• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aile hekimlerinde de kan verip bu testi yaptırabiliyormuşuz doğru mu? Öncelikle erkek gidiyormuş onda sorun yoksa kadının gitmesine gerek yokmuş diye yazıyor internette bilmiyorum ne kadar doğru.
Aynen doğru öyle yönlendirdi bizide doktor yaptırabilirsiniz diye

Aile hekimlerinde de kan verip bu testi yaptırabiliyormuşuz doğru mu? Öncelikle erkek gidiyormuş onda sorun yoksa kadının gitmesine gerek yokmuş diye yazıyor internette bilmiyorum ne kadar doğru.
Evet aynen bu şekilde, rica edip çift olarak yaptıran da var ama doktor ilk once erkekten alıyoruz temiz çıkarsa sorun yok zaten diyor, yalnız aile hekimliginden sonuç almak zulüm gelmesi aylar sürüyor maalesef

Bağır kız şarkıyı ağzıma taktın 🤪 yani gel tabi gelirsen bekleriz de inşallah hamişsindirde gelmene gerek kalmaz 🥰

Ay hiç böyle düşünmemiştim kızlar doğruya burc meselesi var bide 🤪😂

😂😂😂Başgan 😂ahaha hoş geldin canım 🥰
Hoş buldum caaaağnım basgan 😍😍💃💃💃😆

hoşgeldin bu ayı bekliyordun içten içe bu ay oldu kesin :KK70: pcden yazıyorum yonca emojisi yazayım ben de uğur olsun :) alışmaya çalışıyorum zor işmiş ama bu ovülasyon testi ben dk başı su içerim 2 saat duramıyorum. Bugün ateş takibine de başladım, gece dereceyi yanıma almaya üşeniyodum :KK70: :KK70:

shjgadjgd yaa ne bileyim idrarıma baktığım mı vardı şu bi kaç aya kadar ancak keşfediyoruz :KK70: :KK70: ilerde çocuğuma dicem zaten sen olana kadar anan klinik mikrobiyoloji konusunda derin araştırmalara girdi, tanı niteliğinde olamaz ama idrar tahlili konusunda uzmanlaştı ona göre diye. Seni 9 ay karnımda taşıdım demode olmuştu zaten, anaların hak savaşına yeni bir başlık açıcam :KK70:
Ay evet Kasım ayında hem başı hem sonu çifte şans var kesin bir şey var Kasım'da diye bekliyordum biraz da ama regl bir gün gecikince sonunda olan bat tarihi 2 Aralık a attı 😄 ama olsun sonuçta hala Kasım'da öğrenme şansım var. Bir de cocikim Aslan burcu olsun çok istiyorum ben de Aslan burcuyum çünkü 😆 bakalım denk getirebilecek miyim, başında olursa Yengeç olur sonunda olursa Aslan 🦁

😄😄 Of sorma ya sayelerinde profesör olduk eşime bir şeyler anlatınca diyor hemen bizim bir iki sene olmazsa çocuk sen kadın doğumcu olucan bu gidişle diye 🤣🤣🤣
Ben de ovulasyon testi alacağım bugün bir gebeninkinden 😍 biter bitmez başlarım yapmaya, erken gebelik testim kalmadı onları stoklayayim, ayrıca takviyelerimizi de değiştireceğim madem Kasım Kasım dedik bu aya özel bir şeyler de yapalım 💃💃💃💃
Silahlarımı kusandim yani şimdi Kasım düşünsün.

İmza: iki saat önce regl agrisindan yorgan parçalarken kocasına asla dogurmam ben aslaaa aslaaaa unut çocuğu ölüyorum ben diyen kadın 🤣🤣🤣🤣🤣

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
P Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
pozitifbiri pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
@Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
@silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
Bearhug Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
Papatyamaviss Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
@Minicikfzt
10 KASIM​
@Giraffiee
16 EKİM​
@
@
@
@
@
@

💜
Bat 8 Kasım 🙋🏻‍♀️

Doğurunca tüm bu ağrıların geçecek kuş gibi olacaksın Bearhug Bearhug cığım 😍😍😍
Yaaa öyle mi dersin kuzum 😍😍😍
Annem moralimi bozuyor valla, benim menapoza kadar geçmedi ağrım doğum yapmak falan hikaye siz doğduktan sonra bile hep çektim o sancıları diyor.
Teyzelerim de benim gibilermis hastanelik olurduk biz genç kızken doğum yapınca da geçmedi sadece hastanelik olmuyorduk artık diyorlar. (Evet gerçekten harika moral veren bir ailem var 🤣🤣🤣)

