• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Evet oldu🙈 sabah normal gebelik testi yaptım yine negatif ama leke falan hiç bisey yok gerçi daha 4 gün var ama acaba bide erken gebelik mi yapsam yoksa pazartesi yimi beklesem
Yap canım artık bir sen kaldın yapmayan benim leke yine geldi beklicem o yüZden

Benden de sabah öyle akıntı geldi ama dün gece birliktelikten sonra içerde kalanlar geliyordur diye düşündüm 🤔

Yap tabi kız hiç bir zaman geç değildir 😅

Papatyamaviss Papatyamaviss canım benim de ilk oğlumda 36.9 da kaldı ikincide 37.1 de , bunda 5 gündür 36.6 da kaldı ben de karışığım 🤔
Ben yalnızım adamım işte yani öyle bir durum yok :D ama burun akar ya hani sümüklü gibi öyle bat 7 kaldı

Evet oldu🙈 sabah normal gebelik testi yaptım yine negatif ama leke falan hiç bisey yok gerçi daha 4 gün var ama acaba bide erken gebelik mi yapsam yoksa pazartesi yimi beklesem
Senin lekelenmen kaç gün sürmüştü canım benim bıgün tekrar gelmesi normal mi yoksa adet belirtisimi ben birde düşük yaptım ya adet düzenim olmayabilir bu ay

Canlar ben ateş takibi yapıyorum saat 9:00 gibi ama kızım sabahları çişe kalkıyor 6:00-7:30arası sonra 9:00da dil altı ateşimi ölçüyorum doğru ilerler mi bide üst üste ölçünce değerim hep değişiyor ateş ölçerinde anlamadım hep ikinci değeri kaydettim

Benden sabha yine geldi pembe leke devamımgelri gibi bakim pazartesiye kadar beklicem
Belki benim gibi kesilir aniden boşver çok takılma şuan kendimi deli gibi temizliğe vurdum kasik agrım da geçti acaba biz vücudumuzu çokmu dinliyoruz 😁

Yumurtlayamayan arkadaşlar bu yumurtlama masajı çok işe yarıyor gerçekten erken yumurladım bu ay kendimi tavukları gıbi hissedıyorum gıt gıdak dıyesım var 😄😅 bu yüzden reglim günümde degişti 11 kasım olacak 13 kasım yazmıştık Rosebelle Rosebelle düzeltir misin canım
Yumurtlama masajı nasıl oluyor canım ilk defa duydum bende yapim geç mi kaldım yoksa kasık ağrım başladı dünden beri yumurtlamam başladı gibime geliyor akıntımda gelmeye başlıyor gibi ama daha tam gelmedi inşallah gelir diğer ay olmadı çünkü bende

Selam kızlar benimde sat 28 ekim inşallah kasımda tekrar hamile kalabilirim 🥰 bu arada clife başladım 3 ay kadar kullanmayi düşünüyorum.clife kullanmayi düşünenler için bir rehber olabilir sonucum. Geçen ay kurtaj olmak zorunda kaldim. tüp bebekti tutmuştu ama kalp atışı yoktu ve düştü:( tekrar bir tüp bebek yapana kadar clife denicem. Yas olarak sinirlari çoktan geçmiş olsamda 3 ay kadar daha tup bebege girmicem.cok meşakkatli bir yol gerçekten hele kucak bos kalinca gerçekten boşa harcanan emek gibi geliyor. Hepinize bol şanslar gönül isterki hepimiz bu ay hamile oldugumuzu ogrenelim ve sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza alip bagrimiza basalım 💞💞💞

Selam kızlar benimde sat 28 ekim inşallah kasımda tekrar hamile kalabilirim 🥰 bu arada clife başladım 3 ay kadar kullanmayi düşünüyorum.clife kullanmayi düşünenler için bir rehber olabilir sonucum. Geçen ay kurtaj olmak zorunda kaldim. tüp bebekti tutmuştu ama kalp atışı yoktu ve düştü:KK43: tekrar bir tüp bebek yapana kadar clife denicem. Yas olarak sinirlari çoktan geçmiş olsamda 3 ay kadar daha tup bebege girmicem.cok meşakkatli bir yol gerçekten hele kucak bos kalinca gerçekten boşa harcanan emek gibi geliyor. Hepinize bol şanslar gönül isterki hepimiz bu ay hamile oldugumuzu ogrenelim ve sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza alip bagrimiza basalım 💞💞💞
Tüp bebek deneme yerine instgramda dr mfk var canım onun ürünleri kullan 3 ay 17 yıl olmayanların dahi oldu tüp bebekleolmayanlarımda normal yolla kaldılar

Belki benim gibi kesilir aniden boşver çok takılma şuan kendimi deli gibi temizliğe vurdum kasik agrım da geçti acaba biz vücudumuzu çokmu dinliyoruz 😁
Aynen bende valla temizlik yapıyorum cam siliyorum yoksa burdan ve internetten araştırmaktan hiç bir şey yapamaz hale geldim canım

Kasık agrım hiç yok diyebilirim ama belim çık agrıyor ve gögüslerim arada bir sızlıyor

Back