KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bu da ateş tablom

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-29-06-19-41-293_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 54
Bozuk gibi canım

Canım bir tane test daha varsa bi yap inşallah vardır yaa

Sanki ortada silik çizgi var gibi mi canım bana mı öyle geliyor

Sagdakini bekleyen idrarla yaptım soldakini yeni idrarla, bir ben mi görüyorum acaba diye şüphe düşüyor içime sağdaki miratech 25 ml ye kadar görüyormuş kutusunda yaziyordu

Eklentiler

• IMG_20221029_081527.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 63
Testi yaparken salladın mi idrar dağılmış gibi

Sagdakini bekleyen idrarla yaptım soldakini yeni idrarla, bir ben mi görüyorum acaba diye şüphe düşüyor içime sağdaki miratech 25 ml ye kadar görüyormuş kutusunda yaziyordu
Sanki canım t1 gibi olanda degilde diğerinde var gibi gördüm

Neyse napalim yine yarını beklicez kızlar bu akşam çok giremeyebilirim gece yatılı misafirim var. Allah kerim. Solumda saplı bıçak duruyor sanki hala, aynı ilk gebeligim gibi hissettiriyor

Bak bunlar var S silencee kuzu. Sağdaki eski idrardan kalanla yaptım sabahkinden. Soldakine de yeni yaptım

Canım normalde yarın bekliyorum veya pazartesi , çıplak gözle de böyle belli belirsiz var gibi de o yüzden filtre istiyorum
Bu filtrede dahada bello gördüm inşallah yarın ki test daha belli çıkar cnm kaç gün adete pozitifbiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…