Ben de her zaman değil ama bazen bugünkü gibi hastaneye gitme derecesine geliyorum maalesef. En korktuğum da bu, doğumdan sonra da böyle olursam malum dönemlerde çocuğa kim bakacak çünkü bugün kahvaltımı bile eşim yaptırdı, ağzıma ilacı bile o verdi kadar kötüydüm. Bugün de Allah'tan evde olduğu güne denk geldi yani o olmasaydı yanımda ne yapardım bilmiyorum.
Anneme cik gel desem gelmesi yarım saat o ara ruhumu teslim ederdim heralde 🤣🤣

Ay evet Kasım ayında hem başı hem sonu çifte şans var kesin bir şey var Kasım'da diye bekliyordum biraz da ama regl bir gün gecikince sonunda olan bat tarihi 2 Aralık a attı 😄 ama olsun sonuçta hala Kasım'da öğrenme şansım var. Bir de cocikim Aslan burcu olsun çok istiyorum ben de Aslan burcuyum çünkü 😆 bakalım denk getirebilecek miyim, başında olursa Yengeç olur sonunda olursa Aslan 🦁

😄😄 Of sorma ya sayelerinde profesör olduk eşime bir şeyler anlatınca diyor hemen bizim bir iki sene olmazsa çocuk sen kadın doğumcu olucan bu gidişle diye 🤣🤣🤣
Ben de ovulasyon testi alacağım bugün bir gebeninkinden 😍 biter bitmez başlarım yapmaya, erken gebelik testim kalmadı onları stoklayayim, ayrıca takviyelerimizi de değiştireceğim madem Kasım Kasım dedik bu aya özel bir şeyler de yapalım 💃💃💃💃

İmza: iki saat önce regl agrisindan yorgan parçalarken kocasına asla dogurmam ben aslaaa aslaaaa unut çocuğu ölüyorum ben diyen kadın 🤣🤣🤣🤣🤣
Kasımda gebelik başkadır diyip guzel bı giriş yapalım 🥰 bende birgebeningunlugu den aldım ovulasyon evde 10-15 de gebelik testi var galiba 🤣 folikasit aldım klomen kullanacak bu ay bide canım ateş olcmem var bu ay inşallah be

Kıyamam kuzumm o regl sancısına her ay katlanıyorsan doğum sancısı ıvırı zıvırı sana koymaz💪🏻💪🏻💪🏻
Bu ay için senin takviye planların ne??

Kasımda gebelik başkadır diyip guzel bı giriş yapalım 🥰 bende birgebeningunlugu den aldım ovulasyon evde 10-15 de gebelik testi var galiba 🤣 folikasit aldım klomen kullanacak bu ay bide canım ateş olcmem var bu ay inşallah be
Yaaa sen de o markayı deneyeceksin demek 😍 ay haydi inşallah bize şans getirir uguruna inanıyorum ben o testlerin ya kullanıp hamile kalan çok sıra bizde inşallah 🤰 🍀
Aynen Kasım'da hamilelik başkadır diyoruz tutmayın bizi🤣

Kıyamam kuzumm o regl sancısına her ay katlanıyorsan doğum sancısı ıvırı zıvırı sana koymaz💪🏻💪🏻💪🏻
Bu ay için senin takviye planların ne??
İnşallah öyle olur kuzum 😍😍🙏💙 valla regl sancısı böyleyse doğumu düşünemiyorum diyip vazgeçtim bugün bir ara sabahtan hahaha 🤣🤣
Emodex almayacağım bu ay eşime onun yerine vitabiotics pregna conception hım&her diye eşli kullanılan bir vitamin var, bir arkadaşıma hamile kalmaya çalışırken doktor tavsiye etmiş içeriği hoşuma gitti bir de tek kutuda erkek için ayrı kadın için ayrı olması da güzel bunu deneyelim dedim onu alacağım ikimize.
İçinde folik asit olduğundan ekstra folik asidimi kullanmayacağım ben de omepa Q10 ve d3k2 de devam ama.
Eşim keçi boynuzu özünü düzenli içmiyor unutuyor hep bu ay ona da dikkat edeceğim atlamasın düzenli içsin diye.

