büyük ihtimalle pazartesiden itibaren yapmaya başlarım canım, tabii hemencik gelirse kargom 🙈🙈 elimde hiç ovu testim kalmadı çünkü 🥲
Ayy hadi bakalım pazartesi başla inşallah sen de💃🏼💃🏼💃🏼 Bu son kutu olcak bak demedi deme🙈🙈🙈
ben de rutin kontrol için dra geldim periovulatuar fazda güzel bi yumurta görünüyor ama dolu mudur boş mudur bilemeyiz tabi dedi bakalım. O faz ne oluyo onu da çözemedim soramadım da

Herkeste bir heyecan aslında güzel heyecanlar bunlar ya, sonunun da güzel olması dileğiyle kızlar 🥰🌸
Amin inşallah canım. Kuzum hemen uzmanlık sorusu sorabilir miyim sana🙈🙈 drdan çıktım periovulatuar fazda yumurta gördüm gibi bi şey dedi dolu da olabilir boş da dedi. Meali nedir biliyor musun🙈🙈

Evet ya 😄 bekle regl bitsin sonra bekle yumurtlama gelsin... O ara da kocanın peşinden koş ki vitaminini keçiboynuzunu içmeyi unutmasın 🤪🤪 her ay aynı döngü 😄

İlk zamanlar eşim ben demeden her şeyi düzenli yapıyordu hatta hevesli hevesli yaptım diye rapor veriyordu
dün azıcık sitem ettim niye unutmaya başladın sen diye, ya ne bileyim öyle hemen olmayınca birazcık saldım galiba diyo 🤣🤣
Elimde pekmezle koşuyorum peşinden bana ne ya icmicem bizim çocuk vitaminsiz olsun çağırınca gelmedi küstüm ben ona diyo 🤣🤣🤣 evde deli birdi (ben) iki oldu şimdi 💃💃💃
Benimkisinin haberi yok biseyden geçen adetten beş gün geçmiş hamilemisin diyinhe dedim bizimki iki günde oluyor 🤣 ilk hamileligimde de sürpriz yaptım fln şey dedi e zaten bız sen hamile kal diye ugrasmiyozmu 🤣benimki makara adam 🤣 bu ay spora başladı diyetisyen eşliğinde 700 800 liralık vitaminler almış multisi d SI c so omegasini diyorum bana faydan dokunur belki bu beslenmenin 🤣🤣 evet şimdi adet bitcek her gün ise damlat bide benim ki kapıda anne napiyon çocuğun oyun hamurunun kabini feda ettim çiş için ama o benimdi diyor çocuk napiyorsun onla 🤣 bizde evde tek bı deli var oda benim

Resmiyete gerek yok kuzu ya😅 şöyle ki birkaç aydır Yasmin tablet kullanıyordum bıraktım ve geçen ay yumurtlama olmadı (testte görmedim yani ovulasyon testinde) bu da ikinci deneyeceğim ay, geçen ay zaten yumurtlama olmadığı için boş geçmiş oldu bu aya bakacaz artık ,muayene olduğum iki kadın hekimi de hiç bı sorun yok dedi ama tabi tetkik falan baktırmadim zaten yeni deniyoruz diye ,hapın etkisi ancak geçer ama iki hekim de ilk 3ay gebelik şansı düşük dedi haptan dolayı yani yaşım da 33 o yüzden acele ediyorum🥰
Bende bu ay klomen aldım doktorsuz tamamen hür irademle adetin üçüncü günü başladım beş gün icicem bakalım bizimde ikinci ay İlk ay çok bodoslama geçti bu ay bakalimmm

Bende bu ay klomen aldım doktorsuz tamamen hür irademle adetin üçüncü günü başladım beş gün icicem bakalım bizimde ikinci ay İlk ay çok bodoslama geçti bu ay bakalimmm
Mesela ovulasyon da çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti bu çatlamış anlamına geliyormuş klomene yine de gerek var mı

Amin inşallah canım. Kuzum hemen uzmanlık sorusu sorabilir miyim sana🙈🙈 drdan çıktım periovulatuar fazda yumurta gördüm gibi bi şey dedi dolu da olabilir boş da dedi. Meali nedir biliyor musun🙈🙈
Ovulasyon aşamasında ,yani yumurtlama zamanı için hazır güzel bı yumurta😅

Mesela ovulasyon da çift çizgiyi gördüm sonra silikleşti bu çatlamış anlamına geliyormuş klomene yine de gerek var mı
Klomen işte o yumurtayı geliştiren o çift kırmızı çizgi için yani aslinda güzel kaliteli yumurta elde etmek için , senin dediğin doğru , ama klomenin de riskkleri var alın kullanın demem asla ben ilkinda kullandığım ay hamile kaldım oyuzden tekrar denemek istedim

Back