KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aşkım inciri cok yeme olur mu

Kızlarcım ben bu takviyelere başladım bu ay eşime de başlattım hatta bu ay da olmazsa artık hiçbişe demiyorum ek olarak hayıt otu çayı ve düzenli aslan pençesi otu çayı içiyoruz

Eklentiler

• E3C13AC5-13D2-4C31-9158-B593F4DA1394.png
    68,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
merhabalar aranıza yeni katıldım bende çocuk istiyorum gecen ay olmadı inşallah bu ay olur ovalasyonu çok duydum bende sipariş verdim gelince uygulayacam bakalım benide eklermisiniz bat 2 kasım

merhabalar aranıza yeni katıldım bende çocuk istiyorum gecen ay olmadı inşallah bu ay olur ovalasyonu çok duydum bende sipariş verdim gelince uygulayacam bakalım benide eklermisiniz bat 2 kasım
hoş geldin canımm :) yüksek motivasyonumuzla bizde bu ay a güzel başladık inşallah oyle gider. sen de takviye,kür vs yapıyor musun ? Ovu. hangi marka aldın :)

hoş geldin canımm :) yüksek motivasyonumuzla bizde bu ay a güzel başladık inşallah oyle gider. sen de takviye,kür vs yapıyor musun ? Ovu. hangi marka aldın :)
hoşbulduk inşallah öyle olur herhangi bir takviye kullanmadım daha 2 aylık evliyim hiç korunmadık ama olmadı bu ay avu takibi yapacam onu burdan duydum ilk defa deneyecem laboguick aldım

Bende bugün başladım ovulasyon testine. Laboquick marka.

Eklentiler

• B69FD8D9-1C65-4DD8-9AA7-7AB25866CEBE.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 52

Bizimki çok net tadını sevmiyor ilaç gibi ya valla çok kötü diyor bazen kahveyle kakalıyorum arada tadını çok almasın diye ama her zaman da kahve saatine denk gelmiyor o zaman da unuttum ayağına yatıyor içmemek için sanırım sorma ya aynen öyle diyorum yarın öbür gün çocuğa böyle mi örnek olacaksın yani çocuk şurup falan içmek istemezse hiç laf söyleme sen daha betersin diyorum
Aaa nutraxin i hiç duymadım ama baktım şimdi içeriği çok güzel onun da ikimize de vesile olur inşallah bu ayki vitaminler
Avokado ve incir hariç diğerlerini biz de hep tüketiyoruz kuzum avokoadoya alerjim var benim yiyemiyorum inciri de prolaktin yükseltiyor dediler diye korktum bir ara ben de denesem mi diyordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…