- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden yine pembe leke geldi canım yapmadım test beklemedeyim 1 tane testim var dursun bakim yarın pazar harcamayimTamam canım etikletle inşallah sabah hayırlı haberler veririz iyi geceler
Bozuk gibi canımKızlar ya uyanık olan varsa bir yazsın hele bu test bozuk mudur? T1 T2 arasında neredeyse şasi olunacak bir cizgi var gibiydi ama fotoda çıkmıyor. İdrarim da yine çok tortuluydu zor damladı teste zor emdi yani kivamliydi, bozuk derseniz teste idrardan ayırdım yine yaparım , karın ağrım hala devam ediyor sıcacık uyanmama rağmen yatak fırın gibiydi
Canım bir tane test daha varsa bi yap inşallah vardır yaaKızlar ya uyanık olan varsa bir yazsın hele bu test bozuk mudur? T1 T2 arasında neredeyse şasi olunacak bir cizgi var gibiydi ama fotoda çıkmıyor. İdrarim da yine çok tortuluydu zor damladı teste zor emdi yani kivamliydi, bozuk derseniz teste idrardan ayırdım yine yaparım , karın ağrım hala devam ediyor sıcacık uyanmama rağmen yatak fırın gibiydi
Yap bir tane daha canım beklemiş idrarla yapma ama tekrar yenisi ile yapBozuk gibi canım
Sanki ortada silik çizgi var gibi mi canım bana mı öyle geliyorKızlar ya uyanık olan varsa bir yazsın hele bu test bozuk mudur? T1 T2 arasında neredeyse şasi olunacak bir cizgi var gibiydi ama fotoda çıkmıyor. İdrarim da yine çok tortuluydu zor damladı teste zor emdi yani kivamliydi, bozuk derseniz teste idrardan ayırdım yine yaparım , karın ağrım hala devam ediyor sıcacık uyanmama rağmen yatak fırın gibiydi
Testi yaparken salladın mi idrar dağılmış gibiKızlar ya uyanık olan varsa bir yazsın hele bu test bozuk mudur? T1 T2 arasında neredeyse şasi olunacak bir cizgi var gibiydi ama fotoda çıkmıyor. İdrarim da yine çok tortuluydu zor damladı teste zor emdi yani kivamliydi, bozuk derseniz teste idrardan ayırdım yine yaparım , karın ağrım hala devam ediyor sıcacık uyanmama rağmen yatak fırın gibiydi
Sanki canım t1 gibi olanda degilde diğerinde var gibi gördümSagdakini bekleyen idrarla yaptım soldakini yeni idrarla, bir ben mi görüyorum acaba diye şüphe düşüyor içime sağdaki miratech 25 ml ye kadar görüyormuş kutusunda yaziyordu
Testi yaparken salladın mi idrar dağılmış gibi
O zaman ondan oldu bu ya başka test yaptın mı çubuk test falanYok kuzu ya sallamadim daha idrar oraya zor gitti kıvamından dolayı zaten gider gitmez de öyle oldu ilk anda hiç değişmedi
LeucotheaThemis lülücüm taze annemiz,filtreler misin fotolarimi kuzucugum
Tamam arada kaç gelNeyse napalim yine yarını beklicez kızlar bu akşam çok giremeyebilirim gece yatılı misafirim var. Allah kerim. Solumda saplı bıçak duruyor sanki hala, aynı ilk gebeligim gibi hissettiriyor
Bu filtrede dahada bello gördüm inşallah yarın ki test daha belli çıkar cnm kaç gün adete pozitifbiri
Ben sağda görüyorumSagdakini bekleyen idrarla yaptım soldakini yeni idrarla, bir ben mi görüyorum acaba diye şüphe düşüyor içime sağdaki miratech 25 ml ye kadar görüyormuş kutusunda yaziyordu
Bu filtrede dahada bello gördüm inşallah yarın ki test daha belli çıkar cnm kaç gün adete pozitifbiri