Planlar böyle şimdilik bakalım neler olacak 💃
Sen ekstra neler yapacaksın bu ay var mı aklında bir şeyler?

Merhaba kızlar.Kurtaj oldum malesef ve yeniden geldim.Ama beni yazmayın listeye..hiç uğur getirmiyor bana🤷🏻‍♀️Bende 1.5 sene sonra mfk kullandım hamile kaldım ama gelişmedi..çok üzüldüm çok ağladım ama edicek bir şey yok.Şimdi yeniden başladım.2 kasım bat bende.Hayırlısi bakalım

Yaaa sen de o markayı deneyeceksin demek 😍 ay haydi inşallah bize şans getirir uguruna inanıyorum ben o testlerin ya kullanıp hamile kalan çok sıra bizde inşallah 🤰 🍀
Ne bilem çok görünce alam dedim 🤣

İnşallah öyle olur kuzum 😍😍🙏💙 valla regl sancısı böyleyse doğumu düşünemiyorum diyip vazgeçtim bugün bir ara sabahtan hahaha 🤣🤣
Emodex almayacağım bu ay eşime onun yerine vitabiotics pregna conception hım&her diye eşli kullanılan bir vitamin var, bir arkadaşıma hamile kalmaya çalışırken doktor tavsiye etmiş içeriği hoşuma gitti bir de tek kutuda erkek için ayrı kadın için ayrı olması da güzel bunu deneyelim dedim onu alacağım ikimize.
İçinde folik asit olduğundan ekstra folik asidimi kullanmayacağım ben de omepa Q10 ve d3k2 de devam ama.
Eşim keçi boynuzu özünü düzenli içmiyor unutuyor hep bu ay ona da dikkat edeceğim atlamasın düzenli içsin diye.

Planlar böyle şimdilik bakalım neler olacak 💃
Sen ekstra neler yapacaksın bu ay var mı aklında bir şeyler?
aaa iyiymiş kuzum onu duymamıştım. Bu keçiboynuzu özü kaçışı niye acaba benimki de aynı. Mırın kırın ediyo sürekli ya sonra içerim diye. Çocuk yapmaya çalışırken bi taraftan çocuk bakıyoruz resmen :D
Ben eşime ve kendime nutraxin'in kadın ve erkek için olanından aldım. içerikleri güzel gibiydi. Dediğin gibi keçiboynuzu özü içmeye ve içirmeye çalışıyorum. çiğ kabak çekirdeği, havuç, kuru incir, avokado, ceviz, badem vs bunları da gün içinde yiyelim diye uğraşıyorum. Kendi kendime de diyorum tek derdin çocuk değil, sağlık için de gerekli bunlar diye. Bir de tabii birgebeningünlüğüne bel bağladım. Önümüzdeki 1 hafta içinde yumurtlama görürüm herhalde testleri doğru yapıyorsam... :KK200: :KK200:

birgebeningünlüğü üzmez inşallah biziii

Kasımda gebelik başkadır diyip guzel bı giriş yapalım 🥰 bende birgebeningunlugu den aldım ovulasyon evde 10-15 de gebelik testi var galiba 🤣 folikasit aldım klomen kullanacak bu ay bide canım ateş olcmem var bu ay inşallah

aaa iyiymiş kuzum onu duymamıştım. Bu keçiboynuzu özü kaçışı niye acaba benimki de aynı. Mırın kırın ediyo sürekli ya sonra içerim diye. Çocuk yapmaya çalışırken bi taraftan çocuk bakıyoruz resmen :KK70:
Ben eşime ve kendime nutraxin'in kadın ve erkek için olanından aldım. içerikleri güzel gibiydi. Dediğin gibi keçiboynuzu özü içmeye ve içirmeye çalışıyorum. çiğ kabak çekirdeği, havuç, kuru incir, avokado, ceviz, badem vs bunları da gün içinde yiyelim diye uğraşıyorum. Kendi kendime de diyorum tek derdin çocuk değil, sağlık için de gerekli bunlar diye. Bir de tabii birgebeningünlüğüne bel bağladım. Önümüzdeki 1 hafta içinde yumurtlama görürüm herhalde testleri doğru yapıyorsam... :KK200: :KK200:
ovülasyon testi almak istiyorum,birgebeningunlugu sayfası kargoyu nasıl gönderiyor,iş yerime söylemek zorundayım kargoyu :) anlaşılmaz inşallah içeriği..

Back