Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi bakalım pazartesi başla inşallah sen de Bu son kutu olcak bak demedi deme
ben de rutin kontrol için dra geldim periovulatuar fazda güzel bi yumurta görünüyor ama dolu mudur boş mudur bilemeyiz tabi dedi bakalım. O faz ne oluyo onu da çözemedim soramadım da
Ya kıyamam gitmiş çocuğun hamur kabıBenimkisinin haberi yok biseyden geçen adetten beş gün geçmiş hamilemisin diyinhe dedim bizimki iki günde oluyor ilk hamileligimde de sürpriz yaptım fln şey dedi e zaten bız sen hamile kal diye ugrasmiyozmu benimki makara adam bu ay spora başladı diyetisyen eşliğinde 700 800 liralık vitaminler almış multisi d SI c so omegasini diyorum bana faydan dokunur belki bu beslenmenin evet şimdi adet bitcek her gün ise damlat bide benim ki kapıda anne napiyon çocuğun oyun hamurunun kabini feda ettim çiş için ama o benimdi diyor çocuk napiyorsun onla bizde evde tek bı deli var oda benim
Döngülerin düzenli mi ve kaç gün canım genelde?testlere pazartesi başlıyacam bu ara adet bitimimden 2 gün gecti o gune kadar 4 gün gecer bu ara yumurtlamayı kacırırmıyım acaba
Benim 13kasim , oğlum 16 Kasım çok zor iki akrepYa sizinkiler kaç kasım benimki 7iki akrep zor oluyo mu
2 aylık evliyim hep düzenli adet olurum 25 veya 26 günde bir gecen ay 2 gün gecikti test yaptım negatif sonrasında adet oldum bu ay umutluyum bakalımDöngülerin düzenli mi ve kaç gün canım genelde?
Valla bizde 1 aydır her gün birer tane eşimle incir yiyoruz. Bence o fazla tüketim ile alakalıdır. Çünkü bildiğim kadarıyla bebek isteyen ve olmayan insanlara çok tavsiye ediyorlarYaa ben her gün yarım incir yiyorum bı haftadır okadari da yükseltmez heralde
Çookk teşekkür ederim kuzummDünkü testte çıkmadı bakalım bugün testte de görürüm inşallah. Birgebeningünlüğünün testleri döllenebilecek yumurtayı gösteriyormuş sözde. Ben çalışmaları hızlandırayım o zamanOvulasyon aşamasında ,yani yumurtlama zamanı için hazır güzel bı yumurta
Ben de normalde gitmeyecektim hazır hastanedeyim baktım randevu da var gireyim rutin kontrol olur hem dedim içini rahatlatmak istiyor seninki benceAy inşallah yaa en umutlu olduğum ay bizi yarı yolda bırakmasın
Sanırım olgunlaşmak üzere olan tatlıs bir yumurtan var umarım civciv olur
Benim de gitmem lazım doktora ama hep ocakta gideceğim eğer olmazsa diye şartladım kendimi eşim de sabırsız çıktı bence bu ay olmazsa gidelim ocağı beklemeyelim diyor. Sorun varsa tedavi olmayı da düşünmüyoruz yani ne bu acelesi anlamadım
Nasıl yaniii dollenebilecek derken kuzu ay bende mi onu alsam innovita almıştımÇookk teşekkür ederim kuzummDünkü testte çıkmadı bakalım bugün testte de görürüm inşallah. Birgebeningünlüğünün testleri döllenebilecek yumurtayı gösteriyormuş sözde. Ben çalışmaları hızlandırayım o zaman
gecikmeler için genelde rahim kendi hazırlıyor tarzı ibareler gördüm bende ama tabii şehir efsanesi de olabilir. doğru tıbbi bir kaynak bulamadım o konuyla ilgili2 aylık evliyim hep düzenli adet olurum 25 veya 26 günde bir gecen ay 2 gün gecikti test yaptım negatif sonrasında adet oldum bu ay umutluyum bakalım
Benim gibiymis döngü süren benim de 25-26 değişiyor2 aylık evliyim hep düzenli adet olurum 25 veya 26 günde bir gecen ay 2 gün gecikti test yaptım negatif sonrasında adet oldum bu ay umutluyum bakalım
ay inşaallah öyledir :) hepimize nasip olsun bu ay :)gecikmeler için genelde rahim kendi hazırlıyor tarzı ibareler gördüm bende ama tabii şehir efsanesi de olabilir. doğru tıbbi bir kaynak bulamadım o konuyla ilgili
SanırımBen de normalde gitmeyecektim hazır hastanedeyim baktım randevu da var gireyim rutin kontrol olur hem dedim içini rahatlatmak istiyor seninki bence
Kizlar avokadonun en dogru tüketim zamanı yumurtlamadan önce mi , pik gördükten itibaren mi ?
Bende hemen yükseleceğini sanmıyorum zaten yarım yiyorum fazla gelmesin diyeValla bizde 1 aydır her gün birer tane eşimle incir yiyoruz. Bence o fazla tüketim ile alakalıdır. Çünkü bildiğim kadarıyla bebek isteyen ve olmayan insanlara çok tavsiye ediyorlar
Ben başlayıp yarım bırakırım genelde o devam eder inşallahYa kıyamam gitmiş çocuğun hamur kabı
Olsun kardeşe giden yolda her şey mübahtır
Ya bence hem erkek hem kadın için spor çok önemli eşi ya da kendisi spora başlayıp hamile kalan çok var çevremde benim eşim de yapıyordu güya yine saldı
Her şeye bir heves başlayıp sonra bırakma huyu var iyi senelerdir beni bırakmadı yani ahahahahahha hayret
İnşallah size de vesile olur canım takviyeler ve şiportlar
deniycez bu ay bakalım senin cocuk varmı yoksa ilk mı olacakBenim gibiymis döngü süren benim de 25-26 değişiyor
Bu döngü aralığı ile ben genelde 12 ya da 13. Günde yumurtlama görüyorum regl başlangıç gününü 1. Gün olarak sayinca
Senin de muhtemelen bu aralıkta olabilir ona göre hesaplayabilirsin az çok geç olup olmayacağını ovu testi için
Avokado da hiç yiyemiyorum ben yaaBenim alerjim olmasa sanırım regl biter bitmez başlardım yemeye ama yanlış hatırlamıyorsam özellikle pik sonrası tavsiye ediliyor çünkü tutunmayı kolaylaştırma işine yaradığı söyleniyordu benim dinlediğim uzmanlar tarafından