- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Bugün geldi anlaşılmaz bence ama evde bende bilmiyorum nasıl geldi atayimnaksamaovülasyon testi almak istiyorum,birgebeningunlugu sayfası kargoyu nasıl gönderiyor,iş yerime söylemek zorundayım kargoyu :) anlaşılmaz inşallah içeriği..
Bıraktım o zaman yemem artık hiç riske girmeye gerek yokEvet canim aynen .benim 10 çıktı yediğim ay benim hala dolapta var ama yemiyorum korkumdan
Ben de prolaktinden dolayı devam etmeyeceğim hiç riske atmayayım dedim bırakacağım yemeyi.Bizimki çok net tadını sevmiyorilaç gibi ya valla çok kötü diyor bazen kahveyle kakalıyorum arada tadını çok almasın diye ama her zaman da kahve saatine denk gelmiyor o zaman da unuttum ayağına yatıyor içmemek için sanırım sorma ya aynen öyle diyorum yarın öbür gün çocuğa böyle mi örnek olacaksın yani çocuk şurup falan içmek istemezse hiç laf söyleme sen daha betersin diyorum
Aaa nutraxin i hiç duymadım ama baktım şimdi içeriği çok güzel onun daikimize de vesile olur inşallah bu ayki vitaminler
Avokado ve incir hariç diğerlerini biz de hep tüketiyoruz kuzum avokoadoya alerjim var benim yiyemiyorum inciri de prolaktin yükseltiyor dediler diye korktum bir ara ben de denesem mi diyordum ama
Kesinlikle bence dee bu kacinci ayin kuzucummmBen de prolaktinden dolayı devam etmeyeceğim hiç riske atmayayım dedim bırakacağım yemeyi.
Ayy amin inşallah canım artık anne gruplarında buluşmamızın vakti geldi bence
Buradaki pek çok arkadaşa göre çok yeni aslında 3. Ayımız oldu ama Sma sonucudur başka sebeplerdir derken isteyip deneyemediğimiZ aylar da eklenince çok uzun zaman oldu gibi geliyor bana. Sizin kaçıncı ay??Kesinlikle bence dee bu kacinci ayin kuzucummm
Bence normal bi kaç gün sonra pik görürsünKızlar daha yumurtlama olmadı biliyorum ama regl bitiminden beri ovü bu şekilde gidiyo, sizce normal mi?? İlk defa yapıyorum böyle mi oluyo bilemedim
bizim de resmi olarak 3 . yani bazı sıkıntılar vardı maddi ve ev ile ilgili o aralar tam randımanlo bişey yoktu. 3 olacak kuzum işte.. evet ben de sen gibi düşünüyorum çok çok uzun gibiBuradaki pek çok arkadaşa göre çok yeni aslında 3. Ayımız oldu ama Sma sonucudur başka sebeplerdir derken isteyip deneyemediğimiZ aylar da eklenince çok uzun zaman oldu gibi geliyor bana. Sizin kaçıncı ay??
Benim de boyle normal aşko agri kesici falan içme bir de çoktan su içince boyleKızlar daha yumurtlama olmadı biliyorum ama regl bitiminden beri ovü bu şekilde gidiyo, sizce normal mi?? İlk defa yapıyorum böyle mi oluyo bilemedim
Ooo gelmişler hosgelmislerKusandim geldim kim sormuştu ya böyle geliyo kargo istediğin yere şöyle
Normal kuzum bana bazen bu ay olmayacak heralde dediritiyordu yapıyorum yapıyorum silik ama sonra bir anda bir gün içinde kopkoyu oluyor...Kızlar daha yumurtlama olmadı biliyorum ama regl bitiminden beri ovü bu şekilde gidiyo, sizce normal mi?? İlk defa yapıyorum böyle mi oluyo bilemedim
Gazan mübarek olsun canımmmKusandim geldim kim sormuştu ya böyle geliyo kargo istediğin yere şöyle
Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
�
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM@Minicikfzt 10 KASIM @Giraffiee 16 KASIM destinesiaa 17 KASIM @ @ @ @ @
Sat 4 Ekim bat 3 Kasım inşallahSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM@Minicikfzt 10 KASIM @Giraffiee 16 KASIM destinesiaa 17 KASIM @ @ @ @ @
Bugün 3 saat su içmeden yaptım ama ağrı kesici içmiştim o etkiliyor muymuşşBenim de boyle normal aşko agri kesici falan içme bir de çoktan su içince boyle
Yaa ben açıkçası bu kendi markaları diye bunu aldım. İkisi arasında çok fark yok gibi ama kaset daha kontrollü tabi damlatıyorsun bitiyor bunları 20 saniye idrarın içinde bekletiyorsun az mı beklettim fazla mı diye tereddütte kalıyor insan. Bi tanesini mesela 2 sn fazla bekletmişim kaydı hemen biraz.Normal kuzum bana bazen bu ay olmayacak heralde dediritiyordu yapıyorum yapıyorum silik ama sonra bir anda bir gün içinde kopkoyu oluyor...
Sen strip almışsın
Ben hep kaset test aldım ya bu sefer strip mi alsam daha sipariş vermedim bir gebenin günlüğünden birazdan vereceğim ama kaset mi alsam strip mi sence kasete göre daha mı kolay uygulamak, kaset gebelik testlerinden bilirsin kasetleri
Dalgalanma olur canım ona takılma belirginlestigi zaman bir anda kıpkırmızı olacak zaten sen aynen devam etYaa ben açıkçası bu kendi markaları diye bunu aldım. İkisi arasında çok fark yok gibi ama kaset daha kontrollü tabi damlatıyorsun bitiyor bunları 20 saniye idrarın içinde bekletiyorsun az mı beklettim fazla mı diye tereddütte kalıyor insan. Bi tanesini mesela 2 sn fazla bekletmişim kaydı hemen biraz.
Bugün silikleşti gibi geldi ondan kafam karıştı benim de ama iyi tamam o zaman beklemeye devam
Hangisi içine sinecekse canımDalgalanma olur canım ona takılma belirginlestigi zaman bir anda kıpkırmızı olacak zaten sen aynen devam et
Kaset alayım o zaman onda da bir gebenin günlüğü yazıyor ama bilemedim umarım bu da aynı markadır
Gideyim de siparişimi vereyim
Bu ay olsun inşallah yabizim de resmi olarak 3 . yani bazı sıkıntılar vardı maddi ve ev ile ilgili o aralar tam randımanlo bişey yoktu. 3 olacak kuzum işte.. evet ben de sen gibi düşünüyorum çok çok uzun gibi
Aldım bakalım yaaa çok heyecanlıHangisi içine sinecekse canımhadi ver siparişi da takip başlasın kaç gün kaldı reglinin bitmesine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?