• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bu da ateş tablom

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-29-06-19-41-293_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-10-29-06-19-41-293_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar ya uyanık olan varsa bir yazsın hele bu test bozuk mudur? T1 T2 arasında neredeyse şasi olunacak bir cizgi var gibiydi ama fotoda çıkmıyor. İdrarim da yine çok tortuluydu zor damladı teste zor emdi yani kivamliydi, bozuk derseniz teste idrardan ayırdım yine yaparım , karın ağrım hala devam ediyor sıcacık uyanmama rağmen yatak fırın gibiydi
Bozuk gibi canım

Kızlar ya uyanık olan varsa bir yazsın hele bu test bozuk mudur? T1 T2 arasında neredeyse şasi olunacak bir cizgi var gibiydi ama fotoda çıkmıyor. İdrarim da yine çok tortuluydu zor damladı teste zor emdi yani kivamliydi, bozuk derseniz teste idrardan ayırdım yine yaparım , karın ağrım hala devam ediyor sıcacık uyanmama rağmen yatak fırın gibiydi
Canım bir tane test daha varsa bi yap inşallah vardır yaa ❤️

Sanki ortada silik çizgi var gibi mi canım bana mı öyle geliyor

Sagdakini bekleyen idrarla yaptım soldakini yeni idrarla, bir ben mi görüyorum acaba diye şüphe düşüyor içime 😂 sağdaki miratech 25 ml ye kadar görüyormuş kutusunda yaziyordu

Eklentiler

• IMG_20221029_081527.jpg
    IMG_20221029_081527.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 63
Testi yaparken salladın mi idrar dağılmış gibi

Sagdakini bekleyen idrarla yaptım soldakini yeni idrarla, bir ben mi görüyorum acaba diye şüphe düşüyor içime 😂 sağdaki miratech 25 ml ye kadar görüyormuş kutusunda yaziyordu
Sanki canım t1 gibi olanda degilde diğerinde var gibi gördüm

Neyse napalim yine yarını beklicez kızlar bu akşam çok giremeyebilirim gece yatılı misafirim var. Allah kerim. Solumda saplı bıçak duruyor sanki hala, aynı ilk gebeligim gibi hissettiriyor 🤭

Bak bunlar var S silencee kuzu. Sağdaki eski idrardan kalanla yaptım sabahkinden. Soldakine de yeni yaptım 😂

Canım normalde yarın bekliyorum veya pazartesi , çıplak gözle de böyle belli belirsiz var gibi de o yüzden filtre istiyorum 😅
Bu filtrede dahada bello gördüm 🥰 inşallah yarın ki test daha belli çıkar cnm kaç gün adete pozitifbiri pozitifbiri

Back