- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Ben soldakinde t2de gölge gördüm sanki
Ben sagdakinde de görüyorumBen soldakinde t2de gölge gördüm sanki
Canım düşüşe geçmiş gibi yarın da düşerse adetin gelebilir bekleyelim bakalımKızlar günaydin benim ateş düşüoEki Görüntüle 3153094
Gururuma yemek yememiş gibi dimiiiSabah 6 da teste kalktım karnım gurul gurul hala öyle
Gururuma yemek yememiş gibi dimiii
Benim de akinti geldi salya sümük gibi tövbe tövbeBağırsakların bozuk gibi , tör tör dolanir dururya öyle
Günaydın selamını aldık Canooo gidip ateş ölçer alsam olur mu kız yapsam mı bu saatten sonraGünaydın sabah selamımı vereyım , tablo ornektekı gıbı oğlumda bu günlerde 37 üstü ateş görmüşüm yinede bır tık kırılıyor umudum ama beklemeye devampozitifbiri asko sende azcık bekle en azından yumurtlama 10.gün 12.gün olsun bence çok daha net bişiler cıkacak
Resimde görünmüyor bir tane daha yapma şansın varsa yap bakalımKızlar ya uyanık olan varsa bir yazsın hele bu test bozuk mudur? T1 T2 arasında neredeyse şasi olunacak bir cizgi var gibiydi ama fotoda çıkmıyor. İdrarim da yine çok tortuluydu zor damladı teste zor emdi yani kivamliydi, bozuk derseniz teste idrardan ayırdım yine yaparım , karın ağrım hala devam ediyor sıcacık uyanmama rağmen yatak fırın gibiydi
Canım lekeden önce veya sonra ilişki yaşadın mı
Resimde görünmüyor bir tane daha yapma şansın varsa yap bakalım
Evet oldusabah normal gebelik testi yaptım yine negatif ama leke falan hiç bisey yok gerçi daha 4 gün var ama acaba bide erken gebelik mi yapsam yoksa pazartesi yimi beklesem
Çok şükür umudumuzu hiç kaybetmiyoruzBen de aynı senin gibiyimakşam birliktelik oldu eşime sordum kan var mı diye yok dedi
Benden de sabah öyle akıntı geldi ama dün gece birliktelikten sonra içerde kalanlar geliyordur diye düşündümBenim de akinti geldi salya sümük gibi tövbe tövbe
Yap tabi kız hiç bir zaman geç değildirGünaydın selamını aldık Canooo gidip ateş ölçer alsam olur mu kız yapsam mı bu saatten sonra
Diğer günleri bekle bakalım netleşecekmi inşallah vardırBitane daha yaptım canım hatta ikitane daha yaptım önceki sayfalarda filtre de yaptı arkadaslarda sağolsun ama silik belli belirsiz
Ya ahahahah al sen yıne ucundan katılGünaydın selamını aldık Canooo gidip ateş ölçer alsam olur mu kız yapsam mı bu saatten sonra
Aynı kafalardan gel gitler aşkoooBenden de sabah öyle akıntı geldi ama dün gece birliktelikten sonra içerde kalanlar geliyordur diye düşündüm
Yap tabi kız hiç bir zaman geç değildir
Papatyamaviss canım benim de ilk oğlumda 36.9 da kaldı ikincide 37.1 de , bunda 5 gündür 36.6 da kaldı ben de karışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?