Sende de lekelenme olmuşmuşdu canım direk adet mi oldunBen regl oldum Bat 28 Kasım yine gelicem kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende de lekelenme olmuşmuşdu canım direk adet mi oldunBen regl oldum Bat 28 Kasım yine gelicem kızlar
İnşallah bende bu ay clife kullandım yumurtlamaya kadar. piki gördüm. bat gününü bekliyorum simdi. Umarım işe yaramıştır. Ek olarak folik asit de kullanıyorumSelam kızlar benimde sat 28 ekim inşallah kasımda tekrar hamile kalabilirim bu arada clife başladım 3 ay kadar kullanmayi düşünüyorum.clife kullanmayi düşünenler için bir rehber olabilir sonucum. Geçen ay kurtaj olmak zorunda kaldim. tüp bebekti tutmuştu ama kalp atışı yoktu ve düştü tekrar bir tüp bebek yapana kadar clife denicem. Yas olarak sinirlari çoktan geçmiş olsamda 3 ay kadar daha tup bebege girmicem.cok meşakkatli bir yol gerçekten hele kucak bos kalinca gerçekten boşa harcanan emek gibi geliyor. Hepinize bol şanslar gönül isterki hepimiz bu ay hamile oldugumuzu ogrenelim ve sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza alip bagrimiza basalım
Bat tarihin ne zaman bende de aşırı derece de bel ağrısı var ve göğüslerim sızlıyorKasık agrım hiç yok diyebilirim ama belim çık agrıyor ve gögüslerim arada bir sızlıyor
Canım bende yumurtlamadan 4 5 gün sonra olmuştu bilmem belirti midir
2 kasım canım ama benden dünden bugüne çok açık pembe leke gelmeye başladıBat tarihin ne zaman bende de aşırı derece de bel ağrısı var ve göğüslerim sızlıyor
Kuzucum bende de var o arada pıt pıt atıyor ve sanki bıçakla durtuyorlar gibi acıyor ama benim daha önce de olmuştu Eylül ayında kesin hamileyim herhalde diyordum fakat regl oldum sanırım yumurtlama sonrası hep olan bir şeymiş bende daha önce dikkat etmediğim için fark etmemişim şimdi yine var işte ben bu ay da olmadı regl olacağım diye yoruyorum daha önce de yaşadığım için
Yok gün boyunca devam etmedi canim bende anlamadım bata 4 gün kaldı testler negatif çıkıyor bekleyip göreceğizGün boyunca ara ara devam ettimi benşm şuan öylede çok açık pembe sildikçe görüyorum akıntı gibi aynı
Erken mi oldun yoksa gününmuydu bozma moralini yine kasımdasın illa tutacakBen regl oldum Bat 28 Kasım yine gelicem kızlar
Leke geldi ilk gün bir daha gelmedi ve bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir şey oldu bu da ilk gebelik denemem di zaten bu sabahta regl olarak başladı erken regl oldum yine bu da alışık olmadığım bi durumSende de lekelenme olmuşmuşdu canım direk adet mi oldun
Düzelme varmıMerhaba benide eklermisiniz sat 1 ekim bat 1 kasım 3 yıldır olmuyor eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu umutlarım tekrar yeşerdi
Rosebelle
Evet erken oldum neyse bir daha ki yumurtlama günüm yaklaştı dedim en azından hadi bakalım inş aslan burcu annesi olcazErken mi oldun yoksa gününmuydu bozma moralini yine kasımdasın illa tutacak
Ay hadi inşallah vardır2 kasım canım ama benden dünden bugüne çok açık pembe leke gelmeye başladı
Çok mu strese giriyoruz acaba yaaaLeke geldi ilk gün bir daha gelmedi ve bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir şey oldu bu da ilk gebelik denemem di zaten bu sabahta regl olarak başladı erken regl oldum yine bu da alışık olmadığım bi durum
Az kalmış var mı herhangi bir belirtinDüzelme varmı
Yarın sabah tekrarlaCanım normalde yarın bekliyorum veya pazartesi , çıplak gözle de böyle belli belirsiz var gibi de o yüzden filtre istiyorum
Farkında olmadan bence evetÇok mu strese giriyoruz acaba yaaa
Aynen öyle önceki aylarda yaşamadığına emin olduğum bir göğüs ağrısı ve büyümesi yaşadım. Normalde büyüse de sütyenlerim olurdu şu anda en büyük kalıplı sütyenimden bile taşıyor.Kuzucum bende de var o arada pıt pıt atıyor ve sanki bıçakla durtuyorlar gibi acıyor ama benim daha önce de olmuştu Eylül ayında kesin hamileyim herhalde diyordum fakat regl oldum sanırım yumurtlama sonrası hep olan bir şeymiş bende daha önce dikkat etmediğim için fark etmemişim şimdi yine var işte ben bu ay da olmadı regl olacağım diye yoruyorum daha önce de yaşadığım için
Burada kriter şu aslında senin için yeni bir şey mi? Göğüs hassasiyeti, ağrı vs her ay regl öncesi yaşıyoruz elbette ama hamilelik olunca bircok kişi şiddetinin ya da şeklinin önceki aylara göre farklı olduğunu hatta o şekilde şüphelendiklerini söylüyor galiba LeucotheaThemis kuzumda da öyle olmuştu, göğüs ağrısı normal regl öncesine göre daha fazlaydı öyle şüphelendi sanırım
İnşallah sendeki de belirtidir. Bata ne kadar kaldı ya da çatlamadan ne kadar geçti diyeyim o daha doğru olur
MaşallahAynen öyle önceki aylarda yaşamadığına emin olduğum bir göğüs ağrısı ve büyümesi yaşadım. Normalde büyüse de sütyenlerim olurdu şu anda en büyük kalıplı sütyenimden bile taşıyor.
Bu arada teyzeleri bu fındık 2 günde 38’den 96 ya yükselmiş bu iyi midir sizce??