- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
biz bi süredir çiğ yiyorduk zaten o yüzden çiğ yiyoruz. Kavrulunca içindeki bir takım mineraller vs ölüyormuş sanırım, çiğ yemek daha iyi o yüzdenBadem,ceviz de mi çiğ olmalı
İçerisinde kaç tane var paketin, eczaneden de hiç almadım direkt buradan alıcam kullanıp memnun olan çokkapalı kargo poşetiyle geliyor canım ve hemmen gönderiyorlar. anlaşılmıyor yani :)
Aşkım inciri cok yeme olur muaaa iyiymiş kuzum onu duymamıştım. Bu keçiboynuzu özü kaçışı niye acaba benimki de aynı. Mırın kırın ediyo sürekli ya sonra içerim diye. Çocuk yapmaya çalışırken bi taraftan çocuk bakıyoruz resmen
Ben eşime ve kendime nutraxin'in kadın ve erkek için olanından aldım. içerikleri güzel gibiydi. Dediğin gibi keçiboynuzu özü içmeye ve içirmeye çalışıyorum. çiğ kabak çekirdeği, havuç, kuru incir, avokado, ceviz, badem vs bunları da gün içinde yiyelim diye uğraşıyorum. Kendi kendime de diyorum tek derdin çocuk değil, sağlık için de gerekli bunlar diye. Bir de tabii birgebeningünlüğüne bel bağladım. Önümüzdeki 1 hafta içinde yumurtlama görürüm herhalde testleri doğru yapıyorsam...
günde 1 tane falan yiyorum hatta bugün unuttum. prolaktin yükseltiyor di miAşkım inciri cok yeme olur mu
Kapalı geliyorovülasyon testi almak istiyorum,birgebeningunlugu sayfası kargoyu nasıl gönderiyor,iş yerime söylemek zorundayım kargoyu :) anlaşılmaz inşallah içeriği..
Sebebi nedirAşkım inciri cok yeme olur mu
Evet canim aynen .benim 10 çıktı yediğim ay benim hala dolapta var ama yemiyorum korkumdangünde 1 tane falan yiyorum hatta bugün unuttum. prolaktin yükseltiyor di mi
Prolaktin yani süt hormonu yükseltiyormuş bu da riskliSebebi nedir
Ohh ohh misss folik aldın mı keçiboynuzu özü de al es icinKızlarcım ben bu takviyelere başladım bu ay eşime de başlattım hatta bu ay da olmazsa artık hiçbişe demiyorumek olarak hayıt otu çayı ve düzenli aslan pençesi otu çayı içiyoruz
Aldım bebişim aldım. Baktım tek başıma olmuyo adamı da dahil ettim takviyelereOhh ohh misss folik aldın mı keçiboynuzu özü de al es icin
hoş geldin canımm :) yüksek motivasyonumuzla bizde bu ay a güzel başladık inşallah oyle gider. sen de takviye,kür vs yapıyor musun ? Ovu. hangi marka aldın :)merhabalar aranıza yeni katıldım bende çocuk istiyorum gecen ay olmadı inşallah bu ay olur ovalasyonu çok duydum bende sipariş verdim gelince uygulayacam bakalım benide eklermisiniz bat 2 kasım
ahahahaAldım bebişim aldım. Baktım tek başıma olmuyo adamı da dahil ettim takviyelereo da içecek folik ve keçi boynuzu
Kaç tane yiyorsunuz kiProlaktin yani süt hormonu yükseltiyormuş bu da riskli
hoşbulduk inşallah öyle olur herhangi bir takviye kullanmadım daha 2 aylık evliyim hiç korunmadık ama olmadı bu ay avu takibi yapacam onu burdan duydum ilk defa deneyecem laboguick aldımhoş geldin canımm :) yüksek motivasyonumuzla bizde bu ay a güzel başladık inşallah oyle gider. sen de takviye,kür vs yapıyor musun ? Ovu. hangi marka aldın :)
İyi yapmışsın canımNe bilem çok görünce alam dedim
aaa iyiymiş kuzum onu duymamıştım. Bu keçiboynuzu özü kaçışı niye acaba benimki de aynı. Mırın kırın ediyo sürekli ya sonra içerim diye. Çocuk yapmaya çalışırken bi taraftan çocuk bakıyoruz resmen
Ben eşime ve kendime nutraxin'in kadın ve erkek için olanından aldım. içerikleri güzel gibiydi. Dediğin gibi keçiboynuzu özü içmeye ve içirmeye çalışıyorum. çiğ kabak çekirdeği, havuç, kuru incir, avokado, ceviz, badem vs bunları da gün içinde yiyelim diye uğraşıyorum. Kendi kendime de diyorum tek derdin çocuk değil, sağlık için de gerekli bunlar diye. Bir de tabii birgebeningünlüğüne bel bağladım. Önümüzdeki 1 hafta içinde yumurtlama görürüm herhalde testleri doğru yapıyorsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?