• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eklentiler

• 86FAE00C-1D71-40F1-B700-957561A32CFE.jpeg
    86FAE00C-1D71-40F1-B700-957561A32CFE.jpeg
    26,1 KB · Görüntüleme: 43
Sabah 6 da teste kalktım karnım gurul gurul hala öyle☺️

İşin garibi bu gölge veren testlerin beklemiş halı pırıl pırıl bembeyaz 🤣🤣🤣

Günaydın sabah selamımı vereyım , tablo ornektekı gıbı oğlumda bu günlerde 37 üstü ateş görmüşüm yinede bır tık kırılıyor umudum ama beklemeye devam ❤️ pozitifbiri pozitifbiri asko sende azcık bekle en azından yumurtlama 10.gün 12.gün olsun bence çok daha net bişiler cıkacak 💕

Eklentiler

• 4575313D-4FE4-4A87-9492-FFA64A247437.png
    4575313D-4FE4-4A87-9492-FFA64A247437.png
    160,3 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın sabah selamımı vereyım , tablo ornektekı gıbı oğlumda bu günlerde 37 üstü ateş görmüşüm yinede bır tık kırılıyor umudum ama beklemeye devam ❤️ pozitifbiri pozitifbiri asko sende azcık bekle en azından yumurtlama 10.gün 12.gün olsun bence çok daha net bişiler cıkacak 💕
Günaydın selamını aldık Canooo gidip ateş ölçer alsam olur mu kız yapsam mı bu saatten sonra:D

Kızlar ya uyanık olan varsa bir yazsın hele bu test bozuk mudur? T1 T2 arasında neredeyse şasi olunacak bir cizgi var gibiydi ama fotoda çıkmıyor. İdrarim da yine çok tortuluydu zor damladı teste zor emdi yani kivamliydi, bozuk derseniz teste idrardan ayırdım yine yaparım , karın ağrım hala devam ediyor sıcacık uyanmama rağmen yatak fırın gibiydi
Resimde görünmüyor bir tane daha yapma şansın varsa yap bakalım

Ben de aynı senin gibiyim ☺️ akşam birliktelik oldu eşime sordum kan var mı diye yok dedi
Evet oldu🙈 sabah normal gebelik testi yaptım yine negatif ama leke falan hiç bisey yok gerçi daha 4 gün var ama acaba bide erken gebelik mi yapsam yoksa pazartesi yimi beklesem

Benim de akinti geldi salya sümük gibi tövbe tövbe:KK70:
Benden de sabah öyle akıntı geldi ama dün gece birliktelikten sonra içerde kalanlar geliyordur diye düşündüm 🤔

Günaydın selamını aldık Canooo gidip ateş ölçer alsam olur mu kız yapsam mı bu saatten sonra:KK70:
Yap tabi kız hiç bir zaman geç değildir 😅

Papatyamaviss Papatyamaviss canım benim de ilk oğlumda 36.9 da kaldı ikincide 37.1 de , bunda 5 gündür 36.6 da kaldı ben de karışığım 🤔

Benden de sabah öyle akıntı geldi ama dün gece birliktelikten sonra içerde kalanlar geliyordur diye düşündüm 🤔

Yap tabi kız hiç bir zaman geç değildir 😅

Papatyamaviss Papatyamaviss canım benim de ilk oğlumda 36.9 da kaldı ikincide 37.1 de , bunda 5 gündür 36.6 da kaldı ben de karışığım 🤔
Aynı kafalardan gel gitler aşkooo

Back