• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Zaten gaz gaz gelip duruyor öleceğim 😂 sabaha adet olurmusum 😂 zaten normalde eski döngü ateslerime göre bugün olmam lazımdı ya da yarın

Bebek olduğunu bilsem sigarayı bırakacağım 😢

Kuzucum bende de var o arada pıt pıt atıyor ve sanki bıçakla durtuyorlar gibi acıyor ama benim daha önce de olmuştu Eylül ayında kesin hamileyim herhalde diyordum fakat regl oldum 🥲 sanırım yumurtlama sonrası hep olan bir şeymiş bende daha önce dikkat etmediğim için fark etmemişim şimdi yine var işte ben bu ay da olmadı regl olacağım diye yoruyorum daha önce de yaşadığım için
Burada kriter şu aslında senin için yeni bir şey mi? Göğüs hassasiyeti, ağrı vs her ay regl öncesi yaşıyoruz elbette ama hamilelik olunca bircok kişi şiddetinin ya da şeklinin önceki aylara göre farklı olduğunu hatta o şekilde şüphelendiklerini söylüyor galiba LeucotheaThemis LeucotheaThemis kuzumda da öyle olmuştu, göğüs ağrısı normal regl öncesine göre daha fazlaydı öyle şüphelendi sanırım 😍
İnşallah sendeki de belirtidir. Bata ne kadar kaldı ya da çatlamadan ne kadar geçti diyeyim o daha doğru olur 🙈
Kuzum hiç bir şikayetim yok ben regl den önce hiç böyle pit pit Atma yaşamadım biraz forumda baktım belirti olabilir diye düşündüm. Çatlama 23 Ekim / Bat 5 Kasım

Aynen öyle önceki aylarda yaşamadığına emin olduğum bir göğüs ağrısı ve büyümesi yaşadım. Normalde büyüse de sütyenlerim olurdu şu anda en büyük kalıplı sütyenimden bile taşıyor. 🙄🙄🙄
Bu arada teyzeleri bu fındık 2 günde 38’den 96 ya yükselmiş bu iyi midir sizce??🥹🥹🥹
Maşallah canım güzel artmış iki günde bir iki katı fazla artması lazım maşallah öylede olmuş sağlıklı bir gebelik olduğu anlamına geliyor 😍

Aynen öyle önceki aylarda yaşamadığına emin olduğum bir göğüs ağrısı ve büyümesi yaşadım. Normalde büyüse de sütyenlerim olurdu şu anda en büyük kalıplı sütyenimden bile taşıyor. 🙄🙄🙄
Bu arada teyzeleri bu fındık 2 günde 38’den 96 ya yükselmiş bu iyi midir sizce??🥹🥹🥹
Maşallah, sağlıkla büyüsün 🧿

Merhabalar yumurtlama testi pik mi acaba

Eklentiler

• IMG_20221029_183521.jpg
    IMG_20221029_183521.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 47
Yumurtlama masajı nasıl oluyor canım ilk defa duydum bende yapim geç mi kaldım yoksa kasık ağrım başladı dünden beri yumurtlamam başladı gibime geliyor akıntımda gelmeye başlıyor gibi ama daha tam gelmedi inşallah gelir diğer ay olmadı çünkü bende
Canım ben bırgebenıngunlugu sayfasını takıp ediyorum ovulasyon testlerımıde ordan aldım yumurtlama masajı var dagurganlık masajı var adet söktüren masajı var youtubede var onları izle uygula gerçekten işe yarıyor ebru ceylan yumurtlama masajı yaz o çıkar youtubede

Oyyy yerimm 😍😍😍💙🧿🧿🧿🧿 maşallah
Gayet iyi kuzummm daha regl günün bile gelmedi benim arkadaşlarımın çoğu regl günü yada bir iki gün sonrasında kan verdiklerinde bile ilk yüz kusurlu değerlerle öğrenmişlerdi şu an olması gereken değerlerde gidiyor 💙😍🙏 darısı keseye ve kalp atışına olsun inşallah

Oyyy yerimm 😍😍😍💙🧿🧿🧿🧿 maşallah
Gayet iyi kuzummm daha regl günün bile gelmedi benim arkadaşlarımın çoğu regl günü yada bir iki gün sonrasında kan verdiklerinde bile ilk yüz kusurlu değerlerle öğrenmişlerdi şu an olması gereken değerlerde gidiyor 💙😍🙏 darısı keseye ve kalp atışına olsun inşallah
Ayy çok şükür içim rahatladı🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allah tamamına erdirir inşallah🧿🧿🧿🙏🏻🙏🏻

Kuzum hiç bir şikayetim yok ben regl den önce hiç böyle pit pit Atma yaşamadım biraz forumda baktım belirti olabilir diye düşündüm. Çatlama 23 Ekim / Bat 5 Kasım
Yeni bir şeyse belirti olma ihtimali çok yüksek kuzum 😍💙🙏
Çatlama üzerinden de altı gün geçmiş zaten dün bir gebenin günlüğü sayfasında belirtilerle ilgili paylaşıma baktım altındaki yorumlarda çatlamadan altı gün sonra kan testiyle öğrenen vardı demek ki beş altı gün içinde beta salgılanıyor hassas bünyeler erken belirtileri hissedebiliyor 😍😍😍💙🙏

Yeni bir şeyse belirti olma ihtimali çok yüksek kuzum 😍💙🙏
Çatlama üzerinden de altı gün geçmiş zaten dün bir gebenin günlüğü sayfasında belirtilerle ilgili paylaşıma baktım altındaki yorumlarda çatlamadan altı gün sonra kan testiyle öğrenen vardı demek ki beş altı gün içinde beta salgılanıyor hassas bünyeler erken belirtileri hissedebiliyor 😍😍😍💙🙏
Ankara cidden mi yapım mi testtt

Back