Yap canım artık bir sen kaldın yapmayan benim leke yine geldi beklicem o yüZdenEvet oldusabah normal gebelik testi yaptım yine negatif ama leke falan hiç bisey yok gerçi daha 4 gün var ama acaba bide erken gebelik mi yapsam yoksa pazartesi yimi beklesem
Ben yalnızım adamım işte yani öyle bir durum yokBenden de sabah öyle akıntı geldi ama dün gece birliktelikten sonra içerde kalanlar geliyordur diye düşündüm
Yap tabi kız hiç bir zaman geç değildir
Papatyamaviss canım benim de ilk oğlumda 36.9 da kaldı ikincide 37.1 de , bunda 5 gündür 36.6 da kaldı ben de karışığım
Benden sabha yine geldi pembe leke devamımgelri gibi bakim pazartesiye kadar beklicemÇok şükür umudumuzu hiç kaybetmiyoruz
Senin lekelenmen kaç gün sürmüştü canım benim bıgün tekrar gelmesi normal mi yoksa adet belirtisimi ben birde düşük yaptım ya adet düzenim olmayabilir bu ayEvet oldusabah normal gebelik testi yaptım yine negatif ama leke falan hiç bisey yok gerçi daha 4 gün var ama acaba bide erken gebelik mi yapsam yoksa pazartesi yimi beklesem
Annemlere geldim Sakarya’ya ondan bakamıyorum cokPapatyamaviss sen yoksun buralar çok sessiz bitirdin mi işleriii
Kızlar sol kasık da pit pit atma seyirme tarzı şeyler devam ediyor bugün de belirti olabilir mi
Belki benim gibi kesilir aniden boşver çok takılma şuan kendimi deli gibi temizliğe vurdum kasik agrım da geçti acaba biz vücudumuzu çokmu dinliyoruzBenden sabha yine geldi pembe leke devamımgelri gibi bakim pazartesiye kadar beklicem
Benim akşam bide diğer günün sabahı baya pembe leke ve sonra kesildiSenin lekelenmen kaç gün sürmüştü canım benim bıgün tekrar gelmesi normal mi yoksa adet belirtisimi ben birde düşük yaptım ya adet düzenim olmayabilir bu ay
Yumurtlama masajı nasıl oluyor canım ilk defa duydum bende yapim geç mi kaldım yoksa kasık ağrım başladı dünden beri yumurtlamam başladı gibime geliyor akıntımda gelmeye başlıyor gibi ama daha tam gelmedi inşallah gelir diğer ay olmadı çünkü bendeYumurtlayamayan arkadaşlar bu yumurtlama masajı çok işe yarıyor gerçekten erken yumurladım bu ay kendimi tavukları gıbi hissedıyorum gıt gıdak dıyesım varbu yüzden reglim günümde degişti 11 kasım olacak 13 kasım yazmıştık Rosebelle düzeltir misin canım
Gün boyunca ara ara devam ettimi benşm şuan öylede çok açık pembe sildikçe görüyorum akıntı gibi aynıBenim akşam bide diğer günün sabahı baya pembe leke ve sonra kesildi
Tüp bebek deneme yerine instgramda dr mfk var canım onun ürünleri kullan 3 ay 17 yıl olmayanların dahi oldu tüp bebekleolmayanlarımda normal yolla kaldılarSelam kızlar benimde sat 28 ekim inşallah kasımda tekrar hamile kalabilirimbu arada clife başladım 3 ay kadar kullanmayi düşünüyorum.clife kullanmayi düşünenler için bir rehber olabilir sonucum. Geçen ay kurtaj olmak zorunda kaldim. tüp bebekti tutmuştu ama kalp atışı yoktu ve düştü tekrar bir tüp bebek yapana kadar clife denicem. Yas olarak sinirlari çoktan geçmiş olsamda 3 ay kadar daha tup bebege girmicem.cok meşakkatli bir yol gerçekten hele kucak bos kalinca gerçekten boşa harcanan emek gibi geliyor. Hepinize bol şanslar gönül isterki hepimiz bu ay hamile oldugumuzu ogrenelim ve sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza alip bagrimiza basalım
Aynen bende valla temizlik yapıyorum cam siliyorum yoksa burdan ve internetten araştırmaktan hiç bir şey yapamaz hale geldim canımBelki benim gibi kesilir aniden boşver çok takılma şuan kendimi deli gibi temizliğe vurdum kasik agrım da geçti acaba biz vücudumuzu çokmu dinliyoruz
Kasık agrım hiç yok diyebilirim ama belim çık agrıyor ve gögüslerim arada bir sızlıyorBelki benim gibi kesilir aniden boşver çok takılma şuan kendimi deli gibi temizliğe vurdum kasik agrım da geçti acaba biz vücudumuzu çokmu dinliